Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2020 13:44 - Хора, свалете маските си, преди наистина да се разболеете!
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 3281 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 11.06.2020 13:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image

 http://themillenniumreport.com/2020/05/people-take-off-your-masks-before-you-really-make-yourself-sick/?fbclid=IwAR1LczX6KoIGlRAhwuKs22iUaOY3j-g4761uxIorLR7I_v1mnhnSvBlgf40

Хора, свалете маските си, преди наистина да се разболеете!

 

С изключение на доставчиците на здравни услуги и когато са на места с висок риск, никой не трябва да носи маска.

Треньорът по коронавирус

Повечето маски са доста нездравословни, а някои дори стимулират болести - Ето защо! Химически отработени газове

Тези, които проявяват симптоми на COVID-19, имат по-голяма нужда от чист чист въздух. Поради различните респираторни заболявания, свързани със синдрома на коронавирус, те изискват въздух, изпълнен с прана, повече от всичко. Така правят и хората, които искат да предотвратят улавянето на коронавирус.

Въпреки това, когато носи синтетична маска, човекът филтрира въздуха си чрез синтетичен материал, който превъзхожда петрохимично извлечените компоненти, от които повечето са изработени. След това маскираният индивид диша в тези аерозолизирани токсични химикали.

Много от най-болните пациенти с COVID вече имат различни респираторни заболявания и / или химическа чувствителност, така че поставянето на маска върху тях е най-лошото нещо, което може да се направи. Същото се отнася за хора, които са сравнително здрави, но имат синдром на EI или MCS. *

* EI Syndrome = Синдром на околната среда и MCS = Множество химическа чувствителност

Чисто новите продукти, току-що извадени от кутия, са прословути за изхвърляне на различни химически токсини. В случай на нова маска, която се поставя точно над устата и носа, тези въздушни химикали отиват право в двата дихателни пътища.

Следователно пациентите, потърпевши от новия коронавирус, трябва да бъдат пощадени от такава погрешна практика. Химическото претоварване може дори да предизвика респираторно състояние, което принуждава лекуващия лекар да постави пациента на вентилатор, който трябва да бъде строго избягван при пациенти с COVID-19.

КЛЮЧОВА ТОЧКА: Отвеждането на пациенти с COVID-19 се оказа вредно за белите дробове и често смъртоносно, както свидетелстват няколко лекари и медицински сестри. Петима преподаватели по медицински училища в Италия също правилно са посочили изключителните рискове на вентилаторите в този научно-изследователски труд: Covid-19 не води до „типичен“ синдром на остър респираторен дистрес

Кислород и въглероден диоксид

При всяко вдишване болният индивид поема и част от въглеродния диоксид, който току-що издиша.

Вместо да диша чист чист въздух, пълен с кислород, маската намалява приема им на кислород и го замества с дихателния отпадъчен продукт - въглероден диоксид.

Чрез финото понижаване на нивата на кислорода по този начин те се лишават от най-мощното лечебно средство при респираторни заболявания - Молекулярният кислород (O 2 ).

Освен това, дори леко повишаване на нивата на въглероден диоксид в кръвта им може да допринесе за безпокойство и чувство на нервност, както и да предизвика главоболие, виене на свят и умора.

Поради тези причини, особено здравите и болните трябва да избягват да носят маска като чумата ... ... ... в противен случай може да получите тази коронавирусна чума.

Нехигиенични и антисанитарни

Дори след като носите маска за кратък период от време, тя става мръсна. Колкото по-замърсен е вътрешният и / или външният околен въздух, толкова по-бързо маската ще се замърси.

Не само маската, улавяща частици и химически замърсявания от околния въздух, натрупването им през целия ден допълнително възпрепятства необходимия дихателен процес.

Следователно, колкото по-дълго се носи маска в замърсена среда, толкова по-мръсна и по-замърсена ще стане тя. Просто погледнете внимателно филтъра за връщане на въздуха във вашия дом или гараж, ако искате да видите какво се случва с добре износената маска; макар и в много по-малък мащаб.

Сега нека добавим в сместа постоянната кашлица и кихане и плюене на храчки и слуз. Това, което неизбежно ще се развие по отношение на маската, е най-лошият сценарий, който може да натисне пациента върху вентилатор. Това е само една от причините, поради които много болнични пациенти се проветряват; неподходящите планове за лечение включват и специфични фармацевтични лекарства, които са силно противопоказани при синдрома на коронавирус .

Увреждане на имунната система

Следният откъс е взет от тази статия, публикувана от Alachua Chronicle в Гейнсвил, Флорида: Маските за лице могат да повредят имунната система .

Стресът може да понижи имунитета ви. Покритие за лице или маска, която пречи на дишането, може да доведе до стрес. Кортизолът е хормон, тясно свързан със стреса. Той работи като ключов участник в стресовата реакция на организма и често се измерва в изследванията като индикатор за стрес.

Кортизолът играе жизненоважна роля във функционирането на организма; секретира се от надбъбречните жлези на бъбрека. Но високите и устойчиви нива на кортизон в кръвта при индивиди, стресирани от страха от COVID-19, могат да предизвикат сериозни и възникващи проблеми със здравето.

Доказано е, че по-високите и по- продължителни нива на кортизол в кръвта (като тези, свързани с хроничен стрес) имат отрицателни ефекти, като:

  • Нарушено когнитивно представяне
  • Потисната функция на щитовидната жлеза
  • Дисбаланси на кръвната захар като хипергликемия
  • Намалена костна плътност
  • Намаляване на мускулната тъкан
  • По-високо кръвно налягане
  • Понижен имунитет и възпалителни реакции в организма, забавено зарастване на рани и други последствия за здравето
  • Повишена коремна мастна тъкан, която е свързана с по-голямо количество здравословни проблеми от мазнините, отложени в други области на тялото. Някои от здравословните проблеми, свързани с увеличаване на мазнините в стомаха, са инфаркти, инсулти , развиващ се метаболитен синдром, по-високи нива на „лош“ холестерол (LDL) и по-ниски нива на „добър“ холестерол (HDL), които могат да доведат до други здравословни проблеми.
Неудобно и потискащо

Всеки, който някога е носил стегната, драскаща, синтетична маска, знае, че са толкова неудобни, че искат да я свалят веднага щом я сложат. И, че колкото по-дълго се чувстват принудени да носят маската, толкова по-потискащо става цялото преживяване.

Това неприятно изживяване е физически потискащо поради всички обяснени по-горе причини, но може да стане и емоционално изпитващо.

Има много анекдотични доказателства, които доказват, че колкото по-дълго се носи маската през целия ден, толкова по-изненадващо. По същия начин, колкото повече дни или седмици на непрекъснато носене на маски, толкова по-труден живот става.

Най-добрият пример за този нов житейски факт може да се намери в многото магазини, където служителите са принудени да носят маска през целия работен ден. Ясно е, че те не са доволни. Нито са толкова полезни, колкото преди. Обичайната любезност и жизнерадост са заменени с мрак и / или тъга и / или безсилие.

Проблем с възпалителния клин

Който изложи официалните съвети за носенето на маска по начин, който е приет в цялата страна, извърши огромна услуга. Здравият разум казва на всички, че когато имунният ви отговор може да бъде толкова компрометиран от постоянното носене на маски, случай на коронавирусен синдром става много по-вероятен.

Медицинските власти и здравните служители, които отговарят за усилията за реагиране на коронавирус, трябва да изготвят нова национална политика, прибързана, преди да бъдат нанесени повече вреди на индивидуалното и колективното здраве на американския народ.

След много десетилетия на управление на всевъзможни подобни епидемии и пандемии, няма добра причина защо някога е била издадена такава неправилна препоръка. Много от тези епидемии включват подобни респираторни заболявания, така че това, което прави COVID-19 толкова различен, с изключение на непрекъснатото укрепване на страха.

Отговорниците за този изключително лош съвет за маски създадоха - остроумно или неволно - токсична култура на коронавирус, при която носителите на маски разглеждат тези, които се въздържат като опасни неконформисти, които по някакъв начин заплашват здравето на носителя на маската.

По този начин носенето на маски бързо се превръща в разделителна клинова тема, която е прокарана дълбоко в сърцето на тялото политик. Това със сигурност не помага на лечебния процес, от който мнозина имат остра нужда днес и след това.

Семействата и приятелите не само се разделят ненужно по време на критични периоди от процеса на заболяване COVID-19, социалното напрежение се засилва още повече през тази изключително бурна година на изборите. Това състояние създава само по-благоприятна среда за появата на коронавирусни клъстери; в крайна сметка стресът отслабва имунната система (освен ако не се управлява добре).

Специална забележка: Връхът от препоръки, издадени от правителствените служители и медицинските власти навсякъде, е в основата на страха и не се основава на наука или реалност. Това основано на страха ръководство служи за подтискане на безброй хора в писалката на сляпото спазване. Не само, че много неосъзнати жертви на този изключително лош съвет никога не напускат дома си без маска, някои от тях внимателно наблюдават всеки човек в своето зрително пространство без маска. Други са толкова смели, че полицията е погрешна политика, тъй като бдителките хващат закононарушители. По тези и други причини основните медии и правителствата в цялата страна са задължени да изяснят насоките за маски с умишлена бързина.

заключение

Да, здравните работници трябва да носят болнична маска, оценена като N95 антивирусна във всяка обстановка, която изисква такава. Между другото, дори д-р Фачи казва да не носите маска, освен за доставчиците на здравни услуги .

По същия начин болногледачите COVID-19 трябва да носят здрава, нетоксична маска при работа с болен член на семейството, приятел или любим човек, но само когато е необходимо. Важно е веднага да свалите маската, когато не е необходима.

Очевидно всяка ситуация е различна и изисква собствен отговор. Например многолюдното метро в Ню Йорк трябва да бъде разгледано по различен начин, отколкото да се разхождате по тиха крайградска улица. Следователно жителите на градовете имат свои собствени решения, които трябва да вземат, когато минават през зона с голям трафик или претъпкано пространство.

От друга страна, хората, живеещи в селските райони на Америка, могат по принцип да се маскат безплатно. Същото важи и за повечето крайградски райони. Що се отнася до парка или плажа, това е, когато всеки трябва свободно да се наслаждава на терапевтична слънчева светлина и открита среда.

В крайна сметка тук е за всеки да използва своето здравия разум. Препоръките, предоставени в тази тренировка за коронавирус, могат да се използват за информиране за всяко решение да носите или не носите маска. Но може би най-важната инструкция е, че никой никога не бива да се поддава на обиден натиск от връстници, за да носи маска, когато знае, че в костите си е грешно .

Всички, моля, останете в безопасност и се молете за защита.

Бъди добре!

image

Треньорът по коронавирус
9 май 2020 г.

Препоръчително четене

Ето как всеки може да избегне получаването на коронавирус

Ето защо плажът е най-доброто място да бъде по време на пандемията през 2020 г.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - Сори, ма много ми додЕ
11.06.2020 16:31
Колежката, която почина я изкарАха, че не се е предпазила достатъчно - обяснете го на
детето, което остави!!!! И ОСИГУРЕТЕ КОЙ ДА ОБЯСНИ НА ВАШИТЕ ЕДИН ДЕН!!!!!!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748668
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031