Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2019 14:06 - Китайците и монголите, две от 450 – те безкултурни тракийски племена, които Извънземните и Българите направиха хора, също като руснаците
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7416 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 16.03.2019 16:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един филм на известен руски езотерик, който вади официални доказателства, че китайците са се появили...през 19 век, втрещи и нас, дето знаем две и двеста и ви разкриваме всички светоустройствени тайни! 

За да се просвещавате в блога ни и знаете и вие две и двеста, ще изследваме заедно информацията в тази публикация с помощта на    „

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ЗНАЕМ ДВЕ И ДВЕСТА за=за Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Тати Исуз

Богинята Ма и Бог Отец Исус са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло


Китайцы появились в 19-м веке: официальные доказательства
https://www.youtube.com/watch?v=NAchKqm-i34&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2A4CEQAUHqlRtYO0PuERA6B8heGURLVzCtcC_5PF3lGxLXua4FMO66roo
 
Тюняев Андрей главный редактор политического журнала «Президент», член Союза журналистов России, член Союза писателей России, член Русского географического общества, член Российского философского общества, член Императорского православного палестинского общества

Братовчедът ни по линия на Дуло и колега мастит руски езотерик Андрей Тюняев е направил поредния интересен филм, поставящ и задаващ провокиращи въпроси, като доста се е поувлякъл с хронологиите, защото не знае фундаментални светоустройстветни тайни, с които ние ви просвещаваме в блога ни.

Даваме няколко отговора на въпросите му за генезиса на китайците и монголците, до които стои със също не по – малка неизвестност и мистериозност въпросът за генезиса на самите руснаци.
 
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=1n7uvokARQ4&list=PLa5-aFdApZnKid9nXykhZJ3pwLiG0u8iX 
Genesis 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Първо няколко коментара под филма, даващи вярна оценка за абсурдността на някои основни извода и твърдения на изследователя .

kiskintay 
Если не видите на портретах, монголоидные, татарские и прочие лица, это не значит, что их не было! Не разместили на данной выставке и всё!
Если у вас в холодильнике, нет каких-то продуктов, это же автоматически не означает, что их нет и не было вообще... в природе?!   

Владимир 
Ты дурак что ли? Мужик. Мы твоих мозгов не видим - значить их НЕТ!!! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Китайците, които са едно от 450 – те тракийски племена, регистрирани от древните автори и документи, ги има реално и рационално от много хиляди години по техните места, от времето когато Българските жреци са ги извели от райската люпилня и кувьоз за всички синтетични човешки племена от човекоподобни роботи андроиди – Тракия, и са ги разселили в Азия за култивиране и цивилизоване – сиреч очовечаване, като са оставили генетичните си потомци от Божия феноменен Български жречески род Дуло сред тях за техен духовен интелектуален творчески и управленчески елити! 

С тази светоустройствена тайна и с характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и със синтетичните човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ние ви запознахме в постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 
   
Китайците затова и крият археологията и историята си така ревностно – за да не се види Българския генезис и цивилизационен печат върху цялата им цивилизация : върху  императорските династии, аристокрацията им и поробения от тях геноцидиран китайски духовен елит – всички Българи от Дуло, жигосани неизтриваемо с змейско – драконовата хералдическа символика на Българските Богове, върху духовната им и материална култура (стотиците огромни пирамиди, великата китайска стена, която е огромна енергийна светилищна каскада, мегалитни светилища и храмове) и фундамента, надстройката и цялостното построение на китайската древна и съвременна цивилизация, създавани от Българите!  

Разбира се, че и монголите, които са също едно от 450 – те тракийски синтетични племена, регистрирани от древните автори и документи, ги има реално и рационално от хиляди години от времето на създаването им от Българските Богове Демиурзи в Тракия и заселването им от Българите по сегашните им места, но руснаците крият и фалшифицират истинския произход и антропологичен вид и характеристика на поредния Българин сред монголите с генно – инженерна цивилизационна мисия – Чингиз хан, защото и той е великолепен и сияен европеид ариец, каквито са всички династи от Дуло, защото и той е Българин като целия елит на монголците, в последствие посяли Българския Божествен феноменен имплант и сред това тракийско племе за неговото цивилизоване!

ЧИНГИЗ от=ТШИНГИЗ от=от Гена на Диана и Ешуз

ЧИНГИЗ=ТШИНГИЗ=Ган (Кан, Жрец) на Диана и Ешуз=Ган (Кан, Жрец) на Дионизиуш 

ЧИНГИЗ ХАН=ХАН (Жрец) от Гена на Диана и Ешуз 

Чингиз хан е династичен потомък от рода Дуло на Българските жреци от отрядите на Бог Дионисиус, (Който е синкретизираният сдвоен митологичен образ на Българските Богове), водени през Новата епоха от Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е Павел, първородният син на Исус и Мария Магдалена и епохалният сеяч на феноменното Божие Българско семе сред всички племена по света – култивиращи и цивилизоващи ги по генно – инженерен път, както и монголоидните тракийски племена.

Сведенията за първите години на Чингис хан са малко и няколкото източника, хвърлящи светлина върху този период се разминават върху много основни факти. Той вероятно е роден през 1162 г. в планинската област Бурхан Халдун, която за монголците и монголоидите е неприкосновена свещена планина на Боговете.

Кои са Боговете – ние даваме конкретен отговор на този въпрос във всичките ни повече от 1240 статии в блога ни, както и в тази!

Ето и част от Българските мегалитни енергийни светилищни съоръжения, построени от Българските жреци на тази свещена област, носеща техните характеристики: 

БУРХАН ХАЛДУН=БУРХАН ХАН ДУЛА=Бурхи (Българи) Хан (Кан, Жреци) от Дуло 
   
БУРХАН ХАЛДУН=БУЛХАРА ХАН ДАНА=Булхари Хан (Жреци) на Диана 

image

На свещената планина сме маркирали голямия светилищен мегалитен зикуратен пирамидален комплекс в ляво и конусната пирамида в дясно, на които монголците не смеят да пристъпят и боси!

Сега ви предлагаме и серия от тъй наречените от най – фалшификаторската анти – българска наука, след науката история – геологията, "природни геоложки феномени", за да се насладят вече просветените ви очи и Души от свръхестествения строителен гений на Предците ни и в Монголия:

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 

image
 
ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа

image
 
ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа

СФИНКС=Ф К СИС=Бок Исус

СФИНКС построен от=построен от Кан (Жреци) на Бог Исус

КРИЛАТ СФИНКС построен от=построен от Бълкари Кан (Жреци) на Диана и Исус

image 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа

image
 
Каскада от няколко пирамиди от малък клас с образа на Чингиз хан, обект на Божествено приклонение от монголците . 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа

image  

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа

image
 
Каскада от могилни светилищни пирамиди

image  

Обезателно ще ви покажем още един Български мегалитен пирамидален енергиен светилищен комплекс от средна величина в Монголия – свещената планина Шивеет Хайркан, където Българските жреци построиха древни каменни човешки статуи с близо 10 хиляди петроглифа, които съхраняват кодирана информация за хилядолетната история и култура на древните племена, датиращи от неолита до бронзовата епоха.
 
image

ШИВЕЕТ ХАЙРКАН=Кая (скала, светилищна скала, пирамида) на Бог Ешуа от Трахия

ПЕТРОГЛИФИ=ПЕТ ФОЛГИРИ=Богиня Диана Болгария
информационни носители за Българската Велика Богиня Майка Диана 

ПЕТРОГЛИФИ=ПЕТ ПЕТРОГЛИФИ=ФОЛГИРИ ПЕТ=Болгари на Богиня Диана
информационни носители за Българската Велика Богиня Майка Диана, направени от Българските жреци
  
Предлагаме ви и няколко видео – филма със скална импресия и няколко снимки и от светилищния комплекс Baga Gazriin Chuluu, който е свещено место за поклонение на будистите в Монголия:

image 

https://www.youtube.com/watch?v=72gwYpyjtd4

Их газрын чулууны уул

https://www.youtube.com/watch?v=8pfhD90Fy9o
Otgongerel  – Baga Gazriin Chuluu
 
https://www.youtube.com/watch?v=44Fj-rdk6_k
Dundgovi Ikh Gazariin Chuluu

Обърнете внимание на очевадната очевидна архитектурно – строителна конструкция на скалните енергийни панели с единична тежест от десетки и стотици тона всеки от всичките ни снимки, акуратно и геометрично подредени на строителни нива и етажи.

image


image 
image
+
image
+
image
+
image
+
image 

image
   
image 
 
image
 
image

Скалният комплекс Baga Gazriin Chuluu, който е свещено место за поклонение на будистите в Монголия, онаследено от предците им,

image

и които традиционно се събират на този поднебесен храм за да търсят връзка с Боговете им, за които казват че обитават тия скали,

image 

без да знаят кои са Боговете им от будизма и чий е този поднебесен храм!

Затова им отваряме очите и Душите за тези Истини:

БУДИЗМУС=Богиня Диана Ма (Майка) и Исуз 

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=на Хан (Жреци) на Богиня Мадара и Иса

image
    
image

https://www.youtube.com/watch?v=ilFBrXtykBQ

Рецитират, пеят и отравят молитви към Боговете тези феноменни Български жречески импланти сред монголците и защото дойде времето да им дадем пусковата парола на този поднебесен храм – ето я:

Baga Gazriin Chuluu=Българи Ган (Кан, Жреци) на Езуш

image 

Скалата – светилище Taikhar Chuluu, която е олтарят и командният пулт за управление на пирамидалната светилищна енергийна каскада зад нея, работна оперативна площадка на Българските жреци 

image

Ето оперативно – пусковата парола на тази високотехнологична апаратура и на енергийния комплекс, место за поклонение на монголците: 

Taikhar Chuluu=Ешуа Ел (Змей) от Тракия

– И още официална информация за светилищата в Монголия:

В пустинята Гоби естествените чудеса са безброй и един от тях е наречен Khermen Tsav, Кермен Тсав, красив каньон, изработен от червени скали за милиони години. Впечатляващите скалисти образувания на Кермен Тсав се намират в крайния северозапад на провинция Омногови.

image

Кермен означава "стена", а Тсав означава "пукнатина" – така официалните учени етимолози обясняват това чудато име, а геолозите бързат след тях да наложат природен произход на този Български мегалитен светилищен комплекс, без да се усещат, че компютърният превод на Гугъл посочва безпристрастно, че те са "изработени", който термин задържително ги дефинира не като природно образование и формирование, а като изработени, направени, произведени по феноменна Божествена технология и строителна техника не за милиони години, а само преди няколко хиляди години от човешки ум и ръка о феноменни човеци, чийто авторски майсторски кетап е  документиран в името на светилищния комплекс:

КЕРМЕН ТСАВ построен от=построен от Кан (Жреци) на Богиня Матара и Иса 

ОМНОГОВИ=ВОГИН МО=Богиня Ма (Майка) 

ПУСТИНЯ=Бог Иса и Диана

ГОБИ=БОГИ=Бог, Богиня

Какви чудати имена са заложили цивилизаторите на монголите – нашите феноменни Предци:

ЧУДАТИ ИМЕНА на=на Ешуа и Мат Диана 

Дивете се и се възхищавайте на строителния и шифровъчния чудотворчески гений на Българите и на чудесата, построени и управлявани от тях! 

ЧУДЕСА от=от Диана и Исуш=от Дионишиус

image

image
 
image

За тези "природни геоложки феномени" учените геолози, които през последните 200 години създадоха науката геология и нейния манипулационен раздел "природни геоложки феномени", които учени фундаменталисти и материалисти са всички юдео – ционисти, с възхищения ги агитират като "древен музей на природата" и че всички те са били построени от природата.

Припомняме ви от долния ни постинг за "бащата" на съвременната геология и геохронология юдео – циониста James Hutton (1726 – (1797), на когото юдео – ционистите възлагат задачата да разработи и наложи съвременната десакрализирана материалистична (обезБожествена) наука геология и "скрие" Българските феноменни мегалитни светилища, като ги обяви за "геоложки природни феномени", като отрича всякакви свръестествени Божествени сили и действия за тяхното образуване и така да ги скрие временно от очите и познанието на търсещите истината за произхода си и за материалното си Божествено светилищно наследство Българи и крипто – Българи в Европа и по света и най – вече от Българите в поробена България!




Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/06/neizvestnata-civilizaciia-i-misterioznite-stroiteli-na-misti.1641169


Ето още веднъж и тези техни фалшиви документи кои построиха този "древен музей на природата" :

ДРЕВЕН МУЗЕЙ на=на Богиня Мадара и Иза

ДРЕВЕН МУЗЕЙ НА ПРИРОДАТА построен от=построен от Братя от Рода на Богиня Мадара и Иза 

ВСИЧКО е построено от=ВСИТШКО е построено от=построено от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш 

ВСИЧКО е построено от=ВСИТШКО е построено от=построено от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА


Това бе част от Българското светилищно мегалитно материално феноменно строителство, което Българските жреци построиха на тези тракийски монголоидни племена, заселени по тези места, за да регулират и балансират на тях номиналните и комфортни енергийни природни и био – параметри за тези племена и да произвеждат на тях духовни и материални блага и творят чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух, Дух Святи!

ДУХ СВЯТИ=ДУХА на Иса и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разсекретяваме официални исторически документи за създаването през 202 г. пр. н. е. на първата позната империя на степните монголоидни племена –
 империята на хуните под предводителството на Модун Шаню, от която империя след век се появяват ханствата Санби, Жужан и др.

ХУНИ=Куни=Кани (Жреци)
степни монголоидни племена, култивирани и цивилизовани под управлението ръководството на Българските жреци и кръстени на тях 

СТЕП=Иса и Богиня Диана

ХАНСТВА на=на Хан (Жреци) на Иса и Богиня Диана 

ИМПЕРИЯ НА ХУНИТЕ=на Хан (Кан, Жреци) на Богиня Матара

Има ли наш читател с 
IQ > 70, който да не познае веднага чий потомък е първият император на хуните Модун Шаню и на кой са кръстени ханствата? 

МОДУН ШАНЮ=Ма (Майка) Диана и Ешуа 

САНБИ=Иса Бог

ЖУЖАН=Ежуж

Има ли наш читател с IQ > 70, който да не познае веднага ...? 

Според Тайната история на монголите Чингиз хан – Темуджин е роден със съсирена кръв на юмрука, което е знак, че е предопределен да бъде велик лидер, който документ дешифриран гласи:

РОДЕН СЪС СЪСИРАНА КРЪВ НА ЮМРУКА=
Кан (Жрец) и Сар (Цар) с КРЪВ от Рода на Исус и Мария

Чингис хан е най – възрастният син на Есугей от рода Борджигин, внук на общомонголския хан Хабул и водач на племето на киядите, който по това време е васал на кераитите.

От старите източни архиви вече се знае, че тези народи са казвали в прав текст на Българите Бурджи, Борджи, а това име на рода на Чингиз хан сочи диретно, но в анаграмната вържележка на кода какъв е този род:

БОРДЖИГИН=Бог Ежуа от Трагия=Бог Ежуа Драгона

БОРДЖИГИН=Братя от Гена на Ежуа=Братя Ган (Кан, Жреци) на Ежуа 
 

Официалната история ни учи, че Чингиз хан е наречен Темуджин на името на пленен от баща му водач на татарите – сиреч направо и откровено се бъзика с нас, че династ който си има Богове и знатен род, на които задължително трябва да се кръщават всичките му потомци, ще кръсти сина си на името на чуждоплеменен водач, че и отгоре на това негов враг и то опозорен с пленяването му!
Приказки за олигофрени.

Разбира се, че на Боговете си ще кръсти сина си баща му, иначе ще го обесят на върха на юртата старейшините му, преди Боговете им да са му изпратили гръмотевица в ясен ден!

ТЕМУДЖИН=ТЕ МУД ЖИН=Диана Мад и Ешжуа

По името Темуджин изследователите умуват по правилата на първосигналната опростачена дексакралиирана етимология, (тъй любима на нашите повече и по – малко мастити лингва – архолози : Павел Серафимов, Ошо Алия, Щапаров, Иван Симеонов ... – всички все истински посветени Българи и патриоти, но влезли яко в трета глуха безизходна линия и съпротивляващи се упорито на нашата безкористна помощ и ръка към тях!) че той може да произхожда от рода на ковачи.

РОДА на КОВАЧИ=РОДА на КОВАТШИ=РОДА на Кан (Жреци) от Богиня Диана и Ешуа 

Ето и поредната информация за Чингиз хан, според която Тайната история на монголите твърди, че Темуджин е синеок, което в прав текст означава, че той не е монголоид, а е европеид, ариец ( Арий, от Раи – те/Българите от Земния Рай Тракия и България), а в кода на Свещения шифър ни съобщава, че той е Жрец на Исус!

СИНЕОК=КОН ИСЕ=Кан (Жрец) на Иса 

ТЕМУДЖИН Е СИНЕОК=Кан (Жрец) на Мат Диана и Исуж 

Ето още един секретен жречески документ, съставен от самия него и наименован от него, доказващ Българския произход на Чингиз от Исус – Великата Яса (закон на великата власт), в който са съхранени устни закони и повели на Чингиз хан за неговия Български генезис и Българските Богове, кодирани със Свещения шифър:

ЯСА=Яса=Иса 

ВЕЛИКА ЯСА=Балки на Иса 

УСТНИ ЗАКОНИ И ПОВЕЛИ от=от Павел Кан (Жрец) на Диана и Исуз
 

този свещен документ ни съобщава, че всички устни и писмени закони и повели са от Павел.

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още. 
 
УСТНИ И ПИСМЕНИ ЗАКОНИ И ПОВЕЛИ от=от Кан (Жрец) Павел Сина на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз

Сыновья Чингисхана продолжили дело отца и правили монголами, а также покорёнными землями, основываясь на Великой Ясе Чингисхана вплоть до 1920-х годов.
Манчжурские императоры, которые правили Монголией и Китаем с XVI по XIX век, были потомками Чингисхана по женской линии, так как женились на монгольских принцессах из рода Чингисхана.

МАНЧЖУРИЯ=МАНТШЖУРИЯ=Матара и Ежуш 

Первый премьер-министр Монголии XX века Сайн-Нойон-хан Намнансурэн (1911—1919), а также правители Внутренней Монголии (до 1954 года) являлись прямыми потомками Чингисхана.

И сега да се изкефим задружно на кодировъчния гений на Предците ни цивилизатори , като изчистим това сложно и завъртяно име от поредицата кодировъчни назали Н, и открием очакващите ни с протегнати ръце и прегръдки Български Богове!

САЙН НОЙОН ХАН НАМНАНСУРЕН=Хан (Жрец) на Исус и Мария 

Сводная родословная Чингисхана велась до XX века; в 1918 году религиозный глава Монголии Богдо-гэгэн (където Богдо е Владика) е издал приказ о сохранении Ургийн бичик (фамильного списка) монгольских князей. Этот памятник хранится в музее и называется «Шастра государства Монголия» (Монгол Улсын шастир). Сегодня многие прямые потомки Чингисхана живут в Монголии и Внутренней Монголии (КНР), а также в других странах.

БОГДО=Богиня Диана

ШАСТРА=Шаре (Царе) от Иса и Диана

Ето и за кои се отнася фамилният списък Ургийн бичик:

УРГИЙН БИЧИК=УРГИЙН БИТШИК=Кан (Жреци) на Бог Ешуа от Трагия

Много от потомците на Чингиз хан се титуловат като "Златни потомци" :

ЗЛАТНИ ПОТОМЦИ от=ЗЛАТНИ ПОТОМТСИ от=от Дуло на Богиня Мат СДиана и Исуз

Неговият знаменит пълководец Субудай – Маадир задължително трябва да е от Българския жречески род Дуло на Исус и Майка Мария Магдалена, което и е документирано в името му в прав текст без никаква зашифровка:

СУБУДАЙ МААДИР=СУ БУ ДАЙ МААДИР=Ису и Бугиня Диана Мадара

Потомък на Чингиз хан е емблематичният Тимерлан Куция, кръстен така не защото е бил куц, а за да се архивира информацията какъв е той, понятно само чрез Свещения шифър през Българското му име на титула "куц" :

ТИМЕРЛАН КУЦИЯ=ТИМЕРЛАН КУТСИЯ=Кан (Жрец) от Дуло на Матара и Иса 

image

Скоро потомците на Чингиз хан, в които тече свещената кръв и феноменните гени на Исус и Мария Магдалена, ще трябва да сменят тези невярни антропологични статуи и образи на Чингиз хан на тази светилищна могилна пирамида с истинския му образ, който самият Свети Чингиз хан, светейши надзорник и закрилник на монголите, скоро при Явяването на Боговете ни и Светейшото им войнство, сам ще ни представи и извае!

И сам ще разобличи всички лъжи на юдео – византийската ционистка и руската ционизирана исторически науки за манипулирания и изопачен десакрализиран и криминализиран образ и живот на Българския свят първожрец, на когото Боговете ни са възложили мисията да защитава монголите, били до скоро време под юрисдикцията и върховното попичителство и ръководство на Българските императори и царе, от настъпващите данайо=юдео византийци към бившите Български имперски и царски територии и племена по време на второто византийско робство 1018 – 1187 (първото дълбоко скривано византийско робство е през 518 – 681) 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В абсолютно вярната плоскост, въпреки че е саркастично – подигравателната, е и коментарът за произхода на китайците и монголите под тематичното стартово видео: 

Петр Антонов
Да понятно откуда взялись. Их сотварили из Синантропов, добавив синантропам рептоидную (рептилна/змейска) генетики. Всё остальные чёрные сотварены из других видов бибизян
 
Майтап от нашия синергитичен сътрудник Пешо Антонов (Бог Ешуа и Богиня Диана), обаче с много полезна информация, вложена му от Горе в негово невежие, и която обобщава горните ни фундаментални статии за истинските Божии генетични деца и изкуствените биороботи!

Синантропът е форма (вид или подвид) на рода Homo, близка до питекантропа, но от по-късен период и по-развита. 

Та Пешо казва, без въобще и да предполага, че е точно така и затова той след време (скоро!) ще получи от нас Нобелова награда за приноса му в разкриването на истинския генезис на човечеството!, че китайците и монголоидите са синатропи, което означава

СИНАНТРОПИ=РОПАТИ ИС=Ропоти на Иса=Роботи на Иса,

което означава, че те са като всички други човешки тракийски племена, освен Българите, (които са същински Божии деца и потомци – сиреч Богове!) роботи на Иса, изкуствено създадени от Българските Богове синтетични биороботи, генно – и цивилизационно модифицирани/очовечавани в продължение на стотици хиляди години от Българите по естествен генно – инженерен път, (имплантирани в продължения на стохилядолетия с Българския жречески феноменен ген от рептилския Божествен род Дуло) за да станат сегашните хибридни производни! 

Сакралната херметична хералдическа символика на рода Дуло е от най – древно познатия животински символ на Българските Богове Демиурзи – Змия, Змей и всички 12 синонима на Змей от Древно – Българския календар, преминал в  свещена рептилска символика на рода Дуло състоящ се само от феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена. 

   image

Официалните документи казват:

Синантроп (Sinanthropus pekinensis или „пекински човек“, в съвременната класификация — Homo erectus pekinensis) — форма (вид или подвид) на рода Homo, близка до питекантропа, но от по-късен период и по-развита.
Открит е през 1927 г., в пещерите Джоукоудян край Пекин, откъдето произлиза и името, от д-р Дейвидсън Блек.  
Синантропът е живял преди около 600 - 400 хил. години, по времето на ледников период. Обемът на мозъка му достига 850 — 1220 cmі. Ръст - 1,55 - 1,6 m. Освен растителна храна се е хранил и с месо.Възможно е да е умеел да пали и поддържа огън. Възрастта на вкаменените останки от 40 индивида е 500 000 г.
Синантропът е бил смятан за междинен тип между неандерталския човек и явайския.   Тези човешки останки са първите намерени в Китай и палеонтолозите спасяват останките като ги опаковат и ги поставят в каси. Тези каси и до днес не са намерени. Обявена е награда за този, който ги намери – 150 000 долара.  
–––––––––––––––
Т. е. които са ги скрили обявяват наградата за да не ги заподозрят за измамата. 

Защо ги скриват?
На този въпрос ще отговорим с инфо от руската Вики:

Кроме растительной пищи, синантроп употреблял мясо животных.
Возможно, он добывал и умел поддерживать огонь
Использовал звериные шкуры в качестве одежды.
Были обнаружены: толстый, около 6—7 м, слой золы, трубчатые кости и черепа крупных животных, орудия из камней, костей, рогов.
Учёные полагают, что синантропы были каннибалами и охотились на представителей своего вида.
 
История открытия:
 
Первый череп синантропа был обнаружен в гротах Чжоукоудяня близ Пекина в 1927 году китайским антропологом Пэй Вэньчжуном (1904—1982).

На протяжении многих лет здесь работала международная команда учёных: Иоганн Гуннар Андерсон, Биргер Болин (Швеция), Дэвидсон Блэк (Канада), Пэй Вэньчжун (Китай), Отто Станский (Австрия), Уолтер Грейнджер (США) и др.
В качестве советника в раскопках участвовал французский геолог и теолог Пьер Тейяр де Шарден, который вместе с Анри Брейлем в 1931 году совершил открытия, свидетельствующие, что синантроп пользовался примитивными орудиями и огнём.

 и сега внимание за да разберете кой финансира еврейския учен Дейвидсон (Давид сон) Блек:

В 1927 году Дэвидсону Блэку удалось убедить Фонд Рокфеллера выделить деньги на финансирование крупных раскопок в Чжоукоудяне
.  

Шефът на заговорниците срещу Българите и главен продуцент на плана Калерги за затриване на християнската общност и най – вече на Българите, финансира тази крупна операция!
Защо мислите – за да открие и изнесе истината за Божествения произход на човека или да я скрие и лансира маймунския материалистичен анти – Божий модел за случаен произход на човека от космически взрив и едноклетъчни амеби, риби, жаби, пилета и кокошки, станали случайно животни и маймуни, който модел налагат в световен план  юдео – ционистките учени материалисти, увладяли върховете и управленито на всички възлови научни институции в света!

В ходе раскопок под руководством китайских археологов Ян Чунзяня, Пэй Вэньчжуна и Цзя Ланьпо в 1930 году была обнаружена вторая черепная крышка, а в 1936 году — три черепные крышки.

ЯН ЧУН ЗЯН=ЯН ТШУН ЗЯН=Диана и Езуш

ПЕЙ ВЕНЧЖУН=ПЕЙ ВЕНТШЖУН=Бог Ежуш и Богиня Диана 

ЦЗЯ ЛАНПО=ТСЗЯ ЛАНПО=Богиня Диана и Исуз Ел (Змей)

В основном были обнаружены черепа и их фрагменты; и отдельные посткраниальные обломки. Всего было объявлено о находке останков сорока особей и более 200 человеческих окаменелостей (в том числе шесть черепов или черепных крышек, 19 крупных и множество мелких фрагментов черепов, 15 челюстей, 157 зубов, три части плечевой кости, одна ключица, одна полулунная и одна берцовая кости).
Раскопки были остановлены в 1937 году в связи с вторжением Японии в Китай.

Обнаруженный материал исчез во время Второй мировой войны при пересылке в США!   
Намерените материали изчезнали по време на Втората световна война при пренасянето им в САЩ!

После победы коммунистов в гражданской войне в Китае в 1949 году раскопки были на короткое время возобновлены.
Новые раскопки проводились в 1951, 1958—1960 и 1978—1980 годах.
В сезон 1959 года была найдена ещё одна челюсть, принадлежащая пожилой женщине. В июне 2009 года раскопки были возобновлены.  

Ряд западных учёных скептически отнёсся к китайским находкам ископаемых гоминид.

Однако Чжоукоудянь был всё же объявлен ЮНЕСКО одним из памятников Всемирного наследия.
Исследование песка из грота, где были сделаны находки, позволило установить возраст синантропа из Чжоукоудяня — 770 тыс. лет (±80 тыс. лет).
В гипотезе мультирегионального антропогенеза синантроп рассматривается как основной участник формирования монголоидной расы на этапе человека прямоходящего. Однако многие антропологи склоняются в пользу точки зрения, что синантроп был тупиковой ветвью (глуха линия, безизходен канал) развития людей.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И така – историята придоби динамичния екшън сюжет на "По следите на изчезналия Кивот" и епичните битки на Индиана Джонс с германските му нацистки=ционистки преследвачи! 

Какви ли не теории и хипотези има за изчезналите материали от експедицията, като преобладава догаждането, че някой много е искал да скрие истината за синантропите и какво представляват те, като около идеята, че те са продукти на извънземни, се водят много спорове. 

Тука почти са познали, защото синатропите, за които вече знаете, че са биороботи в режим на десетки и стотици хиляди години очовечаване от Българите, са наистина генно – инженерен синтетичен продукт на Боговете Демиурзи, Които са Извънземните, създали тези биороботи за помагачи на същинските им деца – Българите!

ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма (Майка) и Изуз

ИЗВЪНЗЕМНИ=Бог Иза Змей 

И отново се връщаме към нашите фундаментални статии за раждането ан човека и направата на биороботите от 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

–––– пасаж:

...И когато се роди Детето им, и последващите им Деца, влюбените един в друг и в света Богове, който построиха, и най – много и най – вече най – влюбени, безумно влюбени в Децата си Богове Демиурзи, те документираха този висш Сътворенчески акт и процес и го закодираха чрез Свещеният шифър още в началото на стиха с предложението:
"... да сътворим човек по наш образ и наше подобие".
  
След поредица от драматични и епични трансепохални събития от реализирането на многохилядолетния Божи проект ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, наблюдаван под лупа постоянно, контролиран, регистриран и архивиран най – подробно и стриктно, режисиран и направляван неотменно в желаната посока при най – дълбока конфедиционалност и дистанциране на Боговете и Техните служители за видимия свят и в пълно невежие за участващите в експеримента непосветени човеци, дойде времето за разкриването на Сътворенческата тайна за направата на човека като прелюдия и подготовка на човеците за Тяхното Явяване, който просветителски превантивен акт Те сега правят с разсекретяването на този документ: 

ДА СЪТВОРИМ ЧОВЕК=ДА СЪТВОРИМ ТШОВЕК=Бок Тати Исуш и Богиня Матара 
  
ДА СЪТВОРИМ ЧОВЕК=ДА СЪТВОРИМ ТШОВЕК=Дете на Бок Исуш и Богиня Матара 

ДА СЪТВОРИМ ТШОВЕК=Кан (Жрец) Дете на Бог Исуш и Богиня Матара 

Тези разсекретени документи указват точно и категорично Кои участват в направата на човека: Боговете Демиурзи – Богът Баща Исус и Великата Богиня Майка Диана 

Същият документ разкрива и кой е създаденият от Боговете човек – това е Тяхното Дете, като този документ е и кръщелно свидетелство на човека – Детето на Боговете.

И тъй като тази свръхсекретна информация в този Библейски документ се разкодирва и разбира единствено на Български език, то това свитетелства, че Сътворенческият език е Българският, а Боговете – Демиурзи, които говорят Български и сътворяват с Българският език света, съвсем логически е, както и съвсем естествено е, да са Българи!

Горната информация за участието на Българските Богове в направата на човека Те препотвърждават във втората част на сложно съставното изречение от стих 26 :

"да сътворим човек по наш образ и наше подобие", което съобщение съдържащо информация за генеалогията на човечеството, разсекретено гласи: 

ПО НАШ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ=ПО ОБРАЗ НАШ И НАШЕ ПОДОБИЕ=
ПО ОБРАЗА на Бог Ишуш и Богиня Диана 
 
Това са основни документа, съставени лично от Родителите ни Боговете Демиурзи, как сме създадени човеците, или по – точно, как сме създадени ние Българите – по естествен Божи път, затова и наследили по естествен наследствен признак и Божиите феноменни гени и характеристики. 

И сега вижте анахронизма и противоречието в хронологията на сътворенческия график и фундаменталните сътворенчески мероприятия и събития, които са регистрирани в края на глава 1 и началото на глава 2 от Сътворение: 
 
ГЛАВА 1. 

31. И видя Бог всичко,що създаде,и ето,беше твърде добро.
Биде вечер,биде утро–ден шести

Шестият ден на Сътворение=Построение на света,в който ден=етап,Боговете създадоха по горната технология човека или Българите

ГЛАВА 2.

1. Така бидоха свършени небето и земята и цялото им воинство. 
2. И свърши Бог до седмия ден Своите дела, що прави, и в седмия ден си почина от всичките Си дела, що извърши. 
3. Бог благослови седмия ден и го освети, защото в него си почина от всички Свои дела, що бе сътворил и създал. 
4. Ето, тъй станаха небето и земята, при сътворението им, в онова време, когато Господ Бог създаде земята и небето, 

И СЕГА ВНИМАНИЕ КАКВО СЕ КОНСТАТИРА,
СЛЕД КАТО ЧОВЕКА ВЕЧЕ Е СЪЗДАДЕН :


5. и всякакво полско храсте,което го нямаше още на земята, и всякаква полска трева,що не бе още никнала; защото Господ Бог не пращаше дъжд на земята, и нямаше човек, който да я обработва, 

Уж човекът вече е създаден – сиреч заченат от двамата Богове – Демиурзи, и роден от Богинята Майка, в периода и във времето на шестият ден, на шестият проектен етап, а изведнъж след този шести етап, че и след седмия етап на проектният график, което време е времето на почивката и на заслужената наслада от свършената работа по изграждането на Земята и Света, и най – вече времето за радостта на Родителите –Богове на Тяхното дете и деца в общ план, изведнъж Господ Бог, (в който винаги неясен и спорен Божи титулен израз и термин са синкретизирани Богиня Диана и Бог Иса), констатира в стих 5 на глава 2, че няма още човек или хора, които да я обработват тази земя и въобще да работят и се трудят по всички многобройни човешки трудови процеси и дела!

ГОСПОД БОГ=Бог Иса и Богиня Диана

И тогава Българските Богове – Демиурзи, Които се саморазконспирираха като Бог Исус и Богиня Диана, се хванаха двамата на работа и в точка и етап 7 от Сътворенческия работен проект или стих 7 от Глава 2 на книга Сътворение (Битие), направиха човек, който да работи на Земята и помага на Техните генетични Божествени деца –Българите, но вече от лабораторен синтетичен материал: 

7. И създаде Господ Бог човека от земна пръст и вдъхна в лицето му дихание за живот;и стана човекът жива душа. 
8. И насади Господ Бог рай в Едем,на изток,и там настани човека,когото създаде.

Лабораторният материал е култовата канонична Библейска уж "универсална" за всички човеци суровина за направа на човеците – земната пръст.
Казваме "уж универсална" за всички човеци суровина, защото в точка (ден шести) от графика на Сътворенческия работен проект, описана в каноничните стихове от 26  до 31 на глава 1, никъде при процеса на направа на човека, Боговете Демиурзи не споменават за някаква земна пръст, глина, кал или какъвто и да е друг спомагателен материал, въобще да не говорим за основен такъв, освен категоричното им съобщение, че Те двамата участват в този процес по начин, описан по – горе от Тях в стих 27 (разсекретен), а именно, че Боговете ни направиха така, както и ние правим нашите деца, или ние правим нашите деца така, както Боговете ни правят своите деца – който процес е документиран в каноничния стих 27 на глава 1  : 

сътвори Бог човека по Свой образ,по Божий образ го сътвори;мъж и жена ги сътвори,

който документ е с двупосочна тъждествена стойност и означава, че както Боговете си правят децата, така и човеците си правим децата, или Боговете си правят децата както човеците си правим децата.

Търсещите Истината за Боговете и за човека хора, отдавна са забелязали анахронизма и противоречието на тия Сътворенчески документи, и не спират да питат и ровят по тази тема.
Ето как непосветените добросъвестни и искрени теолози и съвременни християнски авторитети се опитват да обяснят, а посветените от тъмния езотеричен сектор се мъчат да скрият толкова явното и съществено несъответствие и противоречие между сътворенческите процеси, документирани в глава 1 и 2:

Въпрос: 

Защо има два различни разказа за сътворението в Битие,глави 1-2  ?
http://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-creation-accounts.html

Отговор:
 

Битие 1:1 казва: „В началото Бог направи небето и земята.” По-късно в Битие 2:4 сякаш започва втора, различна история на сътворението. Идеята за два различни разказа за сътворението е често срещано неправилно тълкуване на тези пасажи, които всъщност описват едно и също събитие. Те нямат разногласия относно реда, по който са направени нещата и не си противоречат един на друг. 
Битие 1 глава описва „шестте дни на сътворението” (и седмия ден на почивка), докато Битие 2 глава се занимава само с един ден от тази седмица на сътворението – шестия ден – и в това няма противоречие.

В Битие 2 глава авторът се връща към времето на шестия ден, когато Бог е направил човека. В първата глава авторът на Битие представя сътворението на човека на шестия ден като кулминация или връхната точка на сътворението. След това, във втората глава, авторът дава по-големи подробности относно сътворяването на човека

Езуитското извъртане и редактиране и донаписване на Сътворенческия документ обаче не може да скрие фундаменталната Сътворенческа тайна, фиксирана категорично в Библията, че в шестия етап на изграждане на Света, Боговете Демиурзи зачеват и раждат човека – децата си, а в последващ етап след седмия етап (седмия ден), Те констатират, че са направили проектен пропуск, като не са предвидили помагачи за децата им, които да вършат многобройните работи и дела на Земята по осигуряване на номиналния конфорт и съществуване на Божията челяд, и основно процесите по осигуряване на прехраната им.

Същите християнски автори, съставяли горното обяснение и оправдание за странното противоречие на Сътворенческия документ, ни помагат със следващите обяснение и тълкувания на глава 1 и 2 в доразясняването на сътворенческата тайна на зараждането на човека :  

ЗАРАДЖАНЕ НА ЧОВЕКА от=ЗАРАЖДАНЕ на ТШОВЕКА=Раждане от Изуж и Бокиня Диана 

––––
Битие 1:11 казва, че Бог е създал растителността на третия ден. 
Битие 2:5 казва, че преди сътворението на човека „никакво полско растение още нямаше на земята и никаква полска трева още не беше поникнала; защото Господ Бог не беше дал дъжд на земята и нямаше човек, който да обработва земята.” 
Така че кое от двете е вярното?
Бог създал ли е растителността на третия ден преди да създаде човека (Битие 1), или е направил растенията след като е създал човека (Битие 2)? 

Еврейските думи за „растителност” са различни в двата пасажа. 
Битие 1:11 използва термин, който се отнася за цялата растителност
Битие 2:5 използва по-конкретна дума, която се отнася за тази част от растителността, която изисква земеделие, т.е. човек, който да се грижи за нея, градинар (земеделец). Пасажите не си противоречат. Битие 1:11 говори за това,че Бог е създал растителността, а Битие 2:5 – за това,че Бог е накарал „земеделската” растителност да расте чак след като създава човека (земеделеца)

––––

Хубави разсъждения, само дето никой няма право и не може да се намесва по абсолютно никакъв начин в Божия сътворенчески график и го корегира: след като в Сътворенческия документ е записано, че на шестия ден (етап) Боговете направиха човека, а след седмия ден (етап) и в последващите пост–Сътворенчески проектни етапи в глава 2 на Битие, Боговете направиха земеделеца, или работника който да работи земеделските растения и култури, значи така е било – както сега Те лично ви разкриват тайната на човека:

Първо Боговете Баща Исус и Диана Мария, Богинята Майка,си раждат по естествен (Божи) път децата, и след това в експерименталната лаборатория, люпилня, родилен дом, кувьоз и парникова оранжерия – Тракия, същинския Земен Рай, им изработват помагачи, които да работят и обслужват генетичните Ѝм феноменни деца – Българите.
Точно за да работят на Човеците – генетичните Божии потомци, Боговете изработват на лабораторния стенд за синтетични материали и фина механика и операционна маса изкуствения синтетичен био –  организъм РОБОТ, който да РОБОТИ=РАБОТИ, за Българите, които сме Божията генетична феноменна челяд, които сме жреците – канове на роботите, които са изкуствените хора!  

–––– край на пасажа.

И връщаме се пак на протеворечивия филм на братовчед ни Андрей, за да цитираме коментара на Елена Осипова :

Надежда Токарева сказала, что Китайцев создали как обслуживающий персонал для драконов.

Надежда Токарева е казала, че Китайците са ги били създали като обслужващ персонал за драконите (рептилите) 

И това е точно потвърждение на последните ни документи от цинирания пасаж, от които се вижда че Боговете Демиурзи изработват всички 450 тракийски племена от синтетични човекоподобни биороботи, които да работят за Божиите деца – Българите.
Китайците са едно от тези 450 племена, от тях са и монголците, за които казва  Надежда Токарева, че са създадени (проектирани и изработени) като обслужващ персонал (роботи) за драконите, които дракони/рептили са точно Българските Богове и Техните феноменни генетични деца и потомци – Българите, наследили Божия рептилски херметичен хералдически символ от 12 змейски синонима!

И тука е отговорът на загадката  и мистерията, защо изчезват мистериозно материалите от голямата изследователска експедиция.
Мистерията е свързана неразривно със съмнителната ранна смърт (убийството) на Блек и по – късно и на Шарден – и двамата водещи изследователи в тази операция.

В 1931 году Блэк был награждён медалью Даниэля Жиро 
Национальной академией наук США.
Умер в Китае в 1934 году от сердечной недостаточности.

След като получава през 1926 г финансиране от Рокфелер, който внедрява свои агенти в изследванията, и последвалите нови открития, в началото на 1928 г Блек получава и втори транш от финансиране от Рокфелер и съответно изнася в научни съобщения данните до този етап, които са в унисон с плановете на Рокфелеровите сътрудници – ционисти за маймунския произход на човека, за което и през 1931 г. Националната академия на науките на САЩ, която е изцяло в управлението на юдео – ционистите още от времето на нейното основаване от президентът на САЩ – Абрахам (Авраам) Линкълн, (справка за всичките ѝ висши ръководители и сегашния ѝ президент – юдейката Марша Кемпер МакНът, първоначално женена за евреина Хофман, под чиято фамилия са децата ѝ от него) го награждава с медала на юдеина ционист Даниел Жиро Елиот.

Обаче паралелно с откритите кости на синантропите в същите геоложко – исторически културни пластове са откривани и кости и черепи на хора, абсолютно единтични с тези на съвременния човек, което хвърля в потрес учените и самия Блек, за който това едновременно и съвместимо съжителство на двата много различни представители на човешкия род е абсолютно необяснимо и противоречи на основната идея на работоделите му и на цялата мисия на изследванията за маймунския произход на човека и нейната еволюция до съвременния човек.
Анализите, на които Блек и Шарден подлагат откритите кости на синантропите, необяснимо за тях указват техния синтетичен характер, коренно различни от тези на намерените с тях кости от органична материя, еднакви със съвременния човек.

И Блек заедно с Пьер Тейя́р де Шарде́н, който е френски католически философ и теолог, биолог, геолог, палеонтолог, археолог, антрополог и свещеник, член на ордена на йезуитите, правят единствено правилното и вярно заключение, че паралелно с човека преди стотици хиляди години, който не се е променил от тогава до сега, е съществувал някакъв вид на извънземни пришълци или на изкуствено създадени синтетични същества, биороботи в начален стадий на животинско развитие и генно модифициране в посока на очовечаването им, кръстени от тях синантропи – което потвърждават и анализите на намерените кости и материали от този исторически период, както и от други по – нови времена !

Понеже на Шарден му е наложена забрана за всякакви публикации и публични изяви още от 1923 година от юдео – ционистите, Блек прави публични съобщения за изводите от изследванията, без да се консултира и съобразява с работодателите си, заради което последва неочакваната смърт през 1934 година на абсолютно здравия 49 годишен мъж по време на разкопките в Китай от изпитаната диагноза на "естествена" смърт – инфаркт, когато службите трябва да оправдаят убийството на тяхна жертва.

Шарден продължава изследванията по тази тема, но от всякъде среща отказ за публикация на материалите му.
За да скрият всички следи от неудобните открития, агентите на Рокфелер и ционистите открадват и унищожават в мътните времена на световната война всички материали от експедициите по тази тема.
Шарден прави усилия да запознае научната общественост и публика със своите открития, но във всички страни среща категорична забрана и преследване за публикации и публични прояви.
Не успявайки да го укротят, юдео – ционистите го примамват в САЩ, където през 1955 г. и здравия и никога не боледувал Българин от френски произход го постига същата "естествена" кончина от сърдечна недостатъчност. 

КОНЧИНА на=КОНТШИНА на=на Кан (Жрец) на Диана и Ешуа 

Убийците му цинично го отравят на връх християнския празник на 10 април – 
пасхалното възкресение на Исус, Чийто потомък е Шарден, и за който пускат легендата, че година преди това заявил, че иска да умре в деня на Възкресението на Христос!

След смъртта на Шарден веднага е създадена комисия от обединените юдео –ционистки академии на науките на САЩ, Франция и други страни, които до смъртта му повече от 30 години всячески го преследват и спират всякакви негови изяви, а сега изведнъж необяснимо (за непосветените) веднага проявяват инициатива да го публикуват с "благородната" идея и мисия, която комисия съставена от изявени юдейски учени има за задача да обработи и подготви за издание практически всичките му десеттомни събрани съчинения и трудове, писма и есета.
Надлежно цензурирани, манипулирани и прочистени от всякакви неудобни факти, тези документи  излизат през 1957 г като сборникът "Феномените на човека". 

Така службите на заговорниците срещу Българите дадоха възможност на двама достойни човеци с Български Божествен имплант и генезис да ни разкрият тези драматични сюжети, вече в статута им на реални и рационални светии, и ни разсекретят поредната брънка от веригата на развитие, култивиране, цивилизоване и очовечаване на изкуствено създадените от Българските Богове синтетични биороботи, наречени за етапа от изследването им от Блек и Шарден синантропи, които са били генно – инженерно имплантирани, дундуркани, обгрижвани, култивирани и цивилизовани преди повече от 700 000 години под постоянния контрол и грижи от истинските човеци – Българите, които са подизпълнителите на Божия екстремален трансепохален дълъг стотици хиляди години риалити експеримент и драматизация "Българите, роботите и човешката цивилизация"     
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Имахме първоначалното желание да изследваме скандалния филм на братовчеда ни по Българската феноменна линия Тюняев

ТЮНЯЕВ от=от Богиня Диана,

и да разчепкаме вложените в него документи за мистериозния генезис на прекрасното тракийското племе руснаци, което е също като прекрасните китайски и монголски племена синтетичен експериментален генно – инженерен цивилизационен продукт на Българските Богове и на Българите, и да покажем документите на Българския генезис и състав на представения във филма руски аристократичен и интелектуален елит, но нашите съекипници и Учители от Горе ни поведоха в посоката, която те бяха планували и която представихме пред вас заедно с тях, и тъй като работния обем на постинга свърши, при първа възможност ще направим заплануваното упражнение, с уточнението, че изнесената информация е не по – малко важна и интересна!
Все пак с няколко думи да уважим нашите руски подопечни тракийски приятели и им разкрием мистериозния генезис :

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз

МИСТЕРИОЗЕН ГЕНЕЗИС от=ГЕНЕЗИС от Матара и Исуз
генно – инженерен експериментален цивилизационен продукт на Българските Богове Демиурзи, които защото са Българи, то и руснаците могат да се радват и гордеят (и надяват за Съдния Ден!) на Българския си генно – инженерен произход и генезис и съответно на застъпничеството на Българите!

– още за руснаците в нашия блог с парола на търсачката "безистена и руснаци"
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светиите Чингиз хан, Блек и Шарден и руският Български езотерик Тюняев, както и приятелката ни Svetlana Stefanova, която ни изпрати филма на Андрей
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!





Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
15.03.2019 14:08
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. raders - Ами хубави снимки си представил и ...
15.03.2019 15:08
Ами хубави снимки си представил и доста интересни неща, но това, че определяш природни геоложки феномени, като "построени от човешка ръка" си е доста странен оксиморон. Все едно да твърдиш, че камъните са направени от дърво :)
цитирай
3. bezistena - Ами хубави снимки си представил и ...
15.03.2019 18:38
raders написа:
Ами хубави снимки си представил и доста интересни неща, но това, че определяш природни геоложки феномени, като "построени от човешка ръка" си е доста странен оксиморон. Все едно да твърдиш, че камъните са направени от дърво :)


Скоро ще ги проумееш нашите оксиморони!
Обезателно, безусловно и безалтернативно!

Нашите докумети са за Българи с IQ > 70!
Дано да си с IQ > 70, за да могат от Горе Светиите ни, дето правят чудесата на оксимороните, да те накарат да ги проумееш с добро, че иначе по екстремалния катарзисен път е много кофти!

ОКСИМОРОН=ОК СИ МОРОН=Кан (Жреци) от Иса и Мария

СТРАННИ ОКСИМОРОНИ=Кристос и Мария=Исус от Тракия и Мария

цитирай
4. bezistena - Коментари под статията в профила https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1 във Фейсбук:
15.03.2019 20:40
Svetlana Stefanova
Много , много благодаря за тази статия! Обичам Ви!

Lyubomir Vladimirov Petkov
Пробуждането на Българина е факт, Боговете така поискаха.
Говорете и пишете колкото може повече за този велик Дух
цитирай
5. radostinalassa - Китайците са друга раса
15.03.2019 20:40
Не могат да имат нищо общо с нас. Те произлизат от синантропа. Могат да се хващат с пръстите на краката си за клоните като маймунчетата. Аз напр. не мога и не съм жълта.
цитирай
6. bezistena - Не могат да имат нищо общо с нас. Те ...
15.03.2019 21:45
radostinalassa написа:
Не могат да имат нищо общо с нас. Те произлизат от синантропа. Могат да се хващат с пръстите на краката си за клоните като маймунчетата. Аз напр. не мога и не съм жълта.


Разбира се,че китайците са друга раса и нямат нищо общо с Българите, както и всички други племена по света нямат нищо общо с Българите!
Имат общо с нас единствено от феноменния Български Божествен жречески ген, който сме имплантирали по генно инженерен път в продължение на епохи във всички племена и сме ги култивирали и цивилизовали – сиреч правили сме ги от маймуни (биороботи) хора, което всъщност значи, че имат всичко което имат, от нас!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675966
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!