Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2020 06:45 - Коронавирус – грандиозна Икономическа криза, водеща към Световната Тирания на Постхуманизма (НСР)
Автор: sthamanuviro Категория: История   
Прочетен: 1693 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 15.05.2020 12:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Коронавирус – грандиозна Икономическа криза, водеща към Световната Тирания на Постхуманизма (НСР)

 

20-ти Март 2020 година

 

С езика на числата. Развитие на Активното мероприятие „Коронавирус“. Действителните факти. Целите, които са поставени пред Активното мероприятие „Коронавирус“.

 

 image

Авторът, наблюдавайки случващото се ускорение на събитията по инсталирането на Тиранията на Новия Световен Ред, се чувства длъжен да заеме единствено правилната високонравствена позиция и без страх да обяви пред Човечеството истината за конспиративното Активно мероприятие на Световните Тайни служби, наречено „Коронавирус“!

Коронавирусите са определени като ново семейство вируси през 1968 година и са описани в Медицинските енциклопедии от ХХ-ти век, като например на страници 291-298 от Енциклопедията по вирусология (Encyclopedia of Virology – свали от сървъра), издадена в Мемфис през 1999 година. Коронавирусът е един от най-слабите вируси и е продукт на респираторните заболявания, усложненията от които за съжаление убиват над 3,500,000 Души всяка година. Вирусът умира при 80°C и може да бъде унищожен чрез приемането на силна макробиотична храна и витамини, най-вече Витамин С, и при спазването на елементарна хигиена! Днес, обаче, уж поради този вирус на обикновената настинка, на който Правителствата и масмултимедиите вменяват катастрофично изтребителни сили, всички цивилизовани са поставени ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ! По такъв начин, Илюминатите без притеснения от масови протести ще изпълнят поредната стъпка по установяването на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма!

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИЗСЛЕДВАНЕ НА УЕБСАЙТА stamat.org

image ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА


image












Гласувай:
3


Вълнообразно


1. fun1001 - :-))
24.03.2020 07:35
многоо доброоо!!
може би, Най доброто, което съм чела досега..
поздрави, стамат,и Благодаря ти!
/Юлия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 392587
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168