Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2018 23:01 - Къде са гениите в Латинска Америка ?
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 3454 Коментари: 15 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В Европа и САЩ се проповядва двоен идиотизъм - да се смесят хората помежду си и да се изравнят. Това е идиотизъм, който се явява самоубийство за човечеството. В продължение на стотици и хиляди години е станало приспособяване на различните етноси към определени условия на живот и това е прекрасно.
Смесването на расите не бива да се стимулира, защото ще се загубят тези особености на мозъка, които са се натрупвали десетилетия. Те трябва просто да се съхранят.
 Ако смесим хората в един котел, после ще си скубем косите.
Къде са гениите в Латинска Америка ? Един двама писатели и то с напрежение.
Трябва да се поддържа съществуващата ситуация със запазване на етническите особености. Защото това е библиотека на човешките мозъци, които са преминали дълъг път на еволюция. Трябва да се поддържа тази база данни, защото това е естествен инструмент на много дълъг естествен отбор. Тази изменчивост на мозъка, която съществува е брилянт.
Нищо такова в Европа не съществува. Там всички са се унищожавали в продължение на няколко цикъла на изкуствен отбор, който е намалил мозъците им с 250 грама.  И имат малко надарени и способни хора. У нас е запазена брилянтна библиотека от различните етноси с техните мозъци. Това трябва да се запази така, не за да се разделят хората, а всичко това да се съхрани.
Обърнете внимание. Ние не сме изгаряли вещици. Кръстоносни походи , при които се е унишожавало 60 - 80% от населението не сме провеждали.
Душегубството и човеконенавистничеството, което е било в Европа  - в 13 век са писали книжки, че при глад французите са ядели децата си. Или по - точно съседските деца, които примамвали с бонбони и ябълки. Това е било до 17 век, пълна диващина и канибализъм.
Диви нрави и диви хора. В Русия не е имало такова нещо.
Проф. С. Савельев



Тагове:   смес,   раси,   къде са гениите,


Гласувай:
6



1. getmans1 - А, ма РАДОСТИНО, ти тъпа ли си или си ...
14.12.2018 23:18
А, ма РАДОСТИНО, ти тъпа ли си или си още по-тъпа, че и най ... само се виж;
„ Или по - точно съседските деца, които примамвали с бонбони и ябълки. Това е било до 17 век, пълна диващина и канибализъм. “
цитирай
2. radostinalassa - Мерси, че дойде и тук да цвилиш.
14.12.2018 23:28
Добре , тогава сподели как и било ? Това са думи на професора. Той е йерудит. Смята също, че жените в процеса на еволюцията са развили тези лобни / челни / мозъчни дялове и са ги подарили на мъжете. Но мъжете много често / през 1/2 час / мислят за секс. Така, че мощните им мозъци са обикновено в замъглено състояние.
цитирай
3. vmir - A къде са гениите в Латинска Америка ?
15.12.2018 06:05
Когато през 13-ти век в Европа са писали книжки за непослушни деца, имало ли е тогава Русия?
Ясно ли разсъждават жените с челните си мозъчни дялове? Да не би да са ги подарили на мъжете за да си мислят какво могат да правят заедно през 1/2 час?
Само питам.
цитирай
4. radostinalassa - В 13 век западняците са писали книжки, това е било така
15.12.2018 08:26
А Всеясветната грамота е много стара. Тя е имала 149 букви, които са носели образи. Постепенно са орязали грамотата, премахнали са образите и езикът е станал безобразен. Въпреки това само на този език може да се изведе формулата на млякото.Частите на мозъка ни се съобщават помежду си на езика на грамотата.
цитирай
5. radostinalassa - Това за подаряването на лобните дялове е някаква професорска мъжска шега
15.12.2018 08:32
Всеки знае, че жената не мисли през 1/2 час за секс. Така, че мъжът използва мозъка си толкова често да фантазира, а не да мисли как да спаси човечеството.
Гениите имат някакви допълнителни подполета и полета в мозъка. Разликата между мозъците на соевете е огромна. И в броя на невроните и в тези подполета. Който иска да ги смеси е враг на човечеството.
цитирай
6. pvdaskalov - * ! *
15.12.2018 09:24
Може да има и нещо вярно в твърденията на "ерудита", но общо взето проповядва идеята за "чистата" раса. Може да се състави дълъг списък от талантливи хора, родени от смесени бракове.
Природата си знае работата. Лъв няма да оплоди зебра, жираф или щраус - те са различни видове, несъвместими, но при хората не е така. Тъкмо расовите различия подкопават бъдещето на света. Толкова ли са глупави французите ежегодно да приемат за свои граждани пришълци от други континенти?
Според моите разбирания именно генното разнообразие ще спаси старите народи от израждане. Неведоми са пътищата за раждането на таланти...
Не трябва да се подценява европейската наука и култура, въпреки тъмните страни на мрачното Средновековие. Всяка цивилизация рано или късно намира своите приемници. Гърците са запазили част от древноегипетските знания, на арабите дължим оцеляването на безценни литературни трудове от времето на Римската империя.
Не съм се занимавал с повдигнатите в постинга въпроси, за да дам конкретни примери, че тезата на "ерудита" не е издържана.
Благодаря на авторката, че ни е поднесла едно съвременно виждане за неизбежната глобализация.
Ще изкажа собственото си мнение, че не смешението е опасно, а религиозните и интелектуални различия. Да, ние сме образец на държава със зачитане правата на етносите, но те се смесват постепенно не по команда, а именно поради силата на чувствата и нагона. Човечеството съществува в ПО-ЗРЯЛ вид от десетина хиляди години, а ни предстоят милиони напред. Ако не се предприемат радикални мерки за уеднаквяване на възгледите, възпитанието, равния старт, ако не се спре дивият нагон за водене на войни с териториални претенции и за интелектуално надмощие, не само съвременната цивилизация е в опасност, но и животът на цялата планета.
Фактът, че съществуват училища и университети, е достатъчен да оправдае идеята Светът да се превърне в едно голямо училище. Мерките да се съхрани културното наследство на народите си остава национален въпрос.
Поздрави!
П и е р
цитирай
7. radostinalassa - Ти не разбираш за какво става дума
15.12.2018 09:34
Огромен пример е Южна Америка. Там има най - много метиси . Вече жените са с 30% повече от мъжете. Това е първата стъпка - раждат се малко мъже. Трябва да преминават към многоженството. Натрупват се генетични болести, когато няма здрав ген да кажем от бащата, който да покрие действието на патологичния ген , получен от майката. А естествен отбор липсва. Не Европа се изражда, а смесването на етносите довежда до израждане.
цитирай
8. lexparsy - Съгласен съм с основната идея на ...
15.12.2018 10:25
Съгласен съм с основната идея на изказването ти за генетичното смесване и "изравняване" на нациите. И даже си мисля че това е част от нарочния геноцид към човечеството...
НО мисля че малко прекаляваш с крайните интерпретации за гениите и вещиците... Контекста на тази тема е различен и имащ по различен контекст...
цитирай
9. radostinalassa - 8. lexparsy НО мисля че малко прекаляваш с крайните интерпретации за гениите и вещиците... Контекста на тази тема е различен и имащ по различен контекст...
15.12.2018 11:38
Какъв е контекста ? Като се избият различните Р1а и останат техните Р1б какво е станало ? Омразата е била на генетично ниво, което се е проявявало във външния вид на хората.
цитирай
10. pvdaskalov - * 2 *
15.12.2018 11:52
Отговорът на моя коментар ме убеждава, че наистина Светът се нуждае от всеобхватно образование.
цитирай
11. lexparsy - "Какъв е контекста ?" - Правилен въпрос!
15.12.2018 15:12
radostinalassa написа:

8. lexparsy НО мисля че малко прекаляваш с крайните интерпретации за гениите и вещиците... Контекста на тази тема е различен и имащ по различен контекст...
...
Какъв е контекста ? Като се избият различните Р1а и останат техните Р1б какво е станало ? Омразата е била на генетично ниво, което се е проявявало във външния вид на хората.

   Ами виж сега… според мене Плявата, която се е получила вече е толкова голяма купа сено, а „научните инструкции“ и „стъкмистиките“ как да си търсим гена голям процент са си написани от самите „творци“. Аз от прекалено четене съм си изработил по ефикасен начин за пресяване на плявата… и звучи нещо като „научна поезия“ с която по-често са боравели и „древните“ за да произвеждат образование на масите…:-)
   За това и аз тук в този блог се изказвам само абстрактно и на който има по-широка „прозирка“ на асоциациите…

Все пак аз поздравявам информиращите ти и „образователни“ начинания!
цитирай
12. radostinalassa - Не става дума за един или два гена
15.12.2018 15:37
Става дума за системата за тъканна несъвместимост между расите. Това е важно. Който присади орган от една раса на човек от друга такава ще го убие. Може би не веднага, но сигурно. Да не говорим за болестите.
Това е много важно да се знае.
цитирай
13. planinitenabulgaria - В основата на статията Ви сте включила докторатурата на
15.12.2018 20:08
проф. д/р Тамара Гоноревная. Без да си кривя душата, статията Ви неела. По случай Коледа обаче Ви поздравявам със специално направена за Вас картичка:
http://planinitenabulgaria.blog/zabavlenie/2018/12/14/i-dnes-svetyt-ostava-vyrhu-cykashtite-bombi.1638629
цитирай
14. radostinalassa - Сигурен ли си, че си добре?
15.12.2018 20:26
По - добре не си мъчи акъла с наука. Не е за тебе.
цитирай
15. pando - За планинарчето
20.12.2018 21:41
Не е ясно само така ли се е родил дебилен или е преживял тежка катастрофа....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13133769
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години