Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2015 10:23 - Още важни неща по темата "Да я бъде България"
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2296 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Много интелигентно,исторически вярноив същото време безкомпромисно е писмото,публикувано в този блог за тайните замисли на Турция ,изпратено до Ердоган през турското посолство чрез турския посланик.Мераците на Турция за завземане територии от Сирия са напълно в техния дух на варварска агресия.Изключвам,разбира се,светски мислещите турци,които Ердоган погази.Няма съмнение,че той копнее за Неоосманска империя и че ще се насочи и към нас по онзи хитър и подъл начин,характерен за турците,най-вече примитивните.
   На господин Бойко Борисов работата не е лесна и не евъпрос да се нахвърляме върху него.Но понеже той чете приоритетно спортните вестници,а аз чета книги за наши пророци и съм била прилеля Ванга,на което се дължи моето голямо уважение към нея,ми се иска да го подсетя някои важни неща,все още някой от неговото обкръжение поне ще го прочете:
    1.Турски бей е искалда убие нашата свята пророчица Стойна преподобна /дала много оптимистични прогнози за България и живяла като истинска светица.Сляпа,на хляб и водица/.Тя му предсказалачрез свишата помощ на свети Георги,че детето му умира,тойя заплашил,че ще я посече,ако не е така и хукнал към дома.Истина било и това смалило самочувствието на турчина по-ниско от тревата.
    2.Леля Ванга винаги е предупреждавала,че само Турция ще е враг на България и тя трябвада се пази много от турската подлост и турската агресия.
    3. Слава Сиврюкова,друга много силна наша пророчица,съвременница,живяла хрисимои бедно в къщица в кв."Овча купел" в София /къщицата,мисля,още стои,както самата тя е предсказала/,е казала недвусмислено,че ако българските правителства се успиват,Турция ще завземе по мирен път част от Югоизточна България и затова трябвада са винаги нащрек и с голяма преданост към България.
   Вероятно много българи зная,но Бойко Борисов едва ли,че руският цар на два пъти е имал видение да започне Освободителната руско-турска война 1878 година,за победа на християнството по нашите земи,защото България е изкупила кармата за изтребването на богомилите,последното го допълвам аз.Да не стане пак Русия да освобождава заграбеното.Ванга също е съветваладане обръщаме гръб на Русия.
   Тази омраза към Русия е нежелателна,меко казано,за България.Не са идеални,но са ни помагали и е добре човек да е гъвкав в различните посоки на политиката,а не наивен и не да се слага.Бойко Борисов,като типична зодия Близнаци,би трябвало да владее тези маневри,да мислиза България и да се пази от поддаване на подмолни действия,които го излагат в европейски мащаб.
   И още нещо - трябва да се затворят границите на България,е казала Ванга.Пиша тези ценни думи на наши велики българки,докато не е станало късно.Нито едно наше правителство не стои по-високо от техния патриотизъм,дарби,дадени свише и хуманност.
   Познавах и Хрисана,лично идълго време.Не беше идеална,но като дъщеря на прочутата наша Слатинска врачка,също много скромна и читава жена,Хрисана също бе патриот и също ми е казвала многократно за опасността от Турция.
   Да чуеш тези жени или да  прочетеш за тях,ако не си ги видял лично,е най-важното,което трябва да знаеш.Остава само да се съобразим с тези прозрения.А това всеки българин трябва да го може.Особено,ако е на пост.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cecobob - Подкрепям те
29.11.2015 10:37
трябва да се затворят границите на България.Нито едно наше правителство не стои по-високо от техния патриотизъм,дарби,дадени свише и хуманност. Браво!
цитирай
2. rosiela - Поздрав.
29.11.2015 11:03
И аз ги подкрепям,защото така е казано и се сбъдва.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6606604
Постинги: 5041
Коментари: 23943
Гласове: 9774
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031