Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2016 12:06 - Кой е главният редактор на вестника на СБП?
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1102 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Официозът на Съюза на българските писатели е в. "Словото днес", където основно се печатат хора на СБП. Негов главен редактор е небеизвестната Надя Попова, жури редом с Благовеста Касабова по раздаването на червени награди , и напълно неизвестна с единствената си стихосбирка. Обаче е известна като заместник и главен редактор в комунистическите вестници преди 1989г., както и в радиото. От доста години тя оглавява "Словото днес", отпреди Боян Ангелов и след това и има претнции, милата, да бъде окончателно мнение, както за таланти, каквито тя няма, но е жури, така и по ключови въпроси за нашето национално културно развитие. Всичко отпечатано минава през нея, както и всичко, което дамата не желае да отпечати. Има един редактор Есенски, графичен дизайн и това е.
   Най - впечатляващото е коя е тя? И от позицията на каква чете морал на другите?
   Нямаше да се занимавам с личния й живот, ако нямаше ярки драстични моменти в него, за които я знаят в квартала, та чак до мене стигнало в доказателства.
   Надя Попова е женена за военен без никаква култура. Има две деца - син и дъщеря. Дъщерята е в Гърция, за нея махалата не знае подробности, но знае за сина. Момчето е разведено не без настъпателната воля на майка си Надя Попова. След като свършила тази "добра работа", той се сринал и станал отявлен наркоман. Надя го не ще, бащата го не ще. Ха на тук, ха натам, пълен бездомник е щял да стане, ако не е била бабата да го приюти, свекървата Надина. Тука с Надя Захариева много общо има, и нейният Петър бе наркоман, който си отиде на 40 години и това беше медийна тайна.
   Работата обаче не приключва с това. Бабата остарява и не може да се справи с него. Внезапно синът на Надя Попова заминава за Германия, предполага се за лечение и там остава. На тази "образцова майка" се "възхищават" много хора и ме молят да поразкажа за нея, защото са съседи и не е удобно да й го кажат в очите.
  Лъжа няма. И адреса й зная, но по закона за Закрила на личните данни, без основателни причини не мога да посоча дори улицата в София.
  Питам: не им ли е неудобно от етична гледна точка, тази бисерна жена да дава мнение по какъвто и да е въпрос за култура, правителствени критики, отрицания и прочие. Дето се казва: що първо не погледнат себе си, пък тогава да анализират когото и да било?
  И няма ли СБП по- достоен човек за главен редактор на официоза си?



Гласувай:
4



1. zemja - Добре ги познаваш ...
13.04.2016 20:43
...и добре си ги описала. :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6607910
Постинги: 5041
Коментари: 23945
Гласове: 9775
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031