Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2018 17:30 - МНОГО НЕТОЧНИ АНАЛИЗИ ИЗЧЕТОХ ТУК,
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2252 Коментари: 13 Гласове:
-4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
глупави даже, обаче Тръмп така точно удари химическите обекти на Сирия, че чак аз се изумих от неговата непоколебимост и прецизност. Дано с това се размине, жал ми е за самите сирийци от град Дума. Сега иде ред на Русия да плаши в играта " стражари и апаши". Правилен ход на Тръмп, дано е достатъчен!



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. missana - Ако Асад е разпоредил химическата атака в Дума,
14.04.2018 18:25
ходът на Тръмп е правилен. Но само дотук. Ситуацията крие големи рискове да се премине към по-мащабна война с конвенционално оръжие, а оттам нататък боже опази...Никой не е в състояние при един по-сериозен военен конфликт да предвиди докъде може да достигне ескалацията. Имайки предвид как американците излъгаха навремето за химическите оръжия на Садам Хюсеин и после военният им министър Доналд Ръмсфелд лично призна опашатата лъжа, не можем да бъдем сигурни и в твърдението, че именно Асад е използвал химическото оръжие в Дума. И при първия удар на Тръмп срещу Сирия имаше същото позоваване. Дай боже това да е истина иначе размахването на томахавките е крайно опасно. Ще поживеем и ще видим.
цитирай
2. apostapostoloff - Казано накратко,
14.04.2018 18:43
свиха им сърмите, наритаха ги, разказаха им играта, скриха им шайбата и ги поставиха на мястото им.

Руснаците се перчат и фукат, но Росия е една безнадеждно изостанала и прогнила държавица с БВП по- малък от италианския. И техният БВП идва само от износ на суровини.

Иначе руснаците и една кофа не могат да произведат. Русия е страна без производство, без икономика, без наука, без изкуство. Русия е една смешна и жалка имитация на дължава.
цитирай
3. apostapostoloff - Не забравяй, че в този блог
14.04.2018 18:45
се подвизават десетина русофилистици, които осмърдяха орталъка.
цитирай
4. rosiela - Аз не съм настроена срещу Русия,
14.04.2018 19:02
но наистина нямат нивото на американците.
Гледах по телевизията жители в град Дума. Ужас.
Трябваше да се отговори, но да не е повече..
Благодаря и на Младен, и на Апостол за мненията.
цитирай
5. radostinalassa - По каква причина ще използва
14.04.2018 21:03
Химическо оръжие в момент, когато побеждава с помощта на Русия ? Това е нелогично. По скоро е инсценировка като в Ирак, и като в случая с руския шпионин и дъщеря му. Те се излекуваха учудващо. САЩ обичат да мамят, но винаги ги хващат.Русия е изостанала страна, но много много богата на суровини и земя и някои се облизват за тези богатства.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Има няколко подробности, които нетовите иизявяачи не знаят и пишат неща,
14.04.2018 21:30
които не правят смисъл.
Първото от тях е обстоятелството, че срещу Тръмп вече могат да бъдат повдигнати 4 обвинения за избирането му в резултат на путинските кибергибридници. Това ще стане всеки момент, на Тръмп не му е сега до това да плаши заразените със спирохетата на Маркс идиоти по света.
Второто е, че от Сената са наложили такива ограничения на Тръмп, че му е оставено право да започне ядрена война, но и това ще му отнемат.
Третото е, че той вече е по-симпатиичен на американците, зщото и той самият не е подозирал в каква кибергибриден бардак го е вплел Путин.
Четвъртото е, че доста от роднините на Тръмп са били вербовани от агенти на Путин, също и политици към двамата претенденти за президент.
Доказателствата вече са събрани, няма да се размине процеса на инпийчмънт. Разследването за Фейсбук пак е свързано с това, мрежата на Путин е била изплетена перфектно, а успоредно с нея и още две, при които за президенти бяха избрани неинтелигентници, но негови хора - Етор Додон и генераЛ радеВ.
В желанието си да направи кариера Тръмп бе изигран от Путин не защото Путин щеше да играе с него, а зощото натриса на САЩ неподходящ за странато президент. Това внесе спор между американците, съмнения в достоверността на резултатите от изборите, недоверие.
Не го махат още, зщото икономиката на САЩ върви отлично, а този, който ще го замести е по-зле и от него.
Няма да пиша постинг на тази тема, но имам препоръка към тези, които изявничат по нея да се сдобият с повече информация отвътре.
И за финал:
Трета СВ нямаа да има, защото Русия ще се предаде, за да не бъде унищожена. Олигарсите са "спечелили" вече над 4 трилиона долара, които държат в банки в САЩ и в офшорки, което пак е САЩ. От тях над 300 млд. долара са на Путин. Стане ли война, всичко това автоматично преминава при евреите, банкерите на САЩ.
Който не е бил в САЩ поне дестина пъти и който не познава музиката на Шостакович - истинската история на Русия - е добре да не пише на тези теми.
цитирай
7. rosiela - Той си знае. Но това, което видяха очите чи, не бяха инсценирани снимки.
14.04.2018 22:15
radostinalassa написа:
Химическо оръжие в момент, когато побеждава с помощта на Русия ? Това е нелогично. По скоро е инсценировка като в Ирак, и като в случая с руския шпионин и дъщеря му. Те се излекуваха учудващо. САЩ обичат да мамят, но винаги ги хващат.Русия е изостанала страна, но много много богата на суровини и земя и някои се облизват за тези богатства.



Очевидно не се трогвате никак за този геноцид срещу собствения му народ.
цитирай
8. missana - Тръмп има достатъчно собствени средства,
14.04.2018 23:59
за да е позволил да бъде оплетен в мрежата на Путин. Той прави опити да е твърд президент, но всички знаем, че мекото и слабото побеждават твърдото и силното. При всички случаи Тръмп не може да е по-слаб президент от Барак Обама, който докара с некадърната си политика световна криза. Лошото е, че сега руснаците ще отвърнат подмолно на това дървене на Тръмп, ингилизите и протежето на САЩ - Макрон, президентстващо Франция. Твърде е вероятно Иран, Северна Корея и някои други страни да получат от Русия по-модерно въоръжение от досегашното. Започва ерата на шахмматното надцакване и нарастваща конфронтация. Добре ще е България да балансира умно. Но дали имаме политици от такъв калибър в този отговорен момент. Мисля, че не!
цитирай
9. rosiela - Китай засега мълчи, Мисана,
15.04.2018 00:23
те не са глупави. Може и да са съгласни или не - не казват.
цитирай
10. rosiela - Така или иначе в Дума имаше отровно обгазяване
15.04.2018 00:25
и това не може да се подмине безответно.
цитирай
11. missana - Най-вероятно отровно обгазяване в Дума е имало.
15.04.2018 00:52
rosiela написа:
Така или иначе в Дума имаше отровно обгазяване и това не може да се подмине безответно.


Въпросът е от кого е извършено? Едва ли от руснаците, защото те са под пристално наблюдение след случая Скрипал. Да извършат рецидив би значело, че са идиоти. Да допуснем, че е Асад. Но на него руснаците му дърпат конците. Едва ли би си позволил подобна дързост без тяхно съгласие. Може би Китай мълчи, защото първо иска да си изясни кой е истинският виновник за обгазяването в Дума. Дано само да не е България под вещото ръководство на някой като Сергей Антонов.
цитирай
12. rosiela - Тръмп им насмете обектите, който и да е бил. Ние не сме.
15.04.2018 09:12
Стига толкова. Но беше страшно, не показаха монтирани снимки, а бягащи по улиците хора, които падаха като посечени. Защото няма къде да се скрият. Жестоко!
цитирай
13. missana - Мисля, че с времето ще стане ясно
15.04.2018 10:00
rosiela написа:
Тръмп им насмете обектите, който и да е бил. Ние не сме.Стига толкова. Но беше страшно, не показаха монтирани снимки, а бягащи по улиците хора, които падаха като посечени. Защото няма къде да се скрият. Жестоко!


какво точно се е случило в Сирия. Засега аз виждам само, че режимът на Асад остава на власт с увеличена подкрепа от Русия, Иран и Китай. Тоест САЩ и съюзници, до този момент губят мача по точки. Дано само реваншистките им опити не доведат до глобален военен конфликт. Мисля също, че Тръмп пропусна шанса си да договори с руснаците свалянето на Асад от власт. А без съмнение имаше такъв и то по мирен път. Имаше един такъв лаф на времето, битуващ в казармите: "Когато Господ е раздавал акъл, военните били на маневри!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6644065
Постинги: 5061
Коментари: 24004
Гласове: 9802
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930