Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2017 21:42 - ЧЕРВЕНИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТАЛИНИСТ КУШКО
Автор: rosiela Категория: Политика   
Прочетен: 2603 Коментари: 7 Гласове:
-3

Последна промяна: 04.02.2017 22:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 лъже като партизан, уловен за разпит, че аз съм била фашистка. Нищо няма да ме разубеди в лоялността на цар Борис Трети към България и българския народ. България е била с добра икономика, повтарям, добро законодателство, спокоен живот, на който са свидетели моите предци и не случайно на прощаването  му след вероятното отравяне от Хитлер, той е бил изпратен от цяла България. Съветският ботуш променя строя у нас.
  Като например, давани са пари на общините за семейства, които отглеждат деца на бежанци българи, останали сираци. По нареждане на цар Борис Трети.
  Този човек, който е имал навика да обикаля България на кон и да пита обикновените хора как живеят, да пита децата и да им оставя жълтици. Който се е движел без охрана, който е бил пръв при бедствие и на когото жената, царица Йоана, непрекъснато се е занимавала с благотворителност, този човек отрепки като Кушко го ненавиждат.
  Предложили са му да строят нов дворец, а цар Борис Трети отказал, защото нямало нужда от нов дворец , а от пари за обществено строителство. Простият ли уродливец бай Тошо и дъщеря му се отказаха от резиденции и луксове, да се правят на царе без корони?! От разхищения и кражби на пари извън България?!
   Аз Симеон не го одобрявам, той е лисица като дядо си, но не и баща му.
  В онзи исторически кризисен момент, ако не е присъединил България към райха, тя е щяла много по - рано да бъде прегазена като Полша и с много повече жертви.
  Постнал Кушко някакви монтажни фотоси без доказателства и седнал да реди гадости, като че ли той ще ни учи на история. Ние не знаем каква е историческата истина.
  Знаеш ли колко ще ме трогнеш с долнопробните си лъжи? Точно никак. Но по - важно е да не се лъжат по мангалски поколенията за историческата истина такава, каквато е, а не каквато ти се иска да бъде, Сталинисте.
   А какво си дал ти за България, освен уродливия си неграмотен сурат?!



Гласувай:
5



1. missana - Съгласен съм с теб, Роси.
04.02.2017 22:05
Сталинистите са непоправими чугунени глави. Цар Борис III има огромни заслуги. Бидейки съюзник на Германия, той не допуска български войник на източния фронт срещу руснаците. За сведение италианци, испанци, румънци, са пратили свои военни формирования на източния фронт и са дали там свидни жертви. Пак цар Борис спасява българските евреи, като не допуска депортирането им в Германия. Както много точно отбелязваш, царят е бил скромен човек и България по негово време е имала стабилна икономика. Обикновеният българин е можел със своята заплата да хване трена и да отиде до Париж, да изкара няколко дни там и да се върне доволен, без да мизерства след това. Днес същият този българин ще трябва да тегли кредит, за да извърши това пътешествие. Комунистите са като термити - опоскаха всичко в тази страна и продължават да я сгромолясват.
цитирай
2. rosiela - Благодаря, Мисан.
04.02.2017 22:09
Допълваш истината!
цитирай
3. planinitenabulgaria - За н. в. цар Борис ІІІ не може да се каже нищо лошо,
04.02.2017 22:38
по неговото време България е била икономическа сила, хората - свободни. Години 1932/1938 са златните години на България. Не така стои въпросът с баща му, но вината не е само негова - виновни за тогавшните събития тук са на първо място Англия, но също така Франция, Австрия, Русия. За голямата лъжа, в която живеем днес вина носи лъжливата история за причините за двете световни войни, за последствията от тях. Който знае тези факти може да си обясни защото светът днес е поел толкова прогрешна посока. Давам един пример:
Гледах през 2015 г. парадът на победата в Москва. Путин каза, че СССР строшил гръбнака на фашистите и спечелил ВСВ. Свещена простота...
Нетът се превръща в място за кибератаки, изразяващи се в публикуване на фалшиви новини, в измисляне на дезинформации и публикуване на пропатанди. СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ!!! Това е решено още на прървия конгрес на коминтерна. Човек трябва да има усет за излъчването на писанието, чиито заглавие вижда, за тоналността му и да се оринтира какво да отвори. Социалните мрежи станаха нещо страшно, успехите на страните примати преминават точно през тях. Няма да давам за ппример САЩ с техните избори за президент...
Виждаме какво става в Румъния след връщането на социалистите, предполагам какво ще стане след нашите избори, когато вероятно Другарката ниновА ще стане министър-председател...
цитирай
4. rosiela - Благодаря,
04.02.2017 23:00
а дано не стане другарката Н....
цитирай
5. rosiela - И още нешо срещу лъжливия червен боклук Кушел!
04.02.2017 23:12
Моите предци са били търговци, нито царедворци, нито фабриканти, баща ми - съдия, после адвокат, майка ми - финансист , учеше един комунистически неграмотник на икономика вече по комунистическо време, защото беше завършил 8 клас - достоен за началник, така че писаното е самата истина без субективизъм, но аз съм от образовано, а не простовато потекло, към което очевидно принадлежи Кухеля!
Поради тази причина те не са били изселвани и не им е било пречено да учат, но им е пречено по други причини.
цитирай
6. apostapostoloff - Ще си позволя да те поправя.
05.02.2017 06:43
Въпросното лице се казва Кухель. Това е така, защото е куха лейка и селска пръчка. На всичко отгоре тази твар страда от тежки психически отклонения. Той е селският идиот на блогбегето.

Повече от ясно е, че тази жалка и нищожна твар е платен московски трол, продал на мужиците собствената си Родина. От такава отрепка нищо друго не може да се очаква. Плюй и отмини!
цитирай
7. rosiela - Благодаря за пояснението.
05.02.2017 09:44
apostapostoloff написа:
Въпросното лице се казва Кухель. Това е така, защото е куха лейка и селска пръчка. На всичко отгоре тази твар страда от тежки психически отклонения. Той е селският идиот на блогбегето.

Повече от ясно е, че тази жалка и нищожна твар е платен московски трол, продал на мужиците собствената си Родина. От такава отрепка нищо друго не може да се очаква. Плюй и отмини!


Апостоле, съгласна съм с предположенията ти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6649893
Постинги: 5062
Коментари: 24007
Гласове: 9802
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930