Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2020 11:56 - КАК ТАКА Борисов и Пеевски все ги убиват, а журналистите все се самоубиват?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 632 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.05.2020 11:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  КАК ТАКА Борисов и Пеевски все ги убиват, а журналистите все се самоубиват?

Posted on 25.05.2020

Вярвате ли на МВР?
Вярвате ли на прокуратурата?
Поредният убит журналист. Два дни МВР и прокуратурата мълчат за смъртта му. След като случилото се с варненският журналист Георги Александров добива гласност в социалните мрежи изведнъж институциите категорично обявяват две възможни версии – самоубийство, или нещастен случай. Съобщават и „подробности“ – височинни травми, Аспаруховият мост и алкохол в кръвта. Умишлени внушения. Мисирките и свинските „медии“ подемат версията на свинските институции. Дори, както след убйството на журналистката Виктория Маринова започнаха манипулации, че Александров не бил точно разследващ журналист, че смъртта му няма нищо общо с работатат му и тн. И от къде знаят? Как го установиха? Кога го установиха? Разследването по същество дори не е започнало. След убийството на Виктория първото нещо, което съобщиха бе, че убийството и не е свързано с работата и. Помните, нали?

image

Георги Александров – журналист, открит удавен край Варненското езеро.

БОЕЦ ще споделим нещо от нашият опит в битката ни срещу мафията. Когато МВР и прокуратурата ви казват още преди разследването да е започнало, че някой се е самоубил, или е загинал при нещастен случай, или някой клошар го е бутнал от моста, или че алкохола е причината – лъжат ви. Не е увъртане, прикриване на незнание, или опит за манипулация, а умишлени, стопроцентови лъжи.

Нагледахме се и наслушахме за самоубити журналисти, прокурори, адвокати, свидетели по дела и неудобни хора. И все смъртта им не е свързана с работата им. И все няма доказателства за убийство. Защото „така трябва“.
Ще ви припомним и още нещо. Преди пет години прокуратурата за два часа арестува трима души за ‘убийството на Пеевски“, защото Той така казал и така трябва. Пак без доказателства, но с показна демонстративност и бруталност. По същият начин и Борисов няколко пъти ни уведомяваше, че някой искал да го убива и всички институции се впускаха да търсят убийците. За един пост в социалните мрежи привикват граждани и ги разследват, че заплашвали с убийство някой от властимащите. Последно Мутафчийски обяви, че искали да го убиват. И винаги е свързано с работата им. И как така, все тях искат да ги убиват, а всички останали все били самоубийци, или алкохолици, или нещастни случаи, или битови инциденти? И никога не е свързано с работата им?
Ще ви кажем. В държавата на мафията за Истината наказват и дори убиват. Когато НСО се занимава с поръчкови убийства, МВР с наркоразпространение и рекет, а прокуратурата с изпълнение на мокри поръчки и прикриване на престъпления, не е трудно да бъде убит който и да е неудобен за властта на мафията човек. И целта са хилядите, към които се дава този знак – вие сте следващите! Чрез убийството на един биват „убивани“ хилядите други, които надигат глас.
Не вярвайте нито на една дума казана от МВР на мафията и прокуратурата-бухалка на мафията. Мафията убива, корупцията убива, наглите убиват, СИК убива, ТИМ убива. Питайте аверите на Борисов и Пеевски, които избягаха в чужбина, след като дебелите решиха да ги изядат. Питайте Черепа и Цветан Василев, страх ли ги е, че могат да бъдат убити по поръчка на Борисов и Пеевски?

Как така КПКОНПИ и прокуратурата не могат две години да установят, че Бойко Борисов е собственик на Къщата в Барселона, а за два дни „установиха“, че Георги Александров се е самоубил? 

Вярвайте на себе си и повярвайте в собствените си сили, като граждани. Да се свивате, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39759827
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031