Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2020 08:13 - Бивш началник от НСО: Политиците на психотест, управляват ни ненормални!
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 869 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 07.11.2020 09:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вирусът се използва от властимащите като плашило, с което да побъркат народа. Изводът прави полковник Николай Марков, бивш началник в НСО, уволнен преди години, защото извадил кирливите ризи на службата с идеята да я промени из основи.

Според полк. Марков е време за промяна в закона, така щото всяка година политиците във властта да доказват своята психическа годност, защото „нене нормално лица с видими псипохатии да са водачи на нацията”.

Ето целия пост на Николай Марков във фейсбук:

Успяха да уплашат хората и това, признавам, е истина!

Според мен трябва да има спешна промяна в законодателството и съответно доказване всяка година на психическа годност на всички политици, които взимат решение за управлението на държавата.

Не е нормално лица с видими психически разстройства и психопатии да са водачите на нацията и само заради проведени политически избори, те да имат императивно право да решават всичко, независимо дали са годни за това.

Срещам хора, с които общувам почти всяка седмица, и виждам в очите им такъв страх от Ковид, че не съм сигурен дали от такъв стрес им е останал дори частичен имунитет. Всяването на паника от страна на правителството, както и от казионните им медии, е чудовищно.

Напълно разбирам политическите цели на тази поредна кампания, която ще отмине със същата скорост с която се появи не само у нас, но повредените психики ще останат негодни до края на живота си. Явно такива граждани на бъдещето са нужни на новия свят.

Преди около две години бях в болница и от смъртното отделение оживяхме само двама души – аз и един алкохолик. Последният, защото не му мисли много, а аз защото правех каквото лично смятам за правилно. Диагнозата на почти всички болни, включително и моята, бяха изначално сгрешени и това се дължеше на тоталния хаос и некомпетентност в медицинските заведения, наречени болници.

Именно заради това ни лекуваха по извънземен начин, макар че „лечението“ на повечето беше само с вливане на гликоза, заради липса на какъвто и да е антибиотик за няколко поредни дни.

Липсваше и всичко друго, каквото трябва да го има във всяка болницата! И по-възрастните, разбира се, не издържаха. Тогава нямаше Ковид, но труповете бяха много повече от днешната политическа пандемия – около 12 хиляди.

Болести е имало и ще има. По пътя си сме губили и ще губим много близки по различни причини. Повечето от съгражданите, които загубихме след като мафиоти ни демократизираха по европейски модел, умряха следствие от тоталния хаос и организиран финансов грабеж на държавата, а не от болести!

И този геноцид продължава с невиждана ярост. В такива времена най-важно е да си запазим психиките, защото ако не успеем следва издаването на еднопосочния ни билет. Радвайте се и се веселете, господа, защото това са единствените неща, които само вие контролирате.

А на ББ и престъпната му компания – майната им.

Източник: Narod.bg 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
07.11.2020 09:00
Това крие сериозна опасност! Да няма политици? Дори за кабинета За народни преда......, не представители, да не говорим!
Спокойно!
Само да не чуе Стамболов! И до успея в този случай, да кажа ,че идеята не е моя! Само я цитирам! Той ще намери авторите й! Бързо, с пищов в ръката!
"Ще внесем от чужбина" В кавички, да се осигуря! Да се знае ,че цитирам, не съм и автор!

Хубав ден!
цитирай
2. zaw12929 - ПРИЕМАМ КАЗАНОТО:"този г...
08.11.2020 14:00
ПРИЕМАМ КАЗАНОТО:"този геноцид продължава с невиждана ярост. В такива времена най-важно е да си запазим психиките, защото ако не успеем следва издаването на еднопосочния ни билет. Радвайте се и се веселете, господа, защото това са единствените неща, които само вие контролирате."

ВИЖДАМ ВИ НА СВОЯ ПОСТ КАТО ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ УСПЕХИ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4823921
Постинги: 2501
Коментари: 6279
Гласове: 16462
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031