Постинг
31.01.2017 23:29 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela
Категория: Рецепти
Прочетен: 768 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 31.01.2017 23:29
Прочетен: 768 Коментари: 1 Гласове:
-1
Последна промяна: 31.01.2017 23:29
Хамбургски салам на скара
В една алпака чинийка се сипва малко олио, кръгъл резен хамбургски салам и се слага на скара, но от тези, дето само отгоре е реотанът, аз имам такава. Този вид салам се извива като лодка и тъкмо като се извие, в него се чуква едно яйце, солчица, черно пиперче и се връща на скарата да се допече. Може да се боцне и някоя маслинка и да се допече с нея, по желание. Колкото хора, толкова порции печете.
Консумира се със зелена салатка. Върви с биричка. "Астика" е моят избор.
Да ви е сладко!
На мен лично много ми се отваря апетит след прочит на Валестанкова поезийка или коментарчета от околопсувалково естество.
Та добър апетит и на вас!
В една алпака чинийка се сипва малко олио, кръгъл резен хамбургски салам и се слага на скара, но от тези, дето само отгоре е реотанът, аз имам такава. Този вид салам се извива като лодка и тъкмо като се извие, в него се чуква едно яйце, солчица, черно пиперче и се връща на скарата да се допече. Може да се боцне и някоя маслинка и да се допече с нея, по желание. Колкото хора, толкова порции печете.
Консумира се със зелена салатка. Върви с биричка. "Астика" е моят избор.
Да ви е сладко!
На мен лично много ми се отваря апетит след прочит на Валестанкова поезийка или коментарчета от околопсувалково естество.
Та добър апетит и на вас!
Търсене