Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06 07:33 - КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela Категория: Рецепти   
Прочетен: 233 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 13.06 09:10


 ТЯХНО  ВЕЛИЧЕСТВО  ПАТЛАДЖАНИТЕ


Обелват се на око патладжани според хората, които ще ги консумират,  нарязват се на кръгчета , средно дебелички , и се оставят да се отцедят, подредени в тавичка под наклон.
Овалват се в брашно и се пържат в предварително сгорещено олио.

А след това, за да станат още по - апетитни, във всяка чиния се поставят върху кисело мляко отдолу в чинията , копър и ситно нарязано чесънче. Ефектът  на вкус е поразителен.

Добър апетит!



Гласувай:
7
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. osa - Хубаво е!
13.06 19:25
Благодаря за рецептата, Роси!
Аз не беля патладжаните, а ги осолявам предварително и ги оставям да се отцедят.
Но ще опитам и така – може да е по-здравословно.
цитирай
2. rosiela - Да ти е сладко,
13.06 20:48
мило момиче.
цитирай
3. missana - Рецептата изглежда да е вкусна, Роси.
14.06 01:31
Като малък много обичах патладжани, но после имах проблем с черния дроб и се поотучих да ги ям.
цитирай
4. rosiela - Не знам какво да ти кажа,
14.06 07:04
ако не ти понася, не опитвай. Черният дроб човешки не е шега работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 484289
Постинги: 986
Коментари: 1974
Гласове: 1515
Календар
«  Юни, 2017  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930