Постинг
13.06.2017 07:33 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela
Категория: Рецепти
Прочетен: 1052 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 13.06.2017 09:10
Прочетен: 1052 Коментари: 4 Гласове:
3
Последна промяна: 13.06.2017 09:10
ТЯХНО ВЕЛИЧЕСТВО ПАТЛАДЖАНИТЕ
Обелват се на око патладжани според хората, които ще ги консумират, нарязват се на кръгчета , средно дебелички , и се оставят да се отцедят, подредени в тавичка под наклон.
Овалват се в брашно и се пържат в предварително сгорещено олио.
А след това, за да станат още по - апетитни, във всяка чиния се поставят върху кисело мляко отдолу в чинията , копър и ситно нарязано чесънче. Ефектът на вкус е поразителен.
Добър апетит!
Обелват се на око патладжани според хората, които ще ги консумират, нарязват се на кръгчета , средно дебелички , и се оставят да се отцедят, подредени в тавичка под наклон.
Овалват се в брашно и се пържат в предварително сгорещено олио.
А след това, за да станат още по - апетитни, във всяка чиния се поставят върху кисело мляко отдолу в чинията , копър и ситно нарязано чесънче. Ефектът на вкус е поразителен.
Добър апетит!
Благодаря за рецептата, Роси!
Аз не беля патладжаните, а ги осолявам предварително и ги оставям да се отцедят.
Но ще опитам и така – може да е по-здравословно.
цитирайАз не беля патладжаните, а ги осолявам предварително и ги оставям да се отцедят.
Но ще опитам и така – може да е по-здравословно.
мило момиче.
цитирайКато малък много обичах патладжани, но после имах проблем с черния дроб и се поотучих да ги ям.
цитирайако не ти понася, не опитвай. Черният дроб човешки не е шега работа.
цитирайТърсене