Постинг
17.06.2017 16:46 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela
Категория: Рецепти
Прочетен: 371 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 17.06.2017 16:46
Прочетен: 371 Коментари: 0 Гласове:
-5
Последна промяна: 17.06.2017 16:46
ЗАПЕЧЕН СПАНАК
Измит и нарязан на ситно спанак се запържва в сгорещено олийце в чинийка алпака , сол се добавя и то в толкова чинийки се разпределя, за колкото души ще е.Отгоре се чуква сурово яйце, малко сол и се запича на покрита скара, с горни реотани, а като се запече, се поръсва обилно със ситно настърган кашкавал и се дозапича - така на всяка чиния със запържен спанак.Който предпочита, може само настърган кашкавал да запече.
Като се извадят чиниите с готовото ястие, може да се ръсне черно пиперче.
Консумира се с чесново хлебче и бира "Астика" например.
Да ви е сладко.
Измит и нарязан на ситно спанак се запържва в сгорещено олийце в чинийка алпака , сол се добавя и то в толкова чинийки се разпределя, за колкото души ще е.Отгоре се чуква сурово яйце, малко сол и се запича на покрита скара, с горни реотани, а като се запече, се поръсва обилно със ситно настърган кашкавал и се дозапича - така на всяка чиния със запържен спанак.Който предпочита, може само настърган кашкавал да запече.
Като се извадят чиниите с готовото ястие, може да се ръсне черно пиперче.
Консумира се с чесново хлебче и бира "Астика" например.
Да ви е сладко.
БЪЛГАРСКИТЕ ПЛЕМЕНА УТИГУРИ И КУТРИГУРИ ...
ИСТИНСКИТЕ ГРАНИЦИ НА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГА...
Дългогодишните наши съюзници от Второто ...
ИСТИНСКИТЕ ГРАНИЦИ НА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГА...
Дългогодишните наши съюзници от Второто ...
Няма коментари
Търсене