Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2017 16:46 - КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela Категория: Рецепти   
Прочетен: 185 Коментари: 0 Гласове:
-5

Последна промяна: 17.06.2017 16:46


 ЗАПЕЧЕН СПАНАК

Измит и нарязан на ситно  спанак се запържва в сгорещено олийце в чинийка алпака , сол се добавя и то в толкова чинийки се разпределя,  за колкото души ще е.Отгоре се чуква сурово яйце, малко сол  и се запича на покрита скара, с горни реотани,  а като се запече, се поръсва обилно със ситно настърган кашкавал и се дозапича - така на всяка чиния със запържен спанак.Който предпочита, може само настърган кашкавал да запече.
Като се извадят чиниите с готовото ястие, може да се ръсне черно пиперче.
Консумира се с чесново хлебче и бира "Астика" например.
Да ви е сладко.



Гласувай:
5
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 853081
Постинги: 1448
Коментари: 4594
Гласове: 2476
Календар
«  Януари, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031