Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06 16:46 - КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela Категория: Рецепти   
Прочетен: 166 Коментари: 0 Гласове:
-5

Последна промяна: 17.06 16:46


 ЗАПЕЧЕН СПАНАК

Измит и нарязан на ситно  спанак се запържва в сгорещено олийце в чинийка алпака , сол се добавя и то в толкова чинийки се разпределя,  за колкото души ще е.Отгоре се чуква сурово яйце, малко сол  и се запича на покрита скара, с горни реотани,  а като се запече, се поръсва обилно със ситно настърган кашкавал и се дозапича - така на всяка чиния със запържен спанак.Който предпочита, може само настърган кашкавал да запече.
Като се извадят чиниите с готовото ястие, може да се ръсне черно пиперче.
Консумира се с чесново хлебче и бира "Астика" например.
Да ви е сладко.



Гласувай:
5
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 594991
Постинги: 1195
Коментари: 2961
Гласове: 1922
Календар
«  Септември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930