Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2017 20:01 - КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela Категория: Рецепти   
Прочетен: 305 Коментари: 0 Гласове:
-6

Последна промяна: 06.09.2017 20:02


ЛЕСНА  КАРТОФЕНА  ЗАПЕКАНКА   ЗА   ФРЕНСКА   ТАЛИЯ



КАРТОФКИТЕ СЕ ОБЕЛВАТ, ИЗМИВАТ И НАРЯЗВАТ НА ЕДРИ КУБЧЕТА, ако не са пресни и отгоре се нарязват донякъде всяко кубче, но не до долу. Нареждат се в тава. Между тях се нарязва обелен и измит стар лук по на едричко. Осоляват се или просто се слага вегета, ако нямате - черно пиперче. Отгоре може и малко да се поръси със сух магданоз за аромат. Обливат се с олио, но да не е много мазно и се допълва с хладка вода.
Пече се до готовност. Те хем врат, хем се пекат.

Приготвихте ли салатка и бира "Астика" като мен?

Да ви е сладко!



Гласувай:
3
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 895558
Постинги: 1507
Коментари: 4992
Гласове: 2645
Календар
«  Февруари, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728