Постинг
06.09.2017 20:01 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela
Категория: Рецепти
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 06.09.2017 20:02
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
-6
Последна промяна: 06.09.2017 20:02
ЛЕСНА КАРТОФЕНА ЗАПЕКАНКА ЗА ФРЕНСКА ТАЛИЯ
КАРТОФКИТЕ СЕ ОБЕЛВАТ, ИЗМИВАТ И НАРЯЗВАТ НА ЕДРИ КУБЧЕТА, ако не са пресни и отгоре се нарязват донякъде всяко кубче, но не до долу. Нареждат се в тава. Между тях се нарязва обелен и измит стар лук по на едричко. Осоляват се или просто се слага вегета, ако нямате - черно пиперче. Отгоре може и малко да се поръси със сух магданоз за аромат. Обливат се с олио, но да не е много мазно и се допълва с хладка вода.
Пече се до готовност. Те хем врат, хем се пекат.
Приготвихте ли салатка и бира "Астика" като мен?
Да ви е сладко!
КАРТОФКИТЕ СЕ ОБЕЛВАТ, ИЗМИВАТ И НАРЯЗВАТ НА ЕДРИ КУБЧЕТА, ако не са пресни и отгоре се нарязват донякъде всяко кубче, но не до долу. Нареждат се в тава. Между тях се нарязва обелен и измит стар лук по на едричко. Осоляват се или просто се слага вегета, ако нямате - черно пиперче. Отгоре може и малко да се поръси със сух магданоз за аромат. Обливат се с олио, но да не е много мазно и се допълва с хладка вода.
Пече се до готовност. Те хем врат, хем се пекат.
Приготвихте ли салатка и бира "Астика" като мен?
Да ви е сладко!
© Къде се врете бе, идиоти?!
Срещу какво янките ще подменят арсенала ...
Американски учени доказаха, че сините сл...
Срещу какво янките ще подменят арсенала ...
Американски учени доказаха, че сините сл...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене