Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2018 09:00 - вашият свят ще открие истината
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 1059 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 16.08.2018 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
"Божиите закони са неизменни и ненарушими. Той е поставил Началото и края на всичко сътворено. Нищо не може да наруши този закон. В безграничната Си Мъдрост, Вселенският Отец подчинява тази постоянна Вселенска дейност на еволюцията и на поведението на всеки индивид, на всеки Свят, Съзвездие, Свръхвселена. Бог не познава привързаността. Нетърпението и бързането са белези на човешката еволюция. Забавянето при крайното изпълнение на законите на Провидението не снижава с нищо Неговото величие. Дори обратното. Само един Бог на Любовта би могъл да одобри и позволи Неговите справедливи намерения и цели, да бъдат обусловени и временно изменяни поради несъвършеното поведение на Неговите синове от развиващите се и все още млади цивилизации.  

 Всяко едно човешко същество е един потенциален свят. Един великолепен и чуден свят. Този човек обаче, трябва да изпълни със съдържание собствената си еволюция... според обстоятелствата. Същото става и с всеки един от Световете, Системите, Съзвездията и т.н. Поради това всяка Свръхвселена има собствено предначертание или съдба.

Природата не е чужда на този ред на нещата. Природата - както е записано - е равнодействащата от действието на два космически фактора. От една страна, божественият стремеж към съвършенство. От друга - напълно смисления фактор на неизбежното несъвършенство - следствие на допуснатите грешки, на присъщата недодяланост на човеците, дори и на бунтовете на някои от Неговите еволюционни създания срещу властта и волята Му. Природата се стреми към постигане на уеднаквената тъкан на майсторското /еталонно/ съвършенство, с неизбежните изисквания на Божествеността: неизменност, величие, бликащи от кръга на вечността." 

"Във всяка Вселена, върху всеки Свят и във всяко надарено с воля същество, дори и в несъзнаващите присъствието й в себе си, Природата внася или търпи промени, като е обусловена от действията, от грешките и от невярността на обитателите й, към нейните собствени закони." 

......................................................   Той е безкрайно мъдър и могъщ. Познава грешките ви, изписани върху таблото с целите и намеренията. Вашето знание се кове и затвърждава в опита и в неуспехите ви. Справедливо е да почувствувате покаяние. Божията мъдрост има за основа Абсолютното съвършенство и Безкрайното Космическо предвиждане. Тази Божествена предвидливост насочва свободната творческа воля."     

Бог е върховната Любов. При вас, човеците, истинната любов също е несъвместима с отмъщението. Никой, обичащ сина или дъщеря си, не би могъл да подхранва желанието за мъст срещу тях."    Много послания на подчинените на Бог са били представяни на човечеството, на народите и следовниците на различните религии, като произлизащи от самия Бог. Но забравете миналото! Традициите и особено религиозните традиции са винаги една несъвършено предадена История."

  Хората си градят митове и правят от Бога мит. Но Той е Реалност и не се нуждае от кръв, от тамян, нито от приношение на първородни синове. Бог не пие кръв. Бог не взема роби. Не излива яда си върху даровете и приношенията на човешките създания, защото Той не познава гнева. Тези излияния са присъщи за примитивния свят в процеса на развитието му. Бог не наказва синовете Си с глад, мизерия и природни бедствия. Това е работа на природата в еволюция с вроденото и несъвършенство. Тези вярвания и подобна практика отвращават съществата, които са начело на Вселените, независимо от съвършенството им. Но не се обезкуражавайте! В Божествените намерения и цели е записано, че вашият свят, заедно с другите, намиращи се в еволюция, ще открие най-накрая Истината. И онзи неистински въображаем образ на Бога ще бъде изличен от човешките умове и сърца."
                                                                                                                                  следва


Тагове:   Бог,   мит,   закони,   послания,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bezistena - НЕИЗМЕННИ И НЕРУШИМИ Божии зако...
16.08.2018 11:55
НЕИЗМЕННИ И НЕРУШИМИ Божии закони=Божии закони на Изуш и Ма (Майка) Мария

БОЖИИТЕ ЗАКОНИ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Изуж

МЪДРОСТ=Мадара Диана и Иса

БОЖИЯ МЪДРОСТ=Богиня Мадара Диана и Исуж

СВЯТ=Иса и Богиня Диана

СВРЪХВСЕЛЕНА=Бог Исус Бълхарина

ЗВЕЗДИ=Богиня Диана и Изуз

СЪЗВЕЗДИЯ на=ЗВЕЗДИ на Иса

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана

СИСТЕМИ от=от Исус и Ма (Майка) Диана

БОГ Е РЕАЛНОСТ=Диана и Иса Българина

"В Божествените намерения и цели е записано, че вашият свят, заедно с другите, намиращи се в еволюция, ще открие най-накрая Истината"

БОЖЕСТВЕНИ НАМЕРЕНИЯ на=на Бог Исуж и Бгиня Матара –
този документ, както всички Техни документи в нашия блог, категорично доказват, (противно на твърдението в поста, че " Бог не наказва синовете Си с глад, мизерия и природни бедствия. Това е работа на природата в еволюция с вроденото и несъвършенство") че всички събития и процеси и всичко случващо се в света, е проект, сценарий, режисура и дело на Българските Богове!

"В Божествените намерения и цели е записано, че вашият свят, заедно с другите, намиращи се в еволюция, ще открие най-накрая Истината."

Заедно с вас вече я открихме и продължаваме да откриваме Истината!
Ето я пред всички:

ИСТИНА=ИС ТИАНА=Иса и Диана –

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи, от Които си и ти, Приятелко, и Които ни се разкриват във всички наши статии!

Бъди благословена и продължаваме заедно в Божествен синергитичен екип!

цитирай
2. bven - За да я има България, колега и българите!
16.08.2018 17:37
Амин!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869263
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава