Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2020 09:11 - полит.занималня, 0 група)
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 616 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 КОЙ създаде ИДИЛ ( ISIS..

вторник, 6 октомври 2015 г.
Защо йезуитите от Ватикана Вашингтон и Русия създадоха Ислямска държава?

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ПОРОБЕНО ОТ ILLUMINATСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН БАНКОВ КАРТЕЛ, ЗА ДА ЗАЩИТИ СВОЯ МОНОПОЛ ВЪРХУ СЪЗДАВАНЕТО НА КРЕДИТ. ПОВЕЧЕТО ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ, ИКОНОМИЧЕСКИ И КУЛТУРНИ "ЛИДЕРИ" ПРЕДСТАВЛЯВА КОЛОНИАЛЕН ЕЛИТ, КОЙТО СЛУЖИ НА САТАНИНСКИЯ ДНЕВЕН РЕД НА БАНКЕРИТЕ. "ТЕРОР" СЕ ПРОИЗВЕЖДА КАТО ПРЕТЕКСТ, ЗА ДА СЕ ИЗГРАДИ ТАЗИ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА.

Властта идва от прецедент. Полицията, като изпълнителната власт, сега е установена над закона. Законите, които се прилагат за обществеността не се прилагат към полицията, президенти, президентските назначения, и служби като ФСБ, МОССАД ,ЦРУ....

Разбира се логото на Ватикана се оказва не друго а именно червен щит:              image

                                       Кой е най-големият заговор в годините след Втората световна война?

Може би някои ще кажат виетамската война, други израело-палестинският конфликт, трети операция "Пустинна буря" или 9/11?
Но всички те ще сбъркат, защото най-големият заговор в света след WWII ,се казва ... "Ислямска държава".
Някои ще възразят, как може една група обикновени терористи в и без това размирната зона на Сирия и Ирак да бъдат сравнявани с мащабните военни конфликти изброени по-горе и отново ще сбъркат.

Защото по замисъла си, по силите , които стоят зад ИД и най-вече по последиците, които ще се стоварят върху всички държави по света, заговорът "Ислямска държава" далеч надминава всичко, което се е случило след Втората световна война.

Четвъртата група на Isis е Psy оп, започва от офиси във Вашингтон и много чуждестранни сателитни бази. Фактът, че ISIS е Psy оп постановъчна компания е неоспорим, и те правят наистина фалшиви обезглавявания с ЦРУ / Мосад актьори, CPR кукли и британски рапъри. Интересно е какво обстрелва Путлич?,.... камили както и Обама. 
                                  
Какво представлява измамата"Ислямска държава"?

Ислямска държава е отроче на плъха Хенри Кисинджър/Малтийски кръст/, съветник на 7 поредни американски президенти и агент на КГБ , Кой командва САЩ?
Хенри Кисинджър: "Путин е патриот, не е срещу Запада." ))))

Финансистът на Суверенния военен орден на Малта, тоест на малтийските рицари, и на свободната масонерия Амшел Майер Ротшилд, също беше йезуит. Двуглавият орел - символ на византийската империя, гравиран/гарваниран върху червен щит през 1743 г. стана знака на златаря Мозес Майер, основател на клана Ротшилд във Франкфурт. След това Ротшилд станаха банкерите на кралете, папите и на най-богатите династии в света. Те бяха зад всички големи войни през XIX и XX век, финансирайки и двете воюващи страни.

Йезуитската & SMOM мафиотска мрежа се поддържа от много от най-богатите фамилии в Европа и САЩ (често е наричана " Черна аристокрация ") и зидари на високо равнище в рамките на някои" елитни "тайните общества.Примерите за това са много, но със сигурност най-мощните от всички са семействата Ротшилд (Рицари на Малта) и Рокфелер (Рицарите на Малта, започнали с помощта Rothschild финансиране за американските нефтени находища).
"Тези три финансови семейства, на Ротшилд, Морган, и Рокфелер правят йезуитския орден, защото имаме и йезуитско проникване в техните организации. Те правят каквото е необходимо, за да унищожават конституционната свобода в Америка и да се подонесе на папата световно господство. Те продължават да пилеят богатството на Америка и непрестанно я атакуват както чрез финансово заробване, така и с постепенно орязване на гражданските свободи на хората.. Тези заможни семейства функционират и като финансови поддръжници и застъпници за по-големите йезуитски
& SMOM мафиотски банкови операции.  


Йезуитите винаги са имали доста напрегната история с католицизма. През XVIII век те бяха изпъдени от Бразилия (1754 г.), от Португалия (1759 г.), Франция (1764 г.), Испания и нейните колонии (1767 г.) и Парма (1768 г.). Папа Клемент XIV през 1773 г. забрави ордена.

Но историята на йезуитите е доста по-дълга и пълна със задкулисни операции. Като военна организация те изискват тайна клетва и безусловно подчинение на прекия началник, в крайна сметка на Черния папа, "облечен в черно, който стои в сянката на Белия, официалния, папа".

Орденът на йезуитите в началото беше използван срещу различни реформаторски течения в Европа, заради което Ватикана загуби много от своята религиозна и политическа сила.


image

След споменатата забрана Орденът на йезуитите беше възстановен през 1814 г. от папа Пий XVII.

Абрахам Линкълн, 16-ят президент на САЩ (1809-1865 г.) написа "Гражданската война в САЩ (1961-1965 г.) нямаше да бъде никога възможна без влиянието на йезуитите.

"Йезуитите са военна организация, не са религиозен орден. Техният лидер е генерал на армията, а не баща на манастира. Целта на тази организация е силата в нейното най-деспотично изпълнение, силата да контролират света с унищожение на обикновения човек. Йезуитството е най-абсолютният деспотизъм и едновременно най-голямата заплаха" - това пък каза френският император Наполеон.

Масоните евреи помагат Ватикана и нейните йезуит-масонски мафиотски престъпления, за хората е трудно да видят за какво всъщност е това отвличане на вниманието / щит / пълномощно за по-голяма Ватиканска мафиотска мрежа , Евреите са системно дискриминирани и убивани в продължение на почти 2000 години от Свещената Римска империя, точно както християни, араби / мюсюлмани и много други култури и техните религии. След 09.11 Psy-оп операция (и поетапните последващи дейности в Мадрид и Лондон) от тайните служби, контролирани терористични групи, като например КГБ/МОССАД/КИА- Алкайда, шиити и светски "араби" се целеше в много отношения (от медиите, политиката и йезуитите / SMOM контролиращи военни апарати) започване на така наречената "война срещу тероризма"

А тази " война срещу тероризма "е основа на измамата на Студената война, за да позволи по-нататъшни походи за" World Domination "и нови атаки срещу конституцията, за унищожаване на свободите.

Какво представлява измамата"Ислямска държава"?

I.Структура:
Ислямска държава не са група обезумели ислямски фундаменталисти - терористи, които са решили да направят половината свят свой халифат, както внушават на хората световните медии. Всъщност единственото наистина ислямско нещо при  Ислямска държава е името им. Те нямат нищо общо с исляма и доказателство за това са многробройните различия между Ислямска
държава и другите терористи от този регион. Най-съществената разлика може би е факта , че ИД убиват невинни хора, дори жени и деца сред , които има и мюсюлмани, нещо категорично забранено от Корана.
Вички информации, които достигат до нас макар и много противоречиви показват, че Ислямска държава се състоят от няколко основни групи.       

 На първо място това са добре обучени от Моссад професионалисти убийци, повечето от страни на ЕС и САЩ. Тези преминали военно обучение в Израел терористи нямат нищо общо с Исляма, всъщност в по-голямата си част те явно са йезуити, на което се дължат жестокотите им и безкрупулни действия.
Те крият лицата си за да не се види, че са от Европа и за да не бъдат разпознати, че са йезуити, но и за да могат световните медии да манипулират хората, че това са "фанатични ислямисти - джихадисти".
Втората група се състои от наивни европейски и американски младежи повечето от арабски произход, които са измамени и привлечени в средите на ИД под предлог, че ще участват в "свещен джихад с неверниците", кактои че ще вземат участие в изграждането на "свтовен халифат".
Третата група се състои от бойци наемници предимно, но не само, от арабски и турски произход, които срещу заплащане изпълняват заповедите на своите командири.Така втората и третата група са подчинени на първата група
и изобщо не знаят в какво са въвлечени.  

Четвъртата група на Isis са Psy оп, започва от офиси във Вашингтон и много чуждестранни сателитни бази. Фактът, че $-тата ISIS е Psy оп постановъчна компания е неоспорим, и те правят наистина фалшиви обезглавявания с ЦРУ / Мосад актьори, CPR кукли и британски рапъри.  

II.Същност:
Ислямска държава не са горепосочените групи терористи, действащи самостоятелно, но това е огромна добре координирана, международна 
"операция под фалшив флаг", на разузнавателните служби на Ватикана,САЩ, Великобритания, Канада, Франция, Испания, Израел, Германия,Турция, Австралия, Русия , Иран и други. Непосредствената логистичнаподкрепа и тактическо ръководство се извършва от Моссад/КГБ, но стратегическото ръководство се осъществяваот католическите тайни служби и по-специално йезуитските такива на Ротшилд.
Привлечени са и голям брой, арабисти, воени специалисти, психолози, теолози, инжинери и други. В тази операция, участват и множество световни медии, които се намират под контрола на йезуитите. Специалните служби на съответните
страни се грижат за обучението на терористите, за вербовката на младежите, за снабдяването с оръжие и финансирането, както и за това, каква информация да се подава и публикува от послушните на йезуитите медии.
    



III.Цели:

Стигаме и до целите, заради които е създадена Ислямска държава и резултатите, които трябва да се постигнат от нейните действия:

1.Възстановяване на Османската империя, Хазарски каганат или Велик Израел:
Международната коалиция от над 60 държави сред, които и три ядрени сили до момента няма никакви значими успехи срещу Ислямска държава.
Според сценария за събитията, тази огромна коалиция изобщо няма да може да победи шепата "терористи". Ще се твърди, че за да може да бъде победена ИД е необходимо всички държави ( вкл. Турция) да се обединят и да се намесят в конфликта.
Въпреки, че боевете с ИД се водят на стотина метра от турската граница, Турция не се намесваше със свои войски. Това е безпрецедентно поведение на Турция, която
притежава втората по численост армия в НАТО и в миналото атакуваше и бомбардираше с повод и без повод , както Кюрдистан, така и Ирак.
Турция беше готова дори да бъде заклеймена от света и да понесе протести от своите граждани, но да не се намеси. Разбира се, че това поведение е част от сценария. Скоро предстоеше посещение на папа Франциск в Турция.

Според плана той успя да убеди Турция да помогне, което ще отговаря на неговите досегашни твърдения, че само обединението на всички страни ще донесе успех в борбата с ИД и започна атака срещу кюрдите/които са хора на Израел, обучавани там/. От своя страна Русия ще постави като условие че за своята намеса във Войната получаването на мандат от ООН. Такъв ще бъде даден набързо от ООН под "натиска" на Израел и Великобритания и със съгласието на всички държави, които ще са "уплашени" от неуспеха на коалицията от над 60 държави в борбата срещу Ислямска държава.
Така руската армия под шапката на "международна коалиция" ще "освободи" териториите завзети от ИД. Така ще бъде "възстановена" Османската Империя или Велик Израел за което отдавна говорят мнозина в Турция и особенно в Русия.
Разбира се, че тази структура няма да има нищо общо с Османската империя, това ще бъде Османска зона, част от десетте зони, които ще се подчинят на - антихриста, звяра от морето (Откр. 13:1-10)

със съкращ../

image



Гласувай:
5



1. fun1001 - давам ги тук, за да не се забъркате в Изложението,което Е важно, разб се))ноо, хората, сме мързеливи и нехайни
29.02.2020 09:20
II.Същност:
Ислямска държава не са горепосочените групи терористи, действащи самостоятелно, но това е огромна добре координирана, международна "операция под фалшив флаг", на разузнавателните служби на Ватикана,САЩ, Великобритания, Канада, Франция, Испания, Израел, Германия,Турция, Австралия, Русия , Иран и други. Непосредствената логистичнаподкрепа и тактическо ръководство се извършва от Моссад/КГБ, но стратегическото ръководство се осъществяваот католическите тайни служби и по-специално йезуитските такива на Ротшилд.
Привлечени са и голям брой, арабисти, воени специалисти, психолози, теолози, инжинери и други. В тази операция, участват и множество световни медии, които се намират под контрола на йезуитите. Специалните служби на съответните
страни се грижат за обучението на терористите, за вербовката на младежите, за снабдяването с оръжие и финансирането, както и за това, каква информация да се подава и публикува от послушните на йезуитите медии.



III.Цели:

Стигаме и до целите, заради които е създадена Ислямска държава и резултатите, които трябва да се постигнат от нейните действия:

1.Възстановяване на Османската империя, Хазарски каганат или Велик Израел:
Международната коалиция от над 60 държави сред, които и три ядрени сили до момента няма никакви значими успехи срещу Ислямска държава.
Според сценария за събитията, тази огромна коалиция изобщо няма да може да победи шепата "терористи". Ще се твърди, че за да може да бъде победена ИД е необходимо всички държави ( вкл. Турция) да се обединят и да се намесят в конфликта.
цитирай
2. fun1001 - :-)))) бабиии, ТОВА е Сценарий, както и ВОСР, както и 1 и 2 СВ..кое, не разбра, питай ме)))
29.02.2020 09:21
Според сценария за събитията, тази огромна коалиция изобщо няма да може да победи шепата "терористи". Ще се твърди, че за да може да бъде победена ИД е необходимо всички държави ( вкл. Турция) да се обединят и да се намесят в конфликта.
Въпреки, че боевете с ИД се водят на стотина метра от турската граница, Турция не се намесваше със свои войски. Това е безпрецедентно поведение на Турция, която
притежава втората по численост армия в НАТО и в миналото атакуваше и бомбардираше с повод и без повод , както Кюрдистан, така и Ирак.
Турция беше готова дори да бъде заклеймена от света и да понесе протести от своите граждани, но да не се намеси. Разбира се, че това поведение е част от сценария. Скоро предстоеше посещение на папа Франциск в Турция.
цитирай
3. getmans1 - Ти да видиш, колко било лесно вси...
29.02.2020 09:40
Ти да видиш, колко било лесно всичко ... обяснено и най-вече добре смляно мисловно ...

Нали при теб бях писал, че корона-вируса до дни ще бъде по същия начин обяснен ... ето, че е факт от няколко дни;
http://kzone.blog.bg/politika/2020/02/29/skritata-istina-za-koronavirusa.1698522

ПРИЯТЕН ДЕН ... въпреки, че не разбрах, ще храниш овцете ли или ще ги брош преди стригане...
цитирай
4. eva666 - даа Гете!! пак си дойдохме на думата, за тъ..конспирации/ и техните лакеи..
29.02.2020 09:46

Нали при теб бях писал, че корона-вируса до дни ще бъде по същия начин обяснен ... ето, че е факт от няколко дни/

разбира се, че е разлайване на кучките )))
ще ги нахраня оФсите, и после, ще ги..стрижа.../умно,нали..
цитирай
5. saankii - рассооо, за да фанеш нещо от съврем.Геополитика..
29.02.2020 10:47
е нужно, да четеш :
история
география
антропология
археология
Езотерика
Окултни науки
херметични Науки
и още многоооо...
може и Библията, за да знаеш..КЪДЕ започва Лъжата
ноо, ти даже и нея, не си я чела..и, ти личи...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 1583861
Постинги: 1175
Коментари: 8883
Гласове: 1564
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930