Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2021 07:16 - Таро за деня
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 315 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изтеглената за днес карта е от Ошо таро.

Тези карти ни предлагат теми за размисъл, чрез които съзнанието ни се обогатява и хармонизира...

Изобилие

Хората от Изтока винаги са заклеймявали тялото, материята, наричали са материята "илюзорна", майа, тоест нещо, което не съществува, само изглежда, че съществува" нещо, което е направено от субстанцията, която изгражда и сънищата. Те винаги са отричали света и това е причината Изтокът да е останал беден, болен и гладуващ. Едната половина от човечеството приема вътрешния свят, но отрича външния. Другата половина приема материалния свят, а отрича вътрешния. И двете са половинчати, а човек, който е наполовина, не може да изпитва удовлетворение. Трябва да бъдеш цяло - богат на физически усещания, богат на познания;, богат на медитация, богат на съзнание. За мен само цялостният човек е свят човек. Аз искам Зорба и Буда да се срещнат. Сам Зорба е недостатъчен. Неговият танц няма вечна значимост, той е моментно удоволствие и скоро ще му омръзне. Ако нямаш неизчерпаеми източници от самия космос... ако не станеш екзистенциален, не можеш да станеш цял. Това е моят принос към човечеството - цялостният човек.

Този Дионисиев тип е самото олицетворение на цялостния човек (Зорба / Буда), който може да пие вино, да танцува на плажа и да пее под дъжда и същевременно да се радва на дълбините на разбирането и мъдростта, които са достояние на просветления човек. В едната си ръка той държи лотос, знак, че уважава и съдържа в себе си женското изящество. Неговата разгърдена и отпусната поза (и открито сърце) показва, че той се чувства съвсем естествено и с мъжкото в себе си и напълно удовлетворен вътрешно. Четирите елемента - земя, огън, вода и въздух  се събират в този Крал на дъгите, който седи върху книгата на житейската мъдрост. Ако си жена, Кралят на дъгите внася в живота ти подкрепата на твоите собствени мъжки енергии, съюз със сродната душа вътре в теб. За мъж картата показва, че е време да разруши установените мъжки стереотипи и да позволи на своето човешко същество да блесне в пълнотата си.

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна като таро консултант, треньор по личностно развитие и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

 image

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207390
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031