Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2017 17:32 - Шишарките в природата,източник на жива енергия.
Автор: riba365 Категория: Други   
Прочетен: 5935 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Активиране на шишарките

Шишарката е необходимо да се активира за да започне да излъчва жива енергия. Живата енергия това е енергията на природата от която семената покълват, енергията която е необходима на клетките да се размножават, енергия необходима на всяко растение, животно или човек за да съществува.

Процеса на активация е предаване на висок енергиен потенциал. Ние ще разгледаме един евтин и достъпен начин, чрез използване на пиезо кристал.

От къде да намерим пиезокристал?

Всяка електронна запалка има в себе си пиезокрастал. Той генерира искарата с която се запалва газта.

Намерете газова запалка. Отворете капачката отгоре. Извадете пиезокристала под лосчето за запалване, както е показано на схемата:

image

Внимание: При стискане на пиезокристала през проводника изкача силна ел. искра!

Подготовка на шишарката

Намерете шишарка от бял бор. Трябва да е отворена и люспите и да не са наранени. Желателно е да са симетрично разположени.

Вземете конец и завържете шишарката с острото надолу. Ако имате силикон можете да изплзвате капка от него за да закрепите конеца за мястото където шишарката е била свързана с дървото.

Внимание: Не използвайте метални предпети за крепване на шишарката.

Как да активираме шишарката?

Желателно е шишарката да се намира на нивото на главите на хората в стаята. Шишарката трябва да е дълеко от проводници с ток, от метални предмети и от огледала.

Допрете проводника на пиезокристала до шишарката. Стиснете пиезокристала. Шишарката вече е активна!

image

Активираната шишарка не трябва да се докосва с ръка или предмети. Всяко доскосване спира излъчването и е необходимо отново да се активира.

За да сте сигурни, че Вашата шишарка работи правилно, можете да и направите снимка. Публикувайте я в темата "Активиране на шишарките" на форума. Ние ще я измерим.

Лековитите води в България

Едно от големите богатства на България - това е водата. По предложение на участници във форума започваме да правим картотека за лековитите води в България.

Всеки, който знае за лечебните свойства на някоя изворна вода, може да публикува информацията във Форума. Ние създадохме отделен раздел "Лековита вода - Какво лекува? Къде се намира?". Споделяйте как се казва чешмата, къде се намира, какво лекува, координати на извора, както и снимки. Всяка информация ще се помества тук.

Ако някой има нужда от вода за лечение може да провери къде да я намери. Снимки и повече информация можете да намерите във форума.

Чешма Къде се намира? Какво лекува? Публикувал
Вонещата вода квартал "Радецки" на град Габрово Очи, Пъпки по лицето voda
Горчивата чешма Стария път Варна- Девня, малко преди "Лукойл" Очи vanko
Кара бунар по пътя Варна-Повеляново след побити камъни на около километър свиваш на ляво по асфалтиран път камъни в бъбреците matahari13
село Вардун Край търговищкото село Вардун лекува бъбречни и стомашни проблеми rado
Шишарките в природата

Милиони години е трябвало на природата да сътвори и оптимизира механизмите за живота на земята. Нашата цел е да разберем какво е създала природата и да направим съответните изводи.

Тук можете да прочете за различните видове шишарки. Тук ще разгледаме само шишарката от бял бор.

Защо точно шишарка от бял бор?

Нека се вгледаме в посланията на извънземния разум изпращайки ни съобщения чрез житните кръгове в Англия.

image

Снимка на житните кръгове от Англия.

image

Снимка на шишарка от бял бор.

Става ясно, че трябва да изследваме каква е тайната, която природата използва при шишарките на белия бор.

Белият бор

Белият бор (Pinus sylvestris) предпочита по-големите височини в планината — от 500 до 2200 m надморска височина. Достига височина 50 m и дебелина до 1,5 m. Клоните му са разположени на пръстени (прешлени), по които може да се преброят годините му. Белият бор живее до 600 години.

Борът цъфти през април и май. Тогава се извършва опрашването. Шишарките узряват през втората година. Характерна тяхна особеност е, че върховете им сочат надолу, в посока към основата на центъра на дървото.

Люспите им изсъхват и се отварят чак през третата година. Отворената шишарка е като акумулатор на жива енергия. Тази енергия помага на семената да узреят. Живата енергия е най-силна в центъра на шишарката. Ето защо семената се намират под люспите максимално близо до централната ос.

Когато семената узреят т.е. поемат максимално количество жива енергия, се отделят от шишарката. Започват да се въртят в кръг и падат на земята.

image

Семената падат от голяма височина и затова те се отдалечават от бора. Покълват тези семена, които са на разстояние по-голямо от радиуса на короната. Независимо, че семената са паднали на земята те продължават да получват жизнена енергия от шишарката.

Характеристика на живата енергия
  • Само отворена шишарка акумулира жива енергия.
  • Шишарката трябва да е обърната с острото надолу.
  • Колкото по-близо е до оста на симетрия на шишарката, толкова по-силна е живата енергия.
  • Периметърът на действие на живата енергия при неактивирана шишарка е малък.
  • Действието на живата енергия между шишарката и семето продължава много дълго време.
Епифизата-човешката шишарка

Епифизната жлеза – Pineal Gland е много малка – колкото грахово зърно. Латинското й наименование произлиза от думата "ртеа", което означава "шишарка".

Епифизната жлеза долавя външната светлина по подобие на очите ни затова я наричат "Третото око ".

image

Епифизната жлеза е призната като орган за отделяне на ендогенни образования в организма, за нея се знае още, че има важна фото чувствителна способност – един научно признат процес. Ако двете очи са премахнати и жлезата е изложена на светлина, тя може да реагира на дразнения подобно на очите. Този факт кара някои изследователи да се замислят дали епифизната жлеза не е нещо повече от атрофирало око. И дали много от неразгаданите процеси на мозъка не се извършват в това малко грахово зрънце?

Според д-р Серджо Фелипе де Оливейра – директор на клиника „Епифизно съзнание” (Pineal Mind Clinic), засилване дейността на епифизата е тясно свързано с психическото състояние при видения или медитация. Освен многобройните ендогенни функции на епифизата като контрол на хипоталамуса и на биологичните ритми и защитата от свободни радикали, тя отговаря и за отделянето на диметилтриптамин (DMT), познат на някои като „молекулата на душата”.

Отделянето на тази молекула се счита за един от най-силните известни на човечеството халюциногенни невропреносители. Действието им се засилва при сън, при определени състояния на медитация и по време на близки до смъртта преживявания.

При липсата на светлина през нощта епифизата произвежда мелатонин с важна роля за имунната система.Той се синтезира от серотонин, който е основният фактор, за да усещаме състоянието на депресия или щастие.

Епифизната жлеза изпълнява куп важни телесни функции, като тези на половото развитие, метаболизма и други, вероятно и непознати.

Изследване на американски учени показват, че епифизата съдържа най-голямата концентрация на серотонин от всички части на мозъка. Или казано с други думи, третото око е основен център за една от най-важните съставки в рецептата за щастие.

Епифизната жлеза е особено чувствителна към биохимическия състав на кръвта. Тя е на второ място след бъбреците по количеството кръв, което преминава през нея.

По един или друг начин нашето трето око се влияе директно от чистотата на кръвта и съответно от нивото на замърсяване на нашата вътрешна среда.

Йогите, в стремежа си към духовно усъвършенстване обръщат сериозно внимание на вътрешната чистота на тялото – своевременно освобождаване от токсини, движение на кръвта и лимфата в тялото, релаксацията, медитацията и на това с какво и как се хранят, какво и как дишат.

Тъй като епифизата не е защитена от бариерата на мозъчната тъкан, с течение на времето течността във вътрешността й събира все по-голямо количество минерални отлагания, или „мозъчен пясък", с оптичните и химически качества на емайла на зъбите ни. На рентгенова снимка или ядрено-магнитен резонанс това калциране се вижда като подобна на кост маса в центъра на мозъците ни. Лекарите използват това твърдо бяло струпване, за да определят дали имаме мозъчен тумор. Ако бялата точка изглежда на скенера като избутана към някоя от двете части на мозъка, това им подсказва, че туморът е променил формата на мозъка.
 

Научни изследвания на енергията от шишарките

Живата енергия, която се акумулира и излъчва от шишарките има торсионен характер. Тук ще покажем изследванията на големи учени и техните изводи, които обясняват и доказват действието на шишарките.

Живата енергия от шишарките има торсионен характер

Доктор на физико-математическите науки, академик Анатолий Акимов като Директор на Руската академия за естествени науки заедно с Академик Шипов дълги години изучават торсионните полета. В техните научни трудове има подробна информация за видовете торсионни полета, техните характеристики и приложението им.

Тук ще посочим някои техни изводи, които научно обесняват действието на шишарките като източник на торсионно поле.

  • Торсионното поле не е свързано с енергията и масата. То се разпространява без затихване със скорост многократно превишаваща скоростта на светлината.
  • Академик Акимов разглежада начините за активиране на торсионните генератори. Един от тях е силен енергиен импулс. Поради тази причина за активиране на шишарката използваме електрически потенциал от 1500 волта.
    image
  • Академик Акимов доказва, че ако диаметъра D на торсионния генератор (шишарката) е два пъти по-голям от дължината L, тогава около шишарката имаме жива енергия (на схемата е показана със зелено), т.е. ако шишарката има голям диаметър и малка дължина тя ще излъчва голямо количество жива енергия. Точно такава е формата на шишарката от бял бор.
  • Торсионното поле преминава през почти всяка материя. Акимов установява, че материали с перпендикулярна напрегнатост не пропускат торсионните полета. От такава материя са направени етикетите на пластмасовите бутилки за безалкохолно. Те спират преминаването на живата енергия и тя не може да достигне до течността в бутилката.
Шишарката и редицата на Фибоначи

Какво е редица на Фибоначи? Първите два члена на тази редица са 1 и 1, а всеки следващ член е сбор от предходните два, т.е. третия член ще бъде 1 + 1 = 2, четвъртият 1 + 2 = 3 и т.н.

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144,...

Ето тази редица от числа се нарича редица на Фибоначи, а всяко едно от числата, се нарича число на Фибоначи. Например 3 е число на Фибоначи, но 4 – не е, защото не присъства в горната редица.

Люспите на шишарката са подредени спираловидно. Ако внимателно разгледате повърхността на шишарката, ще забележите, че спиралите са оформени в две направления – по часовниковата стрелка и в обратна на часовниковата стрелка посока.

image

Спиралите по часовниковата стрелка са 8 бр.

image

Спиралите в обратната на часовниковата стрелка са 13.

Какви са тези числа? Това са числа на Фибоначи. Но чудното е, че това са две последователни числа на Фибоначи.

Щяхме да можем да кажем, че това е случайно съвпадение, ако не беше фактът, че навсякъде, където имаме семена подредени спираловидно (например слънчоглед и т.н.), броят на спиралите по часовниковата стрелка и в обратна на часовниката стрелка посока са винаги две последователни числа от редицата на Фибоначи. Например 5 и 8, или 8 и 13, 13 и 21, ..., 89 и 144, ... но винаги две последователни числа от редицата на Фибоначи.

Шишарковата енергия описана от Вихровата Математика

Марко Родин (Marko Rodin) е открил редица закономерности в десетичната бройна система, които досега са били пренебрегвани от общоприетата математика и другите точни науки. Той е основател на Вихровата Математика (ВМ). Вихровата Математика предлага математическо описние на енергията като тороидна повърхност изградена от множество вихри.

image

Всяка една вихра е с различен цвят. При шишарката вихрата се образува от множество люспи, които завършват с остър връх. Около всяка една люспа има малък вихър с център издатината на люспата.

Шишарковата енергия от гледна точка на Вихровата Математика изглежда така:

image

Как енергията на шишарките влияе на човека?

Основната цел, която преследваме е да проверим как енергията на шишарките (живата енергия) влие на човека.

Направихме много измервания и опити. Тук предлагаме основните изводи, до които сме достигнали. Във форума можете да прочете мнение на хора, които са се докоснали до тази енергия. Ако Вие имате някакво лично наблюдение можете да го споделите там.

Как променя аурата на човека неактивираната шишарка?

Направихме измервания на аурата на човек, който държи в ръцете си шишарка с острото надолу и шишарка с острото нагоре.

Ето графично представени резултатите:

image image image
Аурата на човек без шишарка. Аурата расте, когато шишарката е с острото надолу. Аурата намалява, когато шишарката е с острото нагоре.

Както се вижда от графиките положението на шишарката оказва влияние върху аурата. За да се постигне добър ефект шишарката от бял бор трябва да виси с острото надолу.

Промяна на аурата на човека, когато шишарката е активирана

Активирахме шишарката. Окачихме я на конец. Направихме същото измерване както по-горе, само че шишарката вече е активирана.

image image image
Аурата на човек без шишарка. Силно нараства аурата, когато шишарката е активирана и виси с острото надолу. Аурата е много малка, когато шишарката е активирана и виси с острото нагоре.

Оказва се, че много по-голямо въздействие върху хората има активираната шишарка. Енергията, която отделя активираната шишарка, е много по-силна и действа на голям периметър.

Връзка между активираната шишарка и епифизата

От принципа на подобието се вижда, че подобни по форма тела осъществяват връзка и обменят помежду си енергия. От Епифизата-човешката шишарка видяхме, че епифизата има форма на шишарка. Следователно, енергията от активираната шишарка достига до епифизата и чрез нея въздейства върху процесите на целия организъм.

imageimage

Този процес е бил известен от дълбока древност и затова шишарковидния символ присъства в много култури. В раздела шишарките в древността има посочени много примери.

Как енергията на шишарката да достигне до всяка човешка клетка?

Водата в нашия организъм е 70%. Следователно, ако намерим начин да "заредим" с живата енергия водата която пием, то тя ще достигне до всяка клетка.

Японският изследовател д-р Масару Емото открива, че водата има памет и способност да пренася информация. Използваме това откритие и поставяме чаша вода до активирана шишарка. След като се "зареди" я изпиваме. Ето как живата енергия ще достигне до всяка клетка.

Лабораторни изследвания на шишарковата енергия Изследване по метода на проф. Накатани

Иследванията са направени с един от най съвременните биофизични електронни уреди, продукт на руската космическа индустрия. Той използва метода на японският лекар проф. И. Накатани за акупунктурна рефлексодиагностика.

Измерванията са направени на един и същи човек през 10 минути. Първото измерване е преди употреба на жива вода. Второто след като той е изпил чаша жива шишаркова вода.

Промяна в аурата

image

От графиката на аурата могат да бъдат направени следните изводи:

  • Само една чаша шишаркова вода увеличава аурата;
  • Живата вода балансира аурата като увеличава енергията там където тя е намалена и обратно, намалява енергиата там където тя е голяма.
Състояние на органите и системите

Органите и системите преди употреба на жива вода. Червеният цвят показва органи и системи с отколнение от нормалното състояние.

image


Състояние на органите и системите след употреба на шишаркова вода.

image

От резултатите се вижда, че само 10 минути след употреба на шишаркова вода органите и системите които имаха отклонения сега са нормализирани.

Шишарките в древността

Шишарковидния символ присъства в много култури. Шишарката е символ на огъня, живота и новото начало. Още от древни времена са я смятали за връзка с отвъдното и са знаели, че носи голяма сила. Този символ може да бъде видян в различини древни култури:

  • Още при Шумерите виждаме шишарковидни символи.
    image
  • Асирийско-вавилонският крилат бог Тамуз се изобразява с шишарка в ръка.
    image
  • Бакхус - римският бог на веселието и пиянството, носи жезъл с шишарка.
    image image
  • Жезълът на египетския бог на слънцето Озирис има две „змии кундалини", които се преплитат и обръщат глави към шишарка на върха.
    image
  • Бронзова скулптура на ръка от мистичния култ към Дионисий в късната Римска империя има шишарка на палеца.
    image
  • Дионисий на върха на жезъла има шишарка.
    image image
  • Мексикански бог държащ борови шишарки.
    image
  • Главата на богът Шива от хиндуизма прилича на шишарка.
    image image
  • Шишараката е гравирана в камъка на масонските сгради и масонските ложи.
    image image
  • Хитлер е бил наясно за третото око. Един от панелите на бюрото му е с тази символика.
    image
  • Борови шишарки са често срещани в римската архитектура Католическата и свещени декорации.
    image
  • Изображение на Asclepios Zylmysdrienos. Шишарка върху статив, дърво с увита около него змия изобразяват основните атрибути на лечителското изкуство.
    image
  • България, Враца - Могиланска могила. Първата половина на 4 в. пр. Хр.Ритон с форма на шишарка.
    image
  • Католическият папа носи жезъл с шишарка, разположена точно над мястото на ръката му, а от нея нагоре жезълът представлява стилизиран дънер на дърво.
    image
  • Най-голямата скулптура на шишарка в света се намира на площада пред Ватикана - в Двора на шишарката.
    image
  • Във филма Енигмата 2012 изтъква също така, че златната погребална маска на цар Тот представлява уреус, или „змията кундалини", излизаща от челото му точно от точката, зад която се намира епифизната жлеза. Издигнатата кръгла област между веждите на повечето от статуите на Буда символизират съвсем недвусмислено третото око. Косата на Буда също обикновено се представя във формата на стилизирана шишарка. Почти всички индийски богове и богини се изобразяват с бинди, или трето око между веждите. Мнозина индуси носят този символ и до ден днешен. Косата на индийския бог Шива също прилича на стилизирана епифизна жлеза, а около врата му се увиват „змиите кундалини".image
  •  






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: riba365
Категория: Хоби
Прочетен: 78654
Постинги: 44
Коментари: 14
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031