Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2020 10:20 - 22 учени публикуват хартия, твърдейки, че PCR тестът е „безполезен“ за откриване на случаи на COVID-19
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.12.2020 10:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  22 учени публикуват хартия, твърдейки, че PCR тестът е „безполезен“ за откриване на случаи на COVID-19


image

Публикувано преди 2 дни На

 2 декември 2020 г.От  Арджун Валияimage
image


НАКРАТКО
  • Фактите:

    22 изследователи публикуват доклад, обясняващ защо според тях е напълно ясно, че PCR тестът не е ефективен при идентифициране на случаи на COVID-19. В резултат на това може да наблюдаваме значително количество фалшиви положителни резултати.

  • Отразяват върху:

    Защо ни обезсърчават да задаваме определени въпроси и да споделяме определена информация, която поставя под въпрос официалния разказ за тази пандемия?

Какво се случи:  A скорошна публикация , озаглавена "Откриване на нов коронавирус 2019 (2019-nCoV) от реално време RT-PCR" наскоро публикувано в списание Eurosurveillance попадна под огън от 22 учени / независими изследователи. Изданието твърди, че тестовете RT-qPCR, използвани за откриване на COVID-19, са доста стабилни и полезен инструмент, но независимото издание представя редица научни и методологични „недостатъци“, които ги уверяват „че редакцията на Eurosurveillance няма друг избор освен да се оттегли публикацията. "

     

В светлината на нашето преразглеждане на тестовия протокол за идентифициране на SARS-CoV-2, описан в статията Corman-Drosten, ние идентифицирахме относно грешки и присъщи заблуди, които правят PCR теста на SARS-CoV-2 безполезен.

Заключението, като се посочва,

Решението за това кои протоколи за изпитване се публикуват и правят широко достъпни е в ръцете на Eurosurveillance. Решението за признаване на грешките, очевидни в статията на Корман-Дростен, има предимството да намали значително човешките разходи и страданията напред.

Те не са конкретни, когато се отнасят до „човешки разходи и страдания, но вярвам, че се отнасят до последиците от мерките за блокиране в резултат на случаи на COVID. 50 000 лекари и учени подписаха декларация, която категорично се противопоставя на мерките за блокиране поради редица причини,  повече от 100 милиона души ще бъдат изтласкани от глад в резултат на глобални блокировки, а заключенията във Великобритания, например, може вече да са убили повече възрастни хора отколкото самия COVID.

 Eurosurveillance да оттегли този документ? Нашето заключение е ясно. Пред всички огромни недостатъци и грешки в дизайна на PCR-протокола, описани тук, стигнахме до заключението: Не е останал много избор в рамките на научната почтеност и отговорност.

Можете да прочетете цялата хартия и доказателствата зад мотивите им тук . Сайтът, където е намерена хартията, е поставен от  проф. Д-р Улрике Камерер , специалист по вирусология / имунология / човешка биология / клетъчна биология, Университетска болница Вюрцбург, Германия,  д-р Питер Боргер  (MSc, PhD), Molecular Genetics, W + W изследователски сътрудник, Lцrrach, Германия и  Rajesh Kumar Malhotra  (псевдоним на художника:  Bobby Rajesh Malhotra ), бивш 3D художник / научни визуализации в CeMM - Център за молекулярна медицина на Австрийската академия на науките (2019-2020), Университет за приложни изкуства - Отдел за дигитални изкуства Виена, Австрия.

За да видите пълномощията и принадлежността на останалите 19 автори, можете да се обърнете към дъното на статията .

Други съмнения, изразени относно тестването на PCR

Заместник-медицинският директор на Онтарио, Канада, д-р Барбара Яфе наскоро заяви, че тестването на COVID-19 може да даде поне 50 процента фалшиви положителни резултати. Това означава, че хората, които имат положителен тест за COVID, всъщност може да не го имат.

През юли професор Карл Хенеган, директор на центъра на доказателствената медицина в Оксфордския университет и откровен критик на настоящия отговор на Обединеното кралство срещу пандемията, написа статия, озаглавена „ Колко диагнози на Covid са фалшиви положителни резултати? „Той твърди, че делът на положителните тестове, които са фалшиви в Обединеното кралство, също може да достигне до 50%.

 

Бившият научен съветник в Pfizer, д-р Майк Йейдън, също един от авторите на статията, обсъдена в началото на тази статия,   твърди  , че делът на положителните тестове, които са фалшиви, всъщност може да достигне до 90%.

Още през 2007 г. Джина Колата публикува статия по време на Ню Йорк за това как декларирането на пандемии от вируси въз основа на PCR тестове може да завърши с катастрофа. Статията е озаглавена  Вяра в бърз тест води до епидемия, която не е била .

На българските претенции патология асоциация , че PCR тестове са "научно безсмислен", за да открие COVID-19. Те цитират статия, публикувана в „Off Guardian“, която по-подробно и обяснява защо.

Идеята, че много случаи на COVID-19 по света могат да бъдат фалшиви положителни резултати, е доста често срещана тема. Британският външен министър Доминик Рааб заяви, че ,

Честотата на фалшивите положителни резултати е много висока, така че само седем процента от тестовете ще бъдат успешни при идентифицирането на тези, които действително имат вируса.

Дали Raab предполага 93% фалшиво положителен процент?

Португалски съд наскоро реши, че PCR тестовете, използвани за откриване на COVID-19, не са в състояние да докажат инфекция извън разумно съмнение. Можете да прочетете повече за тази история тук .

Редица обикновени граждани също се изказаха, изразявайки своите съмнения, включително някои високопоставени хора като Илон Мъск например. Наскоро той разкри, че е направил четири теста за един ден. Използвайки същия тест и същата медицинска сестра, той получи два положителни и два отрицателни резултата, което го накара да заяви убеждението си, че тук се случва „нещо фалшиво“. След това той  попита следното в Twitter

„Според вас, при кой Ct номер за гена cov2 N1, PCR тестът може да се счита за положителен? Ако задавам грешен въпрос, кой е по-добрият въпрос? "

В португалското съдебно заседание  Jaafar  et al .  (2020) беше цитиран, заявявайки, че „ако някой тества чрез PCR като положителен, когато се използва праг от 35 цикъла или по-висок (както е правило в повечето лаборатории в Европа и САЩ), вероятността споменатото лице да е заразено е




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745351
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031