Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2021 13:44 - Локдаун екстремизъм: мания за лудите и фашистите
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1292 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Локдаун екстремизъм: мания за лудите и фашистите   Януари21.от Джон Рапопорт

image

от Джон Рапопорт

21 януари 2021 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, кликнете тук .)

Както моите читатели знаят, прекарах последната година, опровергавайки всеки т. Нар. Факт на COVID, популяризиран от служителите в областта на общественото здравеопазване - включително фалшивото схващане, че SARS-CoV-2 е доказано, че съществува.

В тази статия просто показвам, че поклонниците на Култа на COVID противоречат на собствените си предположения. Само за аргументи, ще приемем, че вирусът съществува, бързо се разпространява и причинява заболяване.

Ако е така, блокировките не работят.

Това показват доклади от почти всяка нация по света. Колкото по-дълги са блокировките, толкова по-голям е броят на случаите на COVID.

Вирусът е неудържим. Той пътува до всички краища на земното кълбо със светкавична скорост.

Заключение? Единственият начин за постигане на стаден имунитет е цялото население на планетата да живее и тренира на открито, да се бори през пандемията и в крайна сметка да победи.

Това е изводът, който трябва да се направи, след като приемете основния изглед на вируса и пандемията.

Но, разбира се, отварянето на света не е заключението на експертите или политическите лидери. Те приемат обратното мнение: повече заключвания.

Те действат срещу собствената си „наука“.

Защо?

Очевидно, защото те искат да затворят населението, да унищожат живота и икономиките. Или поне те се съгласяват с хората, които искат.

Ами ваксината като метод за предизвикване на стаден имунитет? Вече чуваме за втори мутирал щам на вируса COVID. Ако има две щамове, със сигурност ще има и повече. Много повече. Това създава аналог на противогрипната ваксина: нова версия всяка година, с надеждата да се предскаже последната мутация.

Как работи това при грип? Произвежда ли нещо, слабо приличащо на стаден имунитет? Далеч от това. Агенциите за обществено здраве съобщават за МИЛИАРД случаи на грип всяка година по света. Може ли защитните ефекти на ваксината да са по-слаби?

Забележка: Някой препоръчва ли заключване на планетата заради грип? Разбира се, че не. Милиард случаи годишно са просто „това, с което трябва да живеем“.

Защо да не приемем същата стратегия за COVID?

Държавните служители трябва да настояват за прекратяване на блокирането.

Д-р Скот Атлас, бивш съветник по коронавируса в Белия дом: „Знаем, че блокировките не работят, те не елиминират вируса, виждаме го по целия свят. Имаме 80% от хората в САЩ, които носят маски, имаме всички тези различни нива на ограничения за бизнеса, за личните училища и вирусът не се елиминира от това. "

Изследователите Сунетра Гупта (Оксфордският университет), Джей Батачаря (Станфордският университет), Мартин Килдорф (Харвард): „Текущите политики за блокиране произвеждат опустошителни ефекти върху краткосрочното и дългосрочното обществено здраве.“

Д-р Джон Йоанидис, професор по медицина, епидемиология и здраве на населението, както и по биомедицински данни и статистика в университета в Станфорд, отговаря на въпрос за блокиране в Гърция: „Би било унищожителна грешка да се направи и ще рискуват да нанесат сериозни щети и да осакатят страната. "

The Lancet, 21 юли 2020 г .: „... правителствените действия като затваряне на граници, пълни блокировки и висок процент на тестване на COVID-19 не са свързани със статистически значимо намаляване на броя на критичните случаи или общата смъртност“,

Документ от 2006 г. в Биосигурност и биотероризъм, „Мерки за смекчаване на заболяванията при контрола на пандемичния грип“ от Томас В. Ингълсби, Дженифър Б. Нуцо, Тара О’Тул и Д. А. Хендерсън. Авторите заключават: „Няма исторически наблюдения или научни изследвания, които да подкрепят задържането чрез карантина на групи от евентуално заразени хора за продължителни периоди, за да се забави разпространението на грипа.“

Това е просто разпръскване на основните референции от много по-голяма тълпа, което показва, че блокировките са вредни и не работят.

Е, те работят, когато целта е полицейска държава.

Конвенционалният основен научен възглед за вируса и способността му да се разпространява неизбежно води до заключението: спирането му чрез блокиране е все едно да се опитвате да задържите водата извън гората.

„Е, ако изградим навес над всички дървета, ако обвием всяко дърво в слоеве от пластмаса, ако инсталираме подземни смукателни помпи на всеки шест фута, ако пръскаме химикали в небето, за да разпръснем образуването на облаци, ако източваме всеки ручей и поток, ако изградим язовири в планините, за да запазим топящия се сняг ... все ще се провалим.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39934700
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930