Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2021 20:17 - "ваксината" COVID-19 променя генетичния ви състав
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 2127 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   image "ваксината" COVID-19 променя генетичния ви състав

19 февруари 2021 г.
Значи сте взели ваксината и не сте умрели. Прекрасни новини. Не взех ваксината и също не умрях! Нека вземем това след няколко години, когато все още съм човек ... и Бог знае какво си.

от Крис (henrymakow.com)  
Казват хората. "Имах моята ваксина и се чувствам добре."
Това е необразованата и невежа защита от всеки, който е взел ваксината и я използва като доказателство, че ваксината работи. Ако това е вашата защита, значи не сте изслушали нито една дума, която някой да е казал, включително самата наука.

Това е иРНК ваксина. Иновативна медицина. Напълно непроверен. За разлика от всяка друга ваксина. Всъщност тя излиза от медицината и твърдо навлиза в генетиката. Нека обясня.
Какво е РНК? РНК е рибонуклеинова киселина. И ако сте ходили на училище, ще сте чували за ДНК. Това е дезоксирибонуклеинова киселина. И ако знаете нещо за ДНК, тя съдържа генетичния състав на всеки организъм.
И двете са много сходни, но имат и своите разлики. Но по-важното е да поговорим за техните функции.
ДНК репликира и съхранява генетична информация. Това е план за цялата генетична информация, съдържаща се в организма. РНК преобразува генетичната информация, съдържаща се в ДНК, във формат, използван за изграждане на протеини, и след това я премества във фабрики за рибозомни протеини.
MRNA ваксината е синтетична "пратена" РНК верига, която преобразува генетичната информация в ДНК.
Сега те ви казаха, че правят това, за да произвеждат протеини, за да укрепят имунната система за борба с вируса Covid, но ако наистина погледнете по-голямата картина тук, може да ви остави доста вцепенени, за да разберете потенциалната реалност на ситуацията.
Ако сте получили ваксината, бъдете сигурни, че вашата ДНК сега се променя. Имате ли представа за последиците от това? Генетичният ви състав мутира.
Вие сте под изключителен натиск да вземете вещество, което променя генетичния ви състав, всичко заради вирус, който има 0.03% смъртност. 
Вирус, който е паралелен на грипа (който мистериозно е изчезнал след пристигането на Covid.) Да не говорим, че FDA все още не е одобрил това като легитимна ваксина, но е одобрил само за спешна употреба. Това означава, че се тества върху вас! Повечето компании за „ваксини“ дори не наричат ​​това ваксина, а „операционна система“. Предполагам, че г-н Гейтс обича да го нарича така!
Ако ми кажете, че съм егоист да искам моята ДНК да остане непокътната, с риск за живота на някого, който вече има основни състояния и вероятно би умрял от грип или каквато и да е друга болест, поради собствената си отказала имунна система , тогава сте напълно луд.
Виждам хора, които заявяват, че „ако това е единственият начин да се върна към нормалното, значи го имам“. Направо съм смаян. Тези хора са повече от готови да рискуват да променят самата тъкан на това, което е „живот“, само за да могат да си върнат „живота“?
Ако мислите, че говоря глупости, значи сте глупак. Отидете и вземете ваксината. Надяваме се, че няма да се наложи да съжалявате за решението си, ако дойде времето.
Тази информация е лесно достъпна за вас. Ако сте достатъчно невежи, за да запретнете ръкави с напълно затворени очи, тогава може би нямате представа какво всъщност е смисълът на „живота“ и преследвате пълна фантазия.
Мислите, че става въпрос за спасяване на животи. Смятате, че това е толкова ясно, колкото „живот или смърт“. Не е. Не умирам от ваксина, от която се страхувам. Живее с потенциалните си дългосрочни ефекти. За разлика от 99,97% процента на оцеляване, който ще види обратните ефекти на Covid след около седмица. Не съм човек, който залага, но тези коефициенти ми изглеждат сладки!
Значи сте взели ваксината и не сте умрели. Прекрасни новини. Не взех ваксината и също не умрях! Нека вземем това след няколко години, когато все още съм човек ... и Бог знае какво си.

Късмет.  Моля, споделете. Това не е плашене. Това е научен факт. Дори учените в крайна сметка не могат да знаят какво прави това. Хората наистина трябва да разберат за какво се подреждат ... или по-точно, да разберат, че „не“ знаят за какво се подреждат.



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740370
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031