Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2015 11:40 - Смъртта на Яна Язова,вероятно дело на ДС
Автор: rosiela Категория: История   
Прочетен: 5120 Коментари: 9 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
            Талантливата и хубава българска писателка Яна Язова,авторка на стойностна поезия,на романите "Левски","Бенковски","Шипка",любимата на недотам почтения с нея застаряващ професор А.Балабанов е зверски убита и оставена да се разложи в собствения си апартамент след смъртта на законния си съпруг,директор на БНР,с когото е живяла щастливо.Нейният живот е пълен с повратностии много интересен,заради Балабанов тя изпуска шанс да се омъжи с богат българин в Париж.По време на спокойния си 16-годишен брак със съпруга си тя пише романите.След внезапната му смърт Яна Язова се опитва да ги издаде.Приемат първия роман веднага,но също така веднага от ня се иска да напише хвалебствена ода за Георги Димитров.Дамата деликатно отказва.Веднага издаването на романа е отказано.Така тя не успява да издаде нищо.Много публикации разказват,че опит да я окраде прави Николай Хайтов,но писатели,познаващи нейното творчество,се застъпват за ръкописите й.Част от тях изчезват,но слава Богу не са единствен екземпляр,който безвъзвратно да се изгуби след разбиването на апартамента й.Тя е издадена посмъртно.И слава Богу.И досега се допуска,че зад смъртта й стои дългата ръка на ДС.Страшно кадърна жена,книгите й се продават в книжарница на Софийски университет "Свети Климент Охридски",вътре в сградата.потърсете ги.Изумителна дарба,слава на Бога,не загубана за поколенията.Има ги и в Народната библиотека,предполагам и в градските библиотеки на големите градове в България.Кратка съм,защото има много писано за нея и то истинно писано,просто го разказвам за онези,които по някаква причина не знаят и,не на последно място,защото черните дела на червените боички не са забравени.




Гласувай:
8



1. didanov - Черните дела на червените боички ...
21.11.2015 11:46
Черните дела на червените боички -много точно казано! ! Поздраи
Сега забелязах че вместо плюс съм гласувал минус извинявай !
цитирай
2. debeloto - хубава статия за хубав човек. след ...
21.11.2015 12:06
хубава статия за хубав човек. след 9-и е много гонена, следят я изкъсо от ДС, смятали, че имала, покрай мъжа си, връзки с фашистите. накрая я убиват по гнусен и долен начин.
цитирай
3. rosiela - Поздрав и на двамата.
21.11.2015 12:40
Едно невероятно гнусно дело,лично аз съмоще потресена.Много интересни са иписмата й с проф.Балабанов,много любящи,искрени,чисти,романтични,но не навсякъде могат да се намерят.В Народната библиотека в София ги има.
цитирай
4. didanov - маска, яна язова
21.11.2015 22:58


На първа младост при нежната ласка

на устни ми стонът в усмивка избликна;

душата ми свойта гримаса обикна —

всред всички открити — аз ходех със маска.



Чисти зениците — в тях никой не зърна

отдавна закърмена змийска отрова;

спи ми и злобата — не ще я отровя —

и дните си минали не мога да върна.



Но всяка нощ нова си маска чертая,

и денем под нея от страх се прикривам,

и спомена тайно в сърце си заривам —

и вече коя съм — самичка незная.



И мисля: към гроба ме старост затласка —

на моя дух грохнал дойде ли смъртта?

Когато за път ще ме вземе и тя —

кого ще намери под смъртната маска?

цитирай
5. rosiela - Поздрав.
22.11.2015 10:03
Много благодаря за нейното стихотворение "Маска".
цитирай
6. bezistena - Поздравления!
22.11.2015 16:30
След нашият гневен отрицателен коментар в постинга ти за Хайтов,сега те поздравяваме за този кратък обзор за Яна Язова или Люба Тодорова Ганчева,чийто официален баща е Тодор Ганчев,доктор на философските науки, завършил в Цюрих,но в херметичните жречески регистри на тайното общество на Българското Бяло Братство и Сестринство,е записано,че неин генетичен истински баща е Георги Димитров,който е първородният от четирите сина на Петър Дънов,който пък е единственият син на Васил Левски.
Или Яна Язова е внучка на Дънов и правнучка на Левски,също като Николай Хайтов, който също е правнук на Левски,внук на Петър Дънов и син на Георги Димитров,или по–точно казано,е брат на кака си Люба или Яна Язова,без и да знаят въобще в началото за своя истински произхов и за това свое родство,което се пази в най–дълбока конспиративна тайна от посветените Българи,защото свещеният род на Левски,който род е Първосвещената златна династична линия на Дуло,която династия е родовата династия от потомците на Исус и Мария Магдалена,се преследва най–яростно перманентно от заговорниците срещу Българите,които също са от български ген от Дуло,но от изродените му кланове,които понастоящем управляват България и всички държави по света и правят всички страшни сегашни събития и зулуми!

Яна не е карана да пише хвалебствени оди за Димитров.
Когато ДС и КГБ,които са ударната институция на заговорниците срещу Българите,надушват и хващат брънката на нейния истински произход от Левски през Дънов и Димитров,правят няколко неуспешни опита да вземат от нея тайния архив с генеалогията на Левски,с който тя разполага и по него пише своите биографични романизирани трудове за Левски.
Накрая предприемат последната операция срещу нея,като тайно нахлуват в дома й,където тя живее сама и работи по документите на свещеното си родословие.Подлагат я в продължение на няколко денонощия на мъчения и изтезания за да им предаде другите потомци на Димитров,Дънов и другите му трима сина.
Накрая я убиват и оставят да се разложи...
цитирай
7. bezistena - Хайтов, който знае за своя скрит ...
22.11.2015 16:55
Хайтов,който знае за своя скрит истински произход от Димитров,без да знае пък за генеалогията си от Дънов и Левски,малко преди убийството на Яна научава от нея за родовият им произход и принадлежност от Левски,и двамата–посветени и намерили се святи потомци на Димитров,Дънов,Левски...Паисий Хилендарски, Йрусалимският патриарх Хрисант,... ... ... – Исус и Мария Магдалена,жертвени брат и сестра,предприемат мерки да скрият архива на сигулрно место при него.

...

Другото–версиите за смъртта на Яна и най–вече оплювките срещу Хайтов и пасквилите срещу него,от които всеки добронамерен и оправдано наивно доверяващ се търсещ Български изследоватаел,добросъвестно търси информация, въпреки че гласът на Душата му,напоена зажъдняла от творчеството на Хайтов, се бунтува срещу мерзостите срещу него–това всичко е от лукавия,което в езотеричния херметичен свят има координатите на заговорниците срещу Българите,които сме народът от феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена и на Техните верни последователи,за която най–дълбоко скривана новоепохална тайна и истина Те ви просвещават чрез нашия блог с повече от 380 документално лицензирани от Тях постинга!

Бъди благословена и открий себе си в списъка с чистите генетични потомци на Боговете ни Исус и Мария Магдалена,Които много те обичат и ни поръчаха да посветим вече и тебе Чия си!

С Любов от екипа ни
цитирай
8. rosiela - Поздрав.
22.11.2015 17:36
Това,което вие разказвате,е различно от писмените материали-книги,документи,които аз съм прочела и аз държа на това.няма нужда да ме посвещавате във Вашата група.Аз съм вярваща по убеждение и собствени прочити на това,какво е тук и отвъд,но съм твърде свободолюбива за влизане в подобни групи,които не отговарят на моите представи за начин на живот.
цитирай
9. rosiela - Житейско кредо
22.11.2015 19:35
Стихове от моя публикувана поетична творба:"----имам съвест,съвестта ме пари/и ми казва още що е грях."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6601460
Постинги: 5039
Коментари: 23939
Гласове: 9773
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031