Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.11.2020 20:45 - КЛОУНЪТ В БЕЛИЯ ДОМА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1108 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ИЛИ ЗА БАЙДЪН И УКРАЙНА!!
ВИДЕОТО ДОЛУ:
........................................................................................................................
Казват, че с Байдън светът ще стане по-добро място. Първите снимки след победата са обнадеждаващи image
Има много неща, които човек да не харесва в Тръмп, но да не забравим, че той беше първия президент на САЩ, след Джими Картър, който не е вкарал Америка във въоръжен конфликт някъде по света. За тези които не живеят в Щатите, това е възможно най-голямото постижение за американски държавен глава.
Тръмп можеше да си го позволи, защото беше свободен електрон. Свободен и независим.
А Байдън... Wikipedia ще ви каже.
По света хората много не разбират за свободата и независимостта на политици, защото са достатъчно напоени и упоени, но в България вече много добре знаем до къде води токсичната зависимост на политиците

Тъй като всички просто се вкопчват в Тръмп и следват основното мнение, публикувам текст от автора Рафаеле Опидо, който много ми харесва и който също представлява моето мнение за политическите постижения на Тръмп. Човек, който е толкова поляризиран, има много силен полюс и се нарича противоположния полюс!!!


/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
"Клоунът в Белия дом"

Добре написана публикация.
Авторът е Raffaele Oppido.

„Клоунът“ в Белия дом току-що е договорил четири мирни сделки в Близкия изток, нещо, което 71 години политическа намеса и безкрайна война не са довели.

"Клоунът" в Белия дом е първият президент, който не е въвлякъл САЩ в чужда война след Айзенхауер.

"Клоунът" в Белия дом имаше най-голямо икономическо въздействие, създавайки работни места и намалявайки безработицата сред чернокожите и латиноамериканците, причинена от друг президент.

"Клоунът" в Белия дом разкри дълбоката, широко разпространена и дългогодишна корупция във ФБР, ЦРУ, НСА и републиканските и демократичните партии.

"Клоунът" в Белия дом обърна НАТО и позволи на съюзниците да започнат да плащат вноските си.

"Клоунът" в Белия дом неутрализира севернокорейците, попречи им да развият друга ядрена сила, изпрати ракети до Япония и заплаши западния бряг на САЩ.

"Клоунът" на Белия дом преобрази отношенията с китайците, върна стотици сделки в САЩ и съживи икономиката. Здравейте!!!!!!!

"Клоунът" на Белия дом завърши назначаването на трима съдии от Върховния съд и близо 300 федерални съдии.

Същият „клоун“ в Белия дом намали данъците, увеличи стандартното приспадане на възвръщаемостта на IRS от $ 12 500 за Married Filing Joints на $ 24 400 и накара фондовия пазар да се измести до рекордно високи стойности над 100 пъти повлия положително върху пенсиите на десетки милиони граждани.

Този „клоун“ на Белия дом разкри широко разпространената педофилия в правителството и Холивуд и разкри световния трафик на секс с непълнолетни.

"Клоунът" на Белия дом работи безплатно и е загубил над два милиарда долара от собствените си пари в услугата - и направи всичко това и още повече в лицето на безмилостно подкопаване и противопоставяне от хора, които са заплашени, защото знаете, че са изложени като престъпници - ако не бъдат преизбрани.

Разбрах, не го харесваш. Много от вас го мразят и презират. Колко умно. Той служи на американския народ и продължава да служи на всички. Какво правиш, освен да го наричаш клоун и да се смееш на факта, че той „хваща китайския вирус“ ???

И моля, уведомете ме какво е постигнал Байдън за своите 47 години в Америка! Всеки ден ще търгувам с „клоун“ за виличен език, за гладко говорещи, лицемерни, корумпирани лъжци.

Не ме интересува дали харесвам характера му, не знам дали искам да пия бира с него. Предпочитам силен лидер, който не се страхува да рита нечий задник. Нямам нужда от бащинска фигура - вече я имам.
Нямам нужда от лъжец - за това са предназначени Холивуд и CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS и New York Times.
Не се нуждая от никой, който да ми помага, но също така не искам препятствие или слабоумно, сенилно, измито блатно чудовище.
Бог да благослови Доналд Тръмп - най-неоцененият президент в историята. "

Източник: Елена Димитрова

https://www.facebook.com/john.fusca.58/videos/151734069970521

Гледайте и слушайте това видео долу!!
На руски е!!!






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8339572
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32632
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930