Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.09.2022 02:56 - А ЧЕСТИТО ВИ БРАКЯ ХРИСЛАМЦИ....
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1461 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 24.09.2022 19:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ХРИСЛАМ-(КРИСЛАМ)
CHRISLAM ПОТВЪРЖДАВА:
Водени от папа Франциск, лидерите на световните религии официално приемат документа за човешко братство на 7-ия конгрес
image

Публикувано преди 6 дни На 17 септември 2022 г

от- Джефри Гридър 


image

СЕГА ЗАПОЧВА КРАЯТ СПОДЕЛЕТЕ:
Facebook Twitter Reddit електронна поща Pinterest Печат Сподели С приемането тази седмица от 7-ия конгрес на световните религии на документа за човешкото братство, създаден от папа Франциск и Мохамед бин Зайед, Крислам вече е официалната световна религия.

Официално е, Хрислам вече е кодифициран и ратифициран, с одобрението на 7- ия конгрес на лидерите на световните и традиционните религии , на документа за човешкото братство, създаден от папа Франциск от Ватикана и финансиран и насърчаван от Мохамед бин Зайед от ОАЕ . Въпрос – Познайте кого са забравили да поканят на тържеството? Отговор – Исус Христос, името Му не се появява никъде и никога не се споменава. Чудя се кой е тогава "почетният гост"? Хм.

„Защото когато кажат: Мир и безопасност! тогава внезапно ги сполетява гибел , както раждане върху бременна жена; и те няма да избягат . 1 Солунци 5:3 (KJB)

Дали папа Франциск ще се пенсионира или не, както някои предполагат, или дали той ще бъде библейският Антихрист, на този етап е доста без значение. Защото той сега е поставил на място и е задействал функционалната политическа, религиозна и финансова рамка, върху която ще функционира Единната световна религия на Хрислам . Папа Франциск може да умре утре, но това, което е създал, ще продължи да живее във времето на бедата на Яков . Разбира се, цялото това пророческо изпълнение не би могло да се случи без неговия много щедър покровител и поддръжник Мохамед бин Зайед . Той ли е „принцът на завета“? Времето ще покаже, но човече, о, човече, това е гигант ( игра на думи) стъпка напред. Предупреждавахме ви през последните 13 години, че Крислам идва, сега е тук. Готови ли сте да летите ?

Световните религиозни лидери приемат Документа за човешко братство

ОТ EMIRATES NEWS: Днес световните религиозни лидери приеха Документа за човешко братство, подписан от Негово Високопреосвещенство Великия имам на Ал Азхар и председател на Мюсюлманския съвет на старейшините д-р Ахмед ел-Тайеб и Негово Светейшество Папа Франциск от Католическата църква, в Абу Даби през 2019 г. Това стана по време на 7-ия конгрес на лидерите на световните и традиционните религии, който приключи в четвъртък.

Някои акценти от 7-ия световен конгрес на религиите:

  • Отбелязваме  , че  плурализмът  по отношение на различията в цвета на кожата, пола, расата, езика и културата са израз на мъдростта на Бог в творението. Религиозното многообразие е позволено от Бог и следователно всякаква принуда към определена религия и религиозна доктрина е неприемлива .
  • Признаваме  важността и стойността на Документа за човешкото братство за световен мир и съвместен живот между Светия престол и Ал-Азхар ал-Шариф  ( приет от Общото събрание на ООН в резолюция A/RES/75/200 от 21 декември 2020 г. ),  и Декларацията от Мека ( приета в Мека през май 2019 г.), които призовават за мир, диалог, взаимно разбирателство и взаимно уважение между вярващите за общото благо.
  • Призоваваме  религиозни лидери и видни политически фигури от различни части на света неуморно да  развиват диалог  в името на приятелството, солидарността и мирното съвместно съществуване.
  • Апелираме към  всички вярващи и добронамерени хора да  се обединим  в този труден момент и да допринесем за гарантиране на сигурността и хармонията в нашия общ дом – планетата Земя.

Заключителното изявление на конгреса, на което присъстваха над 108 религиозни и световни лидери, подчерта историческото значение на Документа за човешкото братство, подчертавайки, че той спомага за насърчаването на мира, диалога и взаимното уважение между хората.

Събитието, проведено на 14 и 15 септември в казахстанската столица Нур-Султан, под надслов „Ролята на лидерите на световните и традиционните религии в духовното и социално развитие на човешката цивилизация в периода след пандемията“, участие на Касим-Жомарт Токаев, президент на Казахстан, д-р Ахмед ел-Тайеб и папа Франциск. ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

Това е Хрислам на единствената световна религия

Щракнете, за да видите как изглежда, когато участъкът на Чик оживее . Ако сте римокатолик, щракнете върху минута 24:00 , за да чуете вашия папа, „викария на Христос“ да изнася цялата си реч за „междурелигиозния диалог“, като никога не споменава името на Исус Христос нито веднъж. Това е една от многото причини, поради които казваме, че римокатолицизмът е фалшиво християнство.  

image


image





=================================================
цялата истина тук:

https://www.nowtheendbegins.com/7th-congress-of-leaders-of-world-religions-adopt-human-fraternity-chrislam-document-pope-francis-mohamed-bin-zayed/?fbclid=IwAR2U3I8e_OdiLu3JpH5XT-I826MTfDbTnyxXibB74jONAVlvrBsvtjGY_wM





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТОВА...
24.09.2022 03:01
,,Отбелязваме , че плурализмът по отношение на различията в цвета на кожата, пола, расата, езика и културата са израз на мъдростта на Бог в творението.
Религиозното многообразие е позволено от Бог и следователно всякаква принуда към определена религия и религиозна доктрина е неприемлива ."
цитирай
2. mileidi46 - https://www.facebook.com/watch?v=1227177478067712
24.09.2022 18:59
Ето как представителите на посолството на САЩ в Москва се борят с режима в Русия.
Това е Наваро Сторми, служител на посолството на САЩ в Москва, който е мъртво пиян и прави сутрешни представления пред изненаданата руска полиция.
Същият, целуна асфалта няколко пъти и по чудо оживя защищавайки родната си дипломатическа мисия.
За щастие на Путин, непокорните крака на Сторми пренесоха мъртво пияното му тяло в сградата на посолството на САЩ в 5 часа сутринта. В противен случай, Путин щеше да обере пешкира с нова порция от санкции, който щеше да бъде обвинен за смъртта на борещия се против режима на Русия - американец!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318508
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031