Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2015 12:57 - България няма да бъде пометена
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2498 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Магистратът,социолог,юрист,политолог и изобщо компетентен по всички житейски и всемирни въпроси доцент Иво Христов,роден на 5 септември 1966г.в Киев и преподавател в Пловдивския университет,а също така и бродяга по всичкивестници и телевизии,беше чут от мен наскоро да коментира страховете си,че и България евъзможно да бъде пометена и от нея нищо да не остане по телевизия Алфа,ако не се лъжа,че нашият народ не знае какво се случва,че тук останали едва ли не вторични елементи,качествените напуснали страната иняма да се върнат и пр.,и пр.
  Няма да крия,че по много от международните политически процеси,доцентът,изживяващ се като КГБ ,разкриващ тайнствата на подмолните цели на големите играчи в политиката,казва неща,които,и да не ги знаем пряко,има логика в това,което наблюдаваме,четем и слушаме.
   Аз обаче,като човек,прочел много книги за Божията цел в бъдещето,общуващ с контактьори от най-високо ниво в добра възраст и с дарба,която един обикновен човек не притежава,казвам от свое и от тяхно име,че България няма да бъде пометена и отричам тези негови думи.Ние сме страна с духовна мисия и в Божията,а не в Иво Христовата предположима програма,страната ни ще бъде съхранена.Казвам също,четой плаши хората и че при все големите си пристрастия към качествените хора,той обижда много ярко всички останали.А те са също чада на Бога и най-окаяните и бедните Бог най-обича.
А че в Европа ще се случват много неприятни неща,меко казано,които аз зная най-напред от пророчествата на леля Ванга,просто не искам да пиша,въпреки че видях в този блог написани прогнози от Нострадамус,които не са далече от истината.Аз ще се въздържа.Но нека българите са спокойни за бъдещето си,господин Христов и не е лошо на ден да казвате по няколко искрени молитви,защото и Вие живеете в тази страна.



Гласувай:
6



1. nkf - Мелезът христов е едно от лайната на ...
28.11.2015 14:17
Мелезът христов е едно от лайната на руската война срещу България. Този колхозник е открит българомразец, а "прогнозите" му имат стойността на прогнозите на циганка гледаща на ръка. За съжаление лайното христов е преподавател (какво ли преподава и на какво ли учи студентите). Но така е, като не направихме лустрация и декомунизация, сега сърбаме попарата на петата колона от руски българозмразци.
цитирай
2. barin - Винаги ще има България
28.11.2015 17:37
Винаги е имало български държави и каквото и да се случи са оцелявали. България няма да изчезне, дори може да се появи още една България- на волжките българи. Много държави в Европа не са оцелели, а нашата е най-старата.
цитирай
3. rosiela - Отговор.
28.11.2015 17:39
Не го познавам лично,но го слушам често.И го чета по вестниците.А той е едва ли не навсякъде.Личните му данни взех от интернет.
цитирай
4. rosiela - Отговор за Волжска България.
28.11.2015 17:44
barin написа:
Винаги е имало български държави и каквото и да се случи са оцелявали. България няма да изчезне, дори може да се появи още една България- на волжките българи. Много държави в Европа не са оцелели, а нашата е най-старата.


Едва ли,но да се надяваме.Поне в пророчествата на Ванга,преподобна Стойна и съвременни силни медиуми не е упоменато.Но аз мисля,че потомците и на волжските българи няма да изчезнат.
цитирай
5. rosiela - Почуда.
28.11.2015 17:46
Странно е кои са тези,гласували с пръстче надолу.Може би мераклии за нео османска империя.Да ги успокоя-няма да има такава.
цитирай
6. nkf - Странно е кои са тези, гласували с ...
29.11.2015 14:39
rosiela написа:
Странно е кои са тези,гласували с пръстче надолу.Може би мераклии за нео османска империя.Да ги успокоя-няма да има такава.

Не, уважаема, тези, които са гласували с "пръстче надолу" са същите русофилски боклуци като иво христов. Това са същите руски агенти, които водят хибридна война срещу България. Изказванията на лайното христов са също част от кремълската хибридна война срещу родината ни. Спомням си как с ледено спокойствие и цинична усмивчица на гнусната мутра, същият тоя христов обясняваше в една телевизия, че всъщност "истинския спор" бил къде ще минава новата руско-турска граница; дали новите руско-турски КПП-та щели да бъдат в южните квартали на Бургас или покрай оградата на ЛУК ОЙЛ "Нефтохим". Разбираш ли, за тоя изрод България НЕ съществува и никога не е съществувала; за него България е недоразумение, което, ако неможе да бъде погълнато изцяло от русия, то поне да се подели с турция. Това е един типичен руски изрод, който трови духа български.
цитирай
7. rosiela - Отговор.DO nkf
29.11.2015 18:36
Нищо не мога да кажа за Христов потози въпрос,защото не съм го чула да прави такива изказвания.Явно съм пропуснала.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6604979
Постинги: 5041
Коментари: 23941
Гласове: 9774
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031