Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2016 21:25 - Препоръки към администраторите на блога
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3699 Коментари: 9 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Аз лично като човек, обръгнал на всякакви ситуации, никак не се връзвам на очевидната простащина на булевардни лица в блога, скрити зад маски, образно казано. Аз също съм доста саркастична, когато съм убедена, че съм права. Но моето мнение е, че тук, наред с много хубави материали и стойностно художествено изкуство в най-различни аспекти, се сеят цинизми и обиди, които доста потребители се дразнят. Това е все едно да отидеш на оперета, да се позабавляваш с класическо изкуство, а наред с нея да има и порно.
 Затова такива особи, колкото и да сменят образа си и да се самопроизвеждат като различни блогъри, а са едни и същи, ще си отидат сами, ако администрацията им изтрива цинизмите, вулгарните изрази, обидите и мисля, че това е в правилата на всеки блог. Защо сега, като ме четат хора и като чета аз и наистина се възхитя от даден материал, после да чета отдолу уродливи коментари. Критикувай, бичувай, сърди се, но с мяра на устата. Нито те по- издигнати ще станат, нито другите ще опростеят като тях.
  Този въпрос го поставят и други хора тук и мисля, че е напълно основателно.
   Лицата, към които аз съм безпощадна, винаги критикувам с доказателства и не обичам да навлизам на никого в личния свят.
  Ето няколко интересни неща за мен: никакъв документ не притежават лицата за това болна или здрава съм психически аз, но ясно личи какви са те. Не им се връзвам, но ако това е написано на ръка с подпис, влизат в съда през парадния вход и културно зная какво да ги правя.
  Защо хубави хора трябва да търпят нехубави в нета?
  Всички, които мълчат, рано или късно лудият ще ги настигне, казано в духа на шегата.
  Ако някои ги дразни моята образованост и познания, да седнат да си доучат. Не е нужно да имаш същото образование, за да обсъждаме различни теми приятелски?
 Затова е час по-скоро нужно обидните квалификации да се изтриват автоматично на мига. И нещата ще си дойдат по местата.
Който се възмущава, да го прави без обиди. Има наистина за какво да сме обидени на света.



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. planinitenabulgaria - Погледнете кой е най-пръв в момента на Първа страница!
21.03.2016 22:06
Причините са мтого по-дълбоки, госпожо Росиела - от нета държавите примати водят хибридна война срещу хората в нормалните държави. Има многобройно воинство със заповеди за назначение нетов платен трол, който получава закази и прикази, който бива контролиран и насочван какво да пише. Иначе - няма заплащане.
Тук търсете отговор на въпроса си. Тази е причината много блогъри, които имат какво да кажат да напуснат блога обидени от лошите /б. м. поръчковите платени тролове, войници на хибридния фронт срещу интелигентните хора/. Алтернативата Ви, тя не е само Ваша:
Или приемате този факт или напускате блога. Първата е за предпочитане. Да се вземе решение от интелигентен човек под натиск на примати е обидно за интелегинтния човек...
цитирай
2. rosiela - Поздрав.
21.03.2016 22:28
Погледнах. Благодаря за разясненията, логично е, аз не съм така напреднала в компютърните подмолни игри. Следователно - оставаме.
И след като така стоят нещата, редно е да им дадем отпор, нали? И да бъдем по - единни като нация, която отстоява своята духовна свобода и култура.
Ако не се прочистят мърсотиите навреме, ще вземете да излезете напълно прав.
цитирай
3. rosiela - Допълнение:
21.03.2016 22:31
що ли и магиите да са платена поръчка? Как ми светна лампичката на червено.
цитирай
4. stih - Игнорирай ги...
21.03.2016 23:27
Като не им обръщаш внимание, ще се уморят и ще млъкнат.
Това го научих от една приказка:

Злата свекърва непрекъснато гълчала, кусури намирала... а младата булка само си мълчала. Накрая бабата се задавила от гняв и изкрещяла: "Кажи нещо, мари! Не виждаш ли, че ще се пукна?!"
:)))

Пролетно и свежо да ти е, Росиела!
цитирай
5. palada - Поздрави!
22.03.2016 08:55
Каквото не се осветява, то остава в сянка.
цитирай
6. pvdaskalov - * ! *
22.03.2016 09:23
Драга Роси, честита Пролет на патерица...
Не се ядосвай! Аз също протестирам, но не знаем каква е политиката на организаторите на Блог.бг. Не ми се вярва да имат за цел окончателното опростачване на българина, макар случващото се тук да води до този извод. Когато казах на един тип, че поведението му е подсъдно, той безцеремонно ме запита по кой член и параграф на НЗ ще го съдя. Дори да съм юрист, не бих обременявал която и да е съдебна инстанция заради поведението на това леке. Ще ме попиташ защо употребявам такива "обидни" квалификации? Бъди спокойна. Той умира от удоволствие, ако някой се занимава с него под каквато и да е форма. Това говедо използва на няколко пъти моя НИК и още един чужд, за да пуска от наше име коментари, иронизиращи наистина талантлив автор с множество литературни награди. Същото теле оплю Уикипедията, защото сме се позовавали на данни от нея. След подробна справка и от други източници се оказа, че греши той, но можеш ли да излезеш на глава със сбъркан човек? При това е учител! Протестирах срещу негов постинг, "елегантно" посочващ оръжието, а не просвещението, което би променило света. И т.н., и т.н.
Извинявай, Роси, че задълбах толкова в поставената от теб тема.
Поздрави!
П и е р
цитирай
7. rosiela - Поздрави.
22.03.2016 10:43
Благодаря на всички. Специално за едно важно изречение на Пиер: именно, не можеш да го съдиш чрез интернет, освен да събереш свидетели, които да те подкрепят в съда и след изтриването на текста. В това отношение се зачита личен подпис пред теб и писане на ръка пред теб, както и оплюване в печатна, не електронна медиа, защото и там се изтриват записи. Затова се е подиграл. Но каква е целта, можем сами да се досетим. Жалко, защото има хубави хора , просветени, интелигентни, които стават жертва. Както казах за себе си: "Журналист се труди сред луди" и не само аз. Не се трогвам. Да сте живи и здрави всички.
цитирай
8. elcho - cecobob -отдавна ни предупреждаваше за такива блогъри !.....
22.03.2016 18:30
Той явно много се е обидил и вече спря да пише..........
...cecobob !, cecobob !, ела си пак при нас !!!
Правя подкана за АПЕЛ към cecobob !!!
цитирай
9. rosiela - Поздрав.
22.03.2016 20:19
elcho написа:
Той явно много се е обидил и вече спря да пише..........
...cecobob !, cecobob !, ела си пак при нас !!!
Правя подкана за АПЕЛ към cecobob !!!


Не го познавам. Нека се върне, разбира се.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6605722
Постинги: 5041
Коментари: 23943
Гласове: 9774
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031