Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2017 06:44 - Напълно съм съгласна с Коста
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 878 Коментари: 7 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тетка Корнетка Нинова е нежелана от европейския съюз и тактиката й " и наляво, и надясно", и с Русия, и с НАТО няма да успее,  ще доведе до забиване на България в тинята. Така мислят и много колеги, с които сме разговаряли.



Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Думата "социалист" е чуждица.
25.03.2017 15:20
Българската дума е тъпанар.
цитирай
2. rosiela - Аз по-скоро бих нарекла
25.03.2017 17:10
apostapostoloff написа:
Българската дума е тъпанар.


тарикати и хитреци.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Не забивка, а война могат да ни докарат Радев и Кури!
25.03.2017 17:48
Балканите са размирна зона, така са програмирани от англичаните когато са били велика империя. Конфликт тлее между Сърбия и Босна, ако босненци могат, ще разделят сърбите на молекули, такава омраза изпитват те към тях. В по-малка степен подобни са отношенията сърби-албанци, там Путин след аншлуса на Крим повтаря "Косово" така често, както свещеникът "Господи помилуй" по време на богослужение. Заради Косово стана така с Крим, убеждава той опростачените от популизЪма. На Балканите има и ябълка на раздора, Македония- една изкуствена държава, рожба на англичаните, да поражда напрежение на Балканите. Едната й половина е ясно, че миинава към Албания, ще ги дели Вардара. Проблемът е, че македонските ръководители са с промити комунистически мозъци, които им пречат ва видят, че държавата им загива. Сърбите са като нас, но политиката им е ужасна - те по принципа на Русия винаги са отщипвали чужди територии, сега започват да ги връщат, но пък ние не си искаме Западните покрайнини. Не защото не са наши, но защото държавата ни ще се натовари финансово, за тях пари няма да има. Турция с неоимпериалстическте си омбиции като тези на Путин също е опастност, която може да ни помете или да отнеме части от страната ни. Не по-добро е положението и с гърците, специализирали се да паразитирят, да получават помощи, които да превръщан във фекалии. Това могат...Проблем има и с Черна гора, където сърбокомунистите са още много силни, за една бройка президентът им оцеля.
ЕС пази не само нас, той дпази и ругите страни на Балканите и затова политиката на Путин е да създава пробелми на Балканите, които да се разпространяват сред ЕС и така да го руши. За сега прави това много успешно, а цената му е Сърбия, която остава в неговата смъртна хватка. И е за никъде...
цитирай
4. rosiela - Коста,
25.03.2017 17:54
оставям текста ти без коментар, той е пределно ясен.
цитирай
5. missana - Браво, Роси!
25.03.2017 19:08
Отлична тема си подхванала и виждам, че има коментари по същество. Курнетка - тетка вертолетка, е очевидно номенклатурен кадър, който някой вади като коз в смутно време. За нея няма морал в политиката. Бяха я спуснали в СДС, а сега я спускат в БСП. В случая я използват като медиатор между Русия и Сащ. И двете тези сили имат за цел да дестабилизират максимално ЕС и вече доказаха това чрез дела. Сега от техен взаимен интерес е да дестабилизират и Балканите. Сащ официално обявиха това си намерение чрез конгресмен от републиканската партия, който неотдавна заяви, че Македония не може да съществува като самостоятелна държава и следва да бъде поделена между Албания и друга държава. Уклончиво упомена и името на България. Путин, на свой ред, опасно флиртува с Ердоган и нещо повече - готов е да му предостави ракети C-400, което е съвършено алогично, защото крие риск и за самата Русия. Оформя се блок между Русия, Турция и Иран, с посредник Русия. За Путин е жизнено важно да съхрани режима на Асад на власт. Но Турция никога не е била и не може да бъде надежден партньор на Русия, а наливането на енергийни мощности в икономиката й е още една грешка на Путин - изцяло стратегическа. Резултатът е, че Балканите са в голяма опасност, но специално за България тази опасност засега ще се размине, мисля аз. Трагичното е, че нямаме избираема личност, или избираема партия. Българинът е в недоумение за кого да гласува. Единствено турците и комунистите няма да се двоумят при гласуването, но те, уви, не са българи.
цитирай
6. rosiela - Благодаря, Мисан.
25.03.2017 19:33
намери блога на Коста, автор и на горния текст в коментарите, и чети какво знае той и с какво аз и колеги имаме като сходни мисли. Постингът му е поразителен, специално за Корнелия Нинова в изповед на добре познаващ нещата човек. Сякаш ни падна на нашето мнение.
цитирай
7. missana - Благодаря, Роси!
26.03.2017 00:31
Ще се запозная с написаното от Коста. Хубаво е и знаменателно, че все още има мислещи и ерудирани хора в многострадалната ни държава. От тях трябва да започве обратът. До пълната ликвидация на червената чума.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6605936
Постинги: 5041
Коментари: 23943
Гласове: 9774
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031