Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2018 10:18 - ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ НА ЛЪЖЕДЕМОКРАТА ЮЛИЯН ВУЧКОВ
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 710 Коментари: 3 Гласове:
-8

Последна промяна: 16.02.2018 13:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЗА ТОВА СИ Е НЕОБХОДИМ УЧЕБНИК " КОМУНИЗМЪТ", за да знаят младите истините, а не лъжите за комунистическия геноцид, които вчера силно се опита да омекоти професора Вучков.Но аз искам да напомня отново, че преди да се досетят за учебник, аз издадох моята книга, преиздадена на български и английски и четена , копирана на ксерокс в университетите в София "Зад стената. Възкръснала" в отговор на лъжите на Надежда Захариева са онова време, след което си навлякох нейната скорпионска омраза. А това означава само едно, че книгата ми е увлекателна, интересна и заслужава внимание. Та въпросна Захариева се зае да звъни от редакция в редакция да не ме пускат по вестниците, самите редактори ми казваха. Времената са други Захариева, Вучков и сие и няма да се върнат назад.
Аз не обичам да дотягам с многословие, затова ще посоча по точки лъжите на професора от снощното му предаване:
1. БКП не се е наричала социалистическа, а комунистическа и стратега Лилов я преименува в БСП, да не звучат зловещо старите спомени.
2. Народният съд изби хиляди невинни хора, както меко се изразихте, но забравихте да кажете, че бяха изпратени на фронта 30 000 войници от старата интелигенция, за да бъде прочистена България и да дойдат необразовани прости хора на власт от червените,
3. Вратите в изкуството се отваряха само ако си партиен член и имаш препоръчителна бланка за това, поне така беше в писателските среди или ако си преспал с мастит ас или лично с Тодор Живков, както правеха много артистки и получаваха облаги. Тодор Живков е подпирал с обувка вътрешния си асансьор в кабинета да не го безпокоят и другарят с ромски произход / ще ви го кажат в Правец/ е търкалял мадамите на дивана, така както сте обичали да ги търкаляте и Вие де що може,
4. За такова демократично слово като сегашното щяхте да търкате наровете на Ловеч, Белене, Скравена, а не само да чакате 1 година, за да Ви пратят в САЩ, но тогава сте бил доста мълчаливичък откъм истини,
5. Долна лъжа е, че лагерите са съществували до 1959 година. До 1989 година съществуваха и мен лично ме заплашваха с такива за честен материал за кражбите и облагите на един директор в дом за сираци. 5 години се точи този въпрос - от 1985 до 90г.Редакцията застана зад гърба ми, главната редакторка беше на екземи, Държавен и народен контрол идва. Пълна победа, махнат този човек набързо и ремонтиран домът. Последващи удари в защита на децата след 1990 г., пак проблеми, пак ядове. Пак пълна победа. Не "Пулицър" - Бог над мен и аз като журналист летя по ръба на бръснача. Нещо, което Вие за нищо и никого не сте сторили. Намирам Вашите анализи за празни бръщолевения и предаването Ви напълно излишно, ако не го поразнообразите малко с доктори и певци накрая.И то пак ръсите глупости.
Десетки материали по социални теми в комунистическо време имам аз - и за недъзите в туризма, и за кражби, и къде ли не / отделно 40 книги/ и Ви имам за комунистически пратеник в комунистимеската Евроком да ни правите на безпаметни за злостното време, в което живееше  всеки интелектуалец и като се измъкнеше от България, го обявяваха за невъзвръщенец. Патеше от това цялата му фамилия.
Сега е време на предприемчивите, не на мързаливците. Който е крал, ще го стигне възмездие. Вашата безпомощност обаче е очевидна. Я да се присетим как Корнелия Нинова мина през СДС и приватизира цяло предприятие, по вестниците и новините го оповестяват. Вашата любимка.
Този народ се отучи да работи и да  е честен, доста има да препати наистина, докато се нормализират нещата. Нека стачкуват, който е в правото си, да го прави. Но много стачки имат единствено политическа насоченост, от която нищо няма да постигнат. Понеже снощи засегнахте тази тема.
Лъжете и за Англия. Там работят цигани. Видяхме по Нова телевизия репортаж на място, едни доволни, едни не, не е критично положението. А какво да работи този " елитен етнос"?
България за българите, ни за Русия, ни за САЩ, така мисля  аз. На какво основание редовно обвинявате правителството в кражби на европейски пари, когато никой не ви е дал документ. И още нито са ви спретнали лагер, нито са ви изселили на село, откъдето сте и се правите на софиянец, което е поредната лъжа, нито са ви подгонили с нещо. Вие сте за съд и то на момента! Аман от гнусните Ви лъжи, професоре, прозрачен сте като стъкло и досаждане с омразата си на много повече хора, сигурна съм, отколкото на неграмотниците и тъпанарите, които Ви подкрепят. Разбира се, тъпанари е Ваш израз, аз само го вкарвам в употреба.

Росица   КОПУКОВА



Гласувай:
6



1. missana - Безпощадно точна си, Роси!
12.02.2018 11:52
Дано, обаче, злите комунисти не ти вдигнат мерника. Надявам се скоро електоратът им рязко да оредее вследствие на настъпващ възрастов падеж. Тогава - шапка на тояга и пей сърце! Моля се да доживея да видя България без комунисти с потракващи ченета и цукала в ръка. Тогава наистина ще стане 1:1 с текста от химна: "Мила родино, ти си земен рай...!"
цитирай
2. rosiela - Благодарности, Мисана,
12.02.2018 16:45
на тях дядо Боже отдавна им е вдигнал мерника, те никак не го тачеха, нито почитаха!
цитирай
3. rosiela - Точно така е, Коста.
12.02.2018 21:20
Вучков е кукла на конци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6643502
Постинги: 5061
Коментари: 24004
Гласове: 9802
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930