Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2021 17:42 - СЕГА ПЕЕТЕ ЛИ 31 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ , ФАШИЗЪМ И ГЕНОЦИД СТИГАТ ???
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2421 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бяхме индустриална страна с над 8100/ осем хиляди и сто/ предприятия,фабрики заводи и цехове дори и в селата, една от 30-те държави, участващи в световния експорт на машини. АЕЦ „Козлодуй“ с мощността си 3760 MW е 45 % от ел. производствотоl на страната, една от най големите в света,със силно развито земеделие ,изхранващо девет милионното ни население и осигуряващо значителен експорт на преработена и натурална растителна и животинска продукция и за това НЕ ЗНАЕХМЕ КАКВО Е БЕЗРАБОТИЦА! Създавахме технологии и продукти, които могат да бъдат гордост за всяка НАЦИЯ! Енергийните мощности, от 1945 до 1990 нараснаха 120 пъти !Станахме космическа нация не с един а с двама КОСМОНАВТИ.Имахме безплатно здравеопазване и всеки се лекуваше до пълното му оздравяване!Имахме и безплатно образование и всеки учеше според желанието си, а след завършването му,всеки имаше гарантирано работно място! Стигнахме Белгия и Австрия. Изпреварихме Дания, Португалия и Гърция. ИЗРАВНИХМЕ СЕ С ЕВРОПА ПО СТАНДАРТИ И СТАНАХМЕ 27 СТРАНА В СВЕТА ПО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ И ЖИЗНЕН СТАНДАРТ, а не ни признаваха за европейци, ТОВА Е ГРАНДИОЗНА ЕПОХА ЗА ИКОНОМИЧЕСКОТО НИ РАЗВИТИЕ, разни мохамедани, помаци и т.н. нямаха време да се турчеят, работеха имаха спестявания и домове …. нашите войски на учения винаги улучваха знаменцето и БНА имаше силата /три армии с над един милион запасняци/, въоръжението /над 760 бойни самолета и вертолета,над 2000 танка ,над 2000 САУ ,БТР и друга бронетехника,няколко ракетни дивизиона с ракети можещи да носят ядрено оръжие , силен боен флот с десетки кораби и подводници и тн/ и боеготовноста да победи едновременно Турция и Гърция при война! И всеки българин се гордееше, дори и да не е комунист. И ТОВА СЪЗДАДОХМЕ СЛЕД ПЕТ ВЕКОВНА ОСМАНСКА АСИМИЛАЦИЯ, а сега изнасяме умовете на децата ни, цигания и проституция!.. Време е да спрем геноцида, унищожаващ Народа ни и да си върнем всичко откраднато от нас!!!



Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. ganini - Пази Боже!
16.01.2021 17:53
Пък и те оградиха с мрежи по границите, пък и те стреляха ако искаш да бягаш от
този просперитет! Мислеха за Човека, за благото на Човека!
цитирай
2. dobrodan - Другарю, предлагам да дадеш личен пример
16.01.2021 19:32
и да се подстрижеш на първо време като съветски комбайнер, че не е видно другар или другарка си.
Живяхме на гърба на "братския Съветски съюз" доста дълго, нямаше как да продължи вечно. Сега си го плащаме с лихвите това братство и се надявам никога да не се повтори.
Пишеш за времена, в които може би не си живял? С тая коса можеше и в Белене да те командироват, а оттам малко са оцелелите.
Навремето имаше СИВ, гражданино на "бившата световна индустриална сила". И тогава, и сега не съм чул за българин, носител на Нобелова награда в нито една област, която и каквато и да била. Глупостите ти за изумителната ни армия, дето била готова да победи едва ли не САЩ, Германия и Япония, просто няма да ги коментирам. Бях войник две години в поделение с претенции за елитно, а се оказа пълно с елитни отрепки, за щастие имаше и нормални офицери за цвят. Задачата на трите ни армии беше да задържат евентуална турска офанзива за няколко часа, като на подразделението, където служих, даваха 20 минути живот.
Злобата, с която пишеш, няма да ти помогне никога и в нищо.
Запомни от мен - вече съм човек на години - че скачат два типа хора по митингите: тия с илюзиите и тия с обещаните им пари. Успех.
цитирай
3. krumbelosvet - Не проумяхте ли най-после ЕЛЕМЕНТАРНОТО.
03.02.2021 10:59
Имахме безплатно образование и МАСОВО при това. Няма безплатни неща, това образование беше платено от ЗАТЕГНАТИЯ КОЛАН на всички работещи. Ако нямаше ограда на границата, поне 10-20% от образованите щяха да се изкушат да емигрират за по-добро заплащане. Т.е. да подарят на богатите страни наш национален доход.
Имаше и диверсанти по границата, и животни внасящи шап, син език, свинска чума.
НИКОГА преди соца България не е била съизмерима по развитие със ЗАПАДА. Соца многократно намали разликата в индустрия, добиви на село, доходи, здравеопазване...
А коментарите на психо-десните колеги, доказват само едно - ЛИПСА на аргументи и излишък на ВНОСНИ чуства.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20126627
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031