Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2021 16:09 - Опрощение на гвардията. Предаване на сърпа златен в ръката на свещеника за обиране на земното лозе
Автор: blagovesteliseev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 790 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.09.2021 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СВИДЕТЕЛСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕ

Слово: Макавейска, 15-та гл.

Присъстващи: Лида (стражът), съсъдът на християнството, свещеникът и дяконисата, съпругът на стража, Генчо.

Бог чрез Святия Дух запита другаря и брат на рабинята Божия: “Насила ли прие Дух Святи?” – “Не! Доброволно!” – “Ще следваш ли пътя Ми, дори ако те лиша от рабинята Моя?” – “Да!” – “А ти, свещениче, бързай и от земните дела се освободи, септември е съдбоносен, помни! Рабинята употребявам сред света. Наближава ден, когато с червило и пудра и ухания ще я употребя, за да въздам на разстланата блудница, двойно ще й въздам!

На двадесет и петгодишнината от твоето съединение (това бе по небесно явление) тя бе определена за съдба, а той за пророк, тя бе изявена за Илия, а той – Елисей!

Рабиньо Моя, на двадесет и петгодишнината от сватбата ви, при­готви дванадесет блюда, дванадесет помазаника ще избера, дванаде­сет апостола ще помажа. А свещеникът Ми с бяло сако, син панталон, бяла ленена риза, бельо бяло и ново да се яви пред Лицето Ми! И всичко да се вземе от Моята хазна, защото това е одеждата на първосвещеника Ми на Земя за първото свещенодействие. Тогаз ще благословя дванадесет племена реални. Ще приготвите дванадесет златни букви – първите от имената на племената – от злато ще ги направите. И всеки, който получи емблема на Израиля, ще има дял в дванадесет племена. Но помни, че и Елисей ще получи реално служение. Христина да бърза!

А ти, първосвещениче, бъди трезвен и разумен. Мисли за дванадесетте – да ги приготвя и употребя. На Стефана и Авраама ще сложа емблема, и Моята рана за Израиля ще бъде изцелена! (за Плътския Израил).

На 30 септември Първосвещеника ще употребя, той ще благославя на Земя и чрез трапезата на Йовови съдби Аз ще благословя всички семейни трапези, които Ме признават в миг на съдба!

Бяла мивка ще приготвиш с два чучура, свещеника Ми – с бяла одежда, а нагръдникът му ще бъде емблема – олтара жив неръкотворен. И в тоя миг на съдба приемам молба и опрощавам съгрешението в дома Мой! Всичко очисти! Бог ще те посети! А ти, свещениче, навлизай в благословение, и в тоя миг иде сила на благословение. А ти, рабиньо Моя, дванадесет кгр. бадеми ще изядеш, защото наближава благословението на трапезата и от днес сподели я с другаря си ти. А ти, роде, бързай и се приготви за благословение на свидетелството Божие! И от днес верен Ми бъди!”

И чу се песен на небесата, пееха ангели на ята, покланяха се принцове в Тронната зала пред Всемирните Царе. И в тоя миг на съд­бата отворен бе пътят към Ориона, и озари Светлината, и чу се Глас на Мощна съдба кат много вода….

“Амин! Алилуя!… седем пъти по седем, хиляди пъти по хиляди! Вий, принцове на вси непаднали планети, свидетели и съдии на Земята, в тоя миг дишащи аромата на цветята, уханието от Земята – молитвите светиеви от златните кадилници – сърцата, в тоя миг на съдба обръщам Ви внимание да погледнете на Земята. Има ли подобна на нея? Още не е казала дума против Небесата. Това е Моята вярна Свещенодейна гвардия. И в тоя миг на съдба поклонили сте се в Тронната зала на Светлината, в пълна Мощ с Гавраил – Вожд, с Четири живи същества, питам Вас пред Старците:

Опростена ли да е?”

И чу се Глас в единство пред Всемирната Власт: “Достоен си Ти, Царю на царете, приел царство и държава от Царя на Ново Небе – Земя, седнал отдясно Ти на трона, увенчан кат Цар на Ново Небе – Земя, с корона на Глава – Господа Исуса Христа! А Ти днес, в пълна всемирна власт, изговори слова на опрощение на олтара на служение – личната гвардия на Царя на Ново Небе – Земя! Амин Алилуя!”

“В тоя миг, Аз, Всемирен Вседържител на всемирна съдба и Цар над царете и над Ново Небе – Земя, в тоя миг на съдба изпращам опрощение всеотдайно на очистение от грехопадение на Личната гвардия на Царя на Ново Небе – Земя като олтар на служение в праведни съдби долу на Земя. Опростени вий бъдете завсегда, седем пъти по седем от Мен, Твореца ви на съдба. И благословени завсегда бъде­те кат единни олтари, всеотдайни на Вожда ви Христа. От днес като награда приемете всеоръжие за борба – сила двоя! Амин! Седем пъти по седем опростени, очистени, благословени и снабдени бъдете от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, пред вси всемирни съдби, пред вси всемирни творби непаднали сред Всемира! Амин!”

“И в тоя миг свидетелствам Аз, възцарен Дух Святи в сърцата в олтара на служение, в скинията неръкотворна на очистение, свидетелствам в тоя миг на съдба в Тронната зала, пред Трона Законодателен в сила двоя, че двама са с корона на глава, а трети – възцарен в сърца. И строявам Гвардията на Земя, и приемам молбите на стра­жа за извеждане на съдбата (душата). Амин!”

“Стражо, приготви се! Приготви църквата Моя, приготви удостоението на съдбата. Приготви се за велико изпълнение на Земята! “Амин” кажи и се приготви за съдба – до 01.09 имаш право да ядеш млечна храна, а от тоз ден навлизаш в чистота, за да се явят дванадесетте племена, за да се приготвят удостоените със свещениците. Единадесетте са тук, а дванадесетият е Авраам – там (в Израиля). И в тоя миг на съдбата, рабиньо Божия, повтаря ти Дух Святи: От днес, дяконисо, вземи злато и сребро и първите букви на дванадесетте племена ще приготвиш ти! Първите с панделки означени са в символично служение и от тях много отпаднаха. А сега са реални и с букви ще ги нарека, и ще бъдат на удостоение, когато благославям вярата. И тогава всеки ще бъде с буквата си. Свещеници ще помажа! Николай и Евгени – в служение на причастие – отреждам реално апостолите! И в тоя миг опростено е на дома ти петното – да го не наречеш вече блудник – блудник бе духовен той на Земята. И в тоя миг на единна съдба, о, петорко, давам ви нареждане да извършите волята Моя. Приех ти прошението и дадох ти опрощението чрез Гавраила на Земята. И в тоя миг Михаил е на Трона. А “Урима и Тумима” са дванадесет камъка на нагръдника, а то значи, че сърдечният олтар ще бъде скиния неръкотворна. Амин!”

“Пеят песни вси певци с лири и арфи и ухаят вси земни цветя. А в тоя миг подредете правилно милостта Моя. И в тоя миг на съдбата пеят ангели в небесата, още двойно се увеличи войската. В тоя вечерен час бъди изцелена, Гвардийо Моя! Бъди изцелена! Сила двойна ще мине на съдба, бъди изцелена свише духом, Гвардийо на Христа! И в тоя миг си изцелена и от днес сплоти се в горницата твоя и чакай силата двоя! Амин!

И в тоя миг пея сам Аз, Царят Всемогъщ, с Царя на Ново Небе – Земя. Мина сила на изцеление сред църквата Моя, за да я употребя. В тоя миг възрадвай се Генчо, милост имам да остане в дома твой, рабинята Моя. И предупреди дванадесетте, които Бог ще употреби. Това са раби и рабини, през които ще минава силата двоя (които Бог ще употреби)!

И в тоя миг на съдбата мина дарът на изцеление плътом и духом през съсъда на милостта на Земята.”

“Поклон! Поклон! Аз, стражът на всемирна съдба, поднасям Ти се­дем дневен пост за опрощение на олтара на служение и вдигам ръка, и моля за опрощение на съгрешилите духом – телом, и Те моля, прати им сила да издържат, когато са в горницата своя!”

“Никой не е проумял, че първия път чакаха езици да говорят, а втория път – знамения и чудеса. И в тоя миг вие сте съсъди на милост и сила, Волята Ми извършете на Земя.

И в тоя миг на съдба, велика е милост на Небеса. Прието бе прошение и дава се ответът. В шпалир е войската – Гавраил има периметър от Земята до Ориона, а в мъглявостта остава Сатана.

Но нито дума от уста, да не издадете съсъда Ми на Земя. Тази е Юбилейна година. Свободна бъди и посети обществата вси, но не се моли, не коленичи, а само зови “кръвта”, за да заблудиш дирите си ти.

Бързай, Естир, с одежда на гърба и с ухание от Земята на 30 септември като царица ще те удостоя с Царя за ръка. Сила иде свише от небесата. Амин!”

Мина благословение, очистение и опрощение на народа и Гвардията.

ПРЕДАВАНЕ СЪРПА В РЪКАТА НА СВЕЩЕНИКА за обиране на земното лозе.

Благословение:

“Амин!” Седем по седем пъти от Мен, Вседържителя на Всемирни съдби, благословен, свещениче, бъди и в тоз миг на Земя чрез стражева ръка сърпа на Светлината приеми, и сред земното лозе го положи. Амин! В този вечерен час, острий сърпе на Светлината, благосло­вен бъди от Мен, Вседържителя на Всемира и Земята и иди сред зем­ното лозе, и го окоси, и лина на яростния гняв положи!

И в този вечерен час, Ангеле четвърти на Земята, като Свещенодейна гвардия Моя чрез свещенодейни съдби иди и с острия сърп земното лозе окоси!

А ти, лине на яростний Ми гняв, приеми гроздето и нек смазано бъдеш ти, и кървите ти на осъждение нек потекат до узди!”

АМИН!                                                                                                     1958 г.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 228636
Постинги: 68
Коментари: 208
Гласове: 1787
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031