Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2021 12:05 - "НАПРАВЕТЕ И ЗАЯВЕТЕ СВОЯТ ИЗБОР ЧРЕЗ ВИСШИЯ СИ АЗ"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 679 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ащар: Потвърдете за по-висшия себе си избор
Скъпи братя на планетата Земя! Аз съм АШТАР ШЕРАН!
Дойдох тук днес, за да ви донеса добри новини. Вече няма за какво да се притесняваме, оръжията са унищожени. Така че сега ще започнем нова фаза, фазата на освобождението на повърхността. Всъщност, тази фаза вече е започнала отдавна. Не сме стояли неподвижно и чакаме вътрешният процес да приключи, преди да излезем на повърхността. Много действия вече са предприети на повърхността на вашата планета, обаче великите мислещи умове и големите представители на тези, които са доминирали над тях, все още са около планетата. А процесът просто да ги премахнем от властта, не е лесен и прост процес, защото е като карикатура, в която ги вадим и те ги връщат обратно.
Толкова много от хората, които виждате днес, вече не са истинските хора, те са клонинги на хората, които някога са играли тази роля. Така че завършването на целия този фарс е голямата цел сега. Да сложим край на лъжите, да сложим край на контрола, за да можем реално да започнем процеса на Възнесение. Но не и действителното възнесение, а ти да се преселиш в Петото измерение. Има още много какво да се направи, все още ще има много промени на вашата планета, за да се случи събитието всъщност.
Светлината идва по-силна и по-силна, а с нея и промените; с нея и действията. Така че, както попитахме тук, в унисон, заедно със същия глас, е да бъдете подготвени. Днес викаш през цялото време, че светът е в хаос. Не знаеш какво е хаос, нямаш представа какво ще се случи. Но по никое време не казваме това тук за паника или отчаяние; просто не искаме да бъдете изненадани.
Изминахте дълъг път и дори най-новите попълнения вече имат необходимото разбиране за предстоящото. Мога да ви кажа, че всеки един от вас ще премине през изпитания и дълбоки изпитания, за да може ефективно да се признае като аспиранти към Петото измерение. Така че без преценка, без гняв, без подбуждане на другите срещу това или онова, защото само ще добавите към хаоса, към дисбалансът. Просто се отдалечи от всичко това. Сякаш сте влезли в капсула на времето; удобно, с всичко необходимо, и колкото и да чувате шумовете, коментарите, крясъците, отчаянието, съмненията от атаките отвън, нищо няма да усетите . n
Защото се надяваме, че вече сте се научили да не страдате от страданията на другите и да разберете, че всички жънете плод на собствените си решения, на собствения си житейски път, на избора на душата си, на съпротивата да видите, че там е нещо отвъд хоризонта. Мнозина искат да продължат да вярват, че светът е само това, което знаят и не искат да разширяват визията си, защото за тях е удобно и безопасно да вярват само в това. И когато са принудени да видят отвъд и просто открият, че са могли да направят крачка отвъд отдавна и не са го направили, въстанието ще бъде страхотно, защото ще осъзнаят, че са пропилели част от живота си, вярвайки в лъжи, вярвайки в интереси, а не в истината.
За да си светкавица, да си звездно семе, независимо какъв етикет искаш да си сложиш, предпочитам да наричам всички вас аспиранти към Петото измерение; защото всички вие сте на обучение, ден след ден, със сурови уроци, трудно упражнения, но ти вървиш, преминавайки препятствие по препятствие. Много от вас не могат да го вземат, молят да спрат, защото упражненията са твърде интензивни. Уважаваме това, но само ги предупреждаваме да не почиват твърде дълго, защото е точно като войник, който практикува непрекъснати упражнения, мускулите му, клетките му стават силни и мощни.
Но ако спре, а след това продължи, клетките му също спират. И целият този механизъм на действие, на смелост, на борба, заспива и новата разходка ще е малко по-трудна, докато не вдигне ритъма отново. Така можете да си починете за малко, така че клетките ви да продължат в този ритъм на борба, на победа, на търсене на истината, независимо дали е трудно или не. Много от вас смятат, че е ′′ сладко, модерно е ′′ да казвате, че сте светла работа. И така, казвам ви това; когато казвате това, Вселената ви поставя на този коловоз, като светлинен работник. Така че, ако не искате да следвате този път, намирате го твърде тежък, тогава утвърдете, че не сте лек работник; и всичко, което ще бъде премахнато от пътя ви.
Сега, утвърдете само за да запълните егото, след което приемете последствията от вашето утвърждаване.
Тук не играем игри; не се преструваме. На всеки един от вас, който нарича себе си Светлинен работник, му се дава мисия да бъде стълб на светлината и да поддържа енергията на планетата закотвена. Но за да направите това, трябва да бъдете чисти и напълно обвързани с целия процес към Петото измерение. Затова не си играйте със сериозни неща. Ако не искате да следвате пътя, защото е твърде труден, твърде брутален, твърде болезнен, поискайте да си тръгнете; кажете им, че не сте светлинна работа и цялото обучение ще бъде спряно. Сега, този път към 5-то измерение, вече няма да го поемете, ще тръгнете по друг път, който също води до 5-то измерение, но ще е пътят на тези, които идват след това; много повече труден път, много по-взискателен, не в обучението, а в промяната, в нагласите и в задачите.
Затова направете избора, който искате, ние не принуждаваме никого да прави нищо, но предполагаме, че всички искате да отидете в Петото измерение. Така че има и алтернатива, ако чувствате, че не искате да сте на единия път, или на другия, кажете: ′′ Не искам да ходя в Петото измерение ", тогава животът ви ще продължи точно както винаги бил съм и ще бъдете свалени от двата пътя и ще продължите да сте готови да напуснете планетата.
Осъзнайте, че всичко е избор, не принуждаваме никого да прави каквото и да било. Направете избора, който искате. Има три алтернативи; няма повече, само тези трите. Изберете едно, което да следвате, защото отсега нататък повече от всякога цялото обучение, на което сте преминали, ще ви накара автоматично да влезете в действие. И не приемайте това като вземане на оръжие или борба физически. Обучението е да останеш балансиран, да не се обвързваш със заобикалящата те среда и да бъдеш напълно открит, за когото и да е, който и да е.
На кое обучение искате да участвате? Направете избор. Не принуждаваме никой от вас да прави каквото и да било. Сега, взето решение, издържайте обучението, защото с всеки изминал ден ще става все по-интензивно. Много хора си мислят: ′′ О, вие говорите за обучение, а аз не усещам и не виждам нищо. Всички сте обучавани, но за тайна на войната не помните нищо. Но всички вие всяка вечер сте обучавани дълбоко. Някои от вас помнят, че имат проблясъци, че някъде сте се борили с нещо. Другите не помнят нищо и не мислят, че нищо не се случва.
Тогава ви казвам: Че всички сте обучени ежедневно, нощем, от вашите Господари. В точното време, ще запомните цялото обучение. Би било непродуктивно, да си обучаван толкова дълго и по ′′ h ′′ време, без да помниш нищо. Тогава, когато моментът е подходящ, ще се сетите и ще можете да приложите на практика всичко, което сте научили, ефективно. Не искаше ли вълнение? Тогава ще имате вълнение. Тези, които имат душата на войн, са нетърпеливи, защото душите им искат да започнат битката, и така ще бъде. И още веднъж повтарям: Никой тук не говори за физическа битка или битка срещу тъмни същества. Битката е в сърцето, битката е с чувствата, битката е срещу всичко, което ще излезе срещу теб. И ще бъде големият тест, при който ще покажеш, че си готов или не, за Петото измерение, в зависимост от реакцията ти.
Значи не сте искали да участвате? Тогава бъди готов, защото ще бъдеш там. Та, пак казвам, който мисли, че не е готов, да каже: ′′ Не съм светлак, но искам да отида в Петото измерение ′′ - Много добре, ще бъдете взети на друг път, който не е по-лесен от този един, но няма да носиш толкова голяма отговорност. ′′ Не, не искам да ходя в Петото измерение, не искам нищо от това.
Тогава поискайте да останете, с тези, които искат да отидат в Третото измерение.
Това са изборите, други няма. Утвърждавайте за всеки висш Аз, за всеки от вас, какво иска и какво е. Това трябва да се потвърди, казано, от сърце. Тогава просто потвърдете на висшия себе си избора, който правите. Не, изборът не може да бъде направен утре, по-късно, следващия месец, догодина. Трябва да се направи днес. Няма повече време за чакане. Затова направете избора, кажете на висшия Аз какъв сте и какво искате. Много е просто, няма много какво да се мисли. Сега, отново напомням: Направено изявление, то ще бъде изпълнено на всяка цена за вас.
Войници, които се записват по своя воля, едва ли някога ще напуснат тази армия след това и ще останат в тази армия до края, защото ви гарантирам: че въпреки всичката твърдост, всички трудности, всичко през което ще преминете, в края ще си е струвало. Защото чувството за дълг, за собствената ви душа и за толкова много други души, които ще бъдат ръководени от вас, ще бъдат безмерни, ще бъдат без размер, ще бъдат безкрайна благодарност, за добре свършената работа, от сърце и най-важното - на чистата Безусловна Любов.
Чакаме, направете своя избор. Не е утре, а днес. Кажете на своя Висш Аз какво искате, защото войските се формират. И битката на Безусловната любов, срещу всяко друго негативно чувство, започна. Но се нуждае от много, много войници, за да се случи това всъщност, на планетата Земя.
Канализирано от група Шиб
Чрез Aurora Ray
❤️ * МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ * ❤
Ресурси за вашето пътуване с възнесение:
⭐️ Вземи своя наръчник за възнесение тук: https://www.galacticfederation.co/ascension-guide
⭐️
⭐️ В случай, че ни забранят от FB: Поискайте поканата си на частния портал за възнесение на Галактическата федерация ⭐️ https://www.galacticfederation.co/members
⭐️
· · image



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657759
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031