Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2022 08:32 - В руските ТВ - петата колона като въшка на чело
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2302 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 11.07.2022 12:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И не е една въшката. И не е само на челото. И не са само въшките. Има паразити всякакви. Но темата е стара и почти безкрайна, затова ще приведа само един пример.

Един пример:

Руски филм за ВСВ.
Празни улици в германски град.
Сам войник, едър пошляк, отива до блок с врата на гараж. Като у дома си сваля дълга дъска, поставена като външно резе. Отваря вратите. Вътре двайсетина германци, жени на първите редове. Гледат с всичкото унижение и ужас чуждия войник.

Едрият и охранен пошляк повиква с пръст жена от втория ред. Тя излиза при всеобщо мълчание. Той я повежда спокойно към куп строителни отпадъци с форма и големина на маса. Полага жената по корем, повдига полите, смъква на две педи гащите си и започва да я работи заднешки. Камерата дава в едър план лицето на глухо плачеща от унижение, интелигентна жена...

Ето защо Сталин е паддържал лагерите в Сибир. А Путин е принуден да търпи петата колона. Неизвестно докога, но сигурно е готов планът за мигновени масови арести някоя утрин призори. Леле, какъв ще е писък на Запад, ако преди това не е замълчал победен.

Де да видим, ако не настане апокалипсисът, който назрява с всичка сила. Представете си как изглеждат от Небесата въшките на чело, докато Иван воюва с наците от Азов и с-ие.

ПП: Филмът се цели в БЕЗКРИТИЧНА публика, каквато е вече почти цялата на запад, но я има и в Ресия и постсъветското пространство. Защото разумният зрител ще се запита:
- Как така сам-самин войник във вражески град, макар и превзет? Нали ще го пребият като куче от прозорците или зад всеки ъгъл;
- Как така избира тоя гараж и го отваря най-спокойно с пушка на рамо?
 Докато я свали може да го утрепат с камък;
- Какво е това либидо, на улицата най-спокойно да насилва с гръб към всяка опасност?
 



Гласувай:
8



1. krumbelosvet - Пример от "токшоу"
26.06.2022 09:31
Белокос интелигентен водещ, който доскоро не се занимаваше с политика.
Разговор с 4-5 души, замислен като патриотичен.
Но един от гостите се оказва от петата колона.
Под изумения поглед на водещия, който не го прекъсва щото е наистина интелигентен, гостът изтърсва, че Европа НЕ ДЪЛЖИ никаква благодарност на СССР за ВСВ. Защото няма Освобождение от фашизма, а износ на марионетни режими. Американската теза в чист вид - фаш=комун, Хитлер=Сталин, САЩ единствени освободители, САЩ спечелили ВСВ. Пред ТВ екраните на страната, в която всяко семейство е дало жертви. ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ МИЛИОНА. Но излиза, че жертвите са не само напразни, но са паднали за победата на една от двете злини.
Изключих предаването.
А какви правителства трябваше да "акушира" СССР.!?!. С изключение на Югаславия и Гърция, ВСИЧКИ "легитимни" правителства в Европа са работили за Хитлер.
А Западна Германия например, която "не получи марионетно правителство", получи американски бази срещу СССР, после и ядрено оръжие на своя територия, и излъчватели на подривни радио-предавания срещу СССР...
цитирай
2. kvg55 - krumbelosvet,
27.06.2022 22:43
И филмът руски ли е?
Смятам че руснаците ще натирят тази сволочь на Запад.
цитирай
3. krumbelosvet - Дали е руски филмът
27.06.2022 22:54
Не съм го гледал от начало до край. Описаната сцена хванах случайно, плюс още една, които ми се сториха явно руски. Но по-важно е, че го даваше РУСКА телевизия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953502
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031