Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2021 12:11 - Кой е най-добрия виртуален подарък или защо да изберете GiftCard?
Автор: bozhilovi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2140 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 15.02.2021 12:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

 

image

 


Какво представлява виртуалният подарък?

 

image

 

Нека хвърлим малко повече светлина върху този нов продукт на пазара. Виртуалните подаръци (наричани още дигитални подаръци или  е-gifts) са нов и иновативен начин да зарадвате близки и познати за техен важен личен или служебен празник или повод, и то само с  няколко клика в интернет или чрез дигитален портфейл, инсталиран на мобилното устройство.

Е-gifts всъщност по нищо не се различават от пластиките, които са Ви добре познати. Те работят на същия принцип, както дебитните карти. Комбинацията от уникален 16-цифрен код, наречен още ПАН код и трицифрен CVV код,  дават възможност за онлайн пазаруване навсякъде, където се приемат плащания с Visa или Mastercard. А това реално означава навсякъде в Мрежата.

 

Виртуалните карти подарък на GiftCard като най-новият тренд в онлайн пазаруването

image

Виртуалните карти е-GiftCard са предпочитани  от голяма част от клиентите на GiftCard, особено за дигиталните деца, родени между 1996 и 2009 г., или т.нар. “Поколение Z’’, за които важи мотото „Бъди промяната“.

Изпращането на виртуален подарък по имейл или чрез текстово съобщение (SMS) може да звучи прекалено “фючъристик” за някои, но не и за нас от GiftCard.

Оправдаване на очакванията на клиентите, дори надхвърлянето им, винаги са били приоритет за GiftCard, както и непрекъснато развитие и усъвършенстване в сферата на дигиталните плащания. 

Проучване на  Mastercardпоказва, че 58% от хората в Централна и Източна Европа плащат сметките си онлайн, а цели 74% сред тях пазаруват онлайн. Към днешна дата твърде вероятно е тези данни да са нараснали още повече...

В България данните представят една по-различна ситуация. Преди Covid-19 пандемията, 85% от плащанията са се осъществявали чрез наложен платеж, а онлайн плащанията са формирали едва 5-10%. Тези съотношения обаче коренно се променят през следващите месеци и при повторно проучване, извършено в края на 2020 г. вече плащанията с наложен платеж представляват 50% от общия дял на всички разплащания в страната.

е-GiftCards 

- Първи на българския пазар

Ние от GiftCard с радост заявяваме, че сме сред първите компании, осъществили продажба на такъв тип подаръчни карти. Продута е-GiftCard беше разработен още в началото на 2018 година. Дигитализацията и „Ковид вълната“ преобърнаха всичко не само в нашето ежедневие, но и в разбирането ни за дигитални подаръци и онлайн плащания . Продуктът вече е един от най-търсените на пазара, както в България така и в Европа!

 

 - Най-доброто средство в бизнеса за стимулиране на служители, дистрибутори и фирмени партньори

По отношение на корпоративния сектор, виртуалните карти подарък надхвърлиха нашите очаквания за изминалата 2020 година. Удобният и лесен начин на използване, бързата настройка и лесната доставка на ниска цена, са причините, поради които бизнесът използва e-GiftCard. Дигиталната карта подарък e предпочитанo средство за стимулиране на служители, дистрибутори и партньори.

image

С радост споделяме с Вас, че през 2020 г се зароди още една нова тенденция, която ще продължи да ни радва и занапред, а именно - навлизането на e-gift cards в нова пазарна ниша, тази на виртуалните конференции.  е-GiftCard се вписва изключително добре в дигиталните събития под формата на ваучери за храна и напитки, giveaway, промо пакети и други форми на поощряване на аудиторията и нейната активност. 

Картите подаръци ще продължават да завладяват дигиталния свят, тъй като улесняват целия процес, свързан с комуникация, логистика и стимулиране на участниците в събитието.

 

Друго направление, в което GiftCard работи рамо до рамо с бизнеса, това са програмите за повишаване на мотивацията (инсентив програмите). Участието ни тук е под формата на разнообразни кампании, свързани с награди и поощрения, а какъв по-добър подарък бихте предложили от парите и свободата те да бъдат похарчени?! 

 
Как да изпратим е-gift през нашият сайт?

 

image

За купувача:

 

Поръчването  става в четири лесни стъпки и те са:

ДИЗАЙН, ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ,          ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

след избирането на съответния дизайн и персонализиране, вие трябва да се верифицирате и преминете към съответното плащане. Плащанията става посредством кредитна/дебитна карта или по банков път.

 

Получаване  на е-gift по електронна поща 

-          За получателя :

image

 

На избрания имейл от вас получателят , получава покана да активира своята карта. Процесът е много лесен и изисква три имена, телефон и въвеждане на имейла. След като вече активира картата си, той получава пълната информация за нея.  

 

Светът днес се развива изключително бързо. Старото отлита и прави място на “Новото“.  Затова и GiftCard се стреми да предлага това, от което клиентите се нуждаят днес и сега - иновация и финансова свобода.

 

На всички настоящи клиенти бихме желали да благодарим за доверието, а с всички останали ще споделим само, че перфектният виртуален подарък е само на няколко клика разстояние.


 



Тагове:   Trending,   giftcards,   virtual presents,   wwwgiftcardseu,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bozhilovi
Категория: Бизнес
Прочетен: 10572
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031