Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2020 18:55 - Друг 5G Bummer: Bill Gates закупи 5,3 милиона акции на Crown Castle през 2019 година Малко хора са се абонирали за 5G, където е инсталиран
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 768 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.04.2020 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Друг 5G Bummer: Bill Gates закупи 5,3 милиона акции на Crown Castle през 2019 година  
18 април 2020 г. ренегат 

http://www.renegadetribune.com/another-5g-bummer-bill-gates-bought-5-3-million-shares-of-crown-castle-in-2019/?fbclid=IwAR1X59HE8iqx325u8NmC23WpwvEK_Wgd_nWrHw8NX4AaM5b5aGDy6hjlnxs

Бележка на редактора на Renegade : Crown Castle = Corona Castle. Ами ако 5G причинява клетките да произвеждат коронавирус?

От BN Frank

5G забрани, мораториуми, наредби и резолюции са издадени (виж 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ) поради сериозни биологични и (вж. 1 , 2 ) и опасения за околната среда, рискове и предупреждения. 5G предупреждения също са отправени за сериозни рискове за неприкосновеността на личния живот , безопасността и сигурността (виж 1 , 2 , 3 ). Заведени са дела срещу инсталиране в САЩ и по света (виж 1 , 2 , 3), Противопоставянето на 5G нараства скокове и граници.  Activist Post и много други организации и публикации докладват за това редовно.

В продължение на много години Американската академия по педиатрия и други здравни експерти предупреждават, че децата са по-уязвими към всички източници на безжична радиация . Това включва 5G. Въпреки тези предупреждения - все още няма „безопасно“ ниво на експозиция, което да е научно определено за деца или бременни жени. Също така в продължение на много години родителите на Силиконовата долина - включително Бил и Мелинда Гейтс - изпращат собствените си деца в нискотехнологични училища и ограничават тяхното използване и излагане на технологии в домовете им.

За съжаление, привържениците на 5G - включително Федералната комисия за комуникация (FCC) - сега използват пандемията на коронавирус като извинение за ускоряване на внедряването (виж 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ). Това включва изстрелването на десетки хиляди спътници с милиони антени, за да го взриви от космоса (виж 1 , 2 ). Наскоро статия предостави подробности за финансовия интерес на Бил и Мелинда Гейтс в 5G. Така че има и това сега. Ех.

От поверителна печалба :

Бил Гейтс, вторият най-богат човек в света, има нетна стойност около 90,0 милиарда долара. Заедно със съпругата си Мелинда Гейтс двойката са едноименните имена зад фондацията Бил и Мелинда Гейтс, най-голямата частна фондация в САЩ

Както всички благотворителни организации, целта му е да генерира богатство и да го споделя. За целта Бил и Мелинда Гейтс инвестират в организации, за които смятат, че ще им осигурят най-големи дългосрочни печалби. Бил и Мелинда са виждали бъдещето и то е 5G.

Хлябът и маслото от тази технологична революция е Crown Castle International Corp.  (NYSE: CCI), инвестиционен фонд за инвестиции в недвижими имоти (REIT), който е най-големият доставчик на обща комуникационна (клетъчна) инфраструктура в САЩ

Бил Гейтс скъса 5,3 милиона акции в Crown Castle

Според последното подаване от Комисията за ценни книжа и борси на Фондацията за Бил и Мелинда Гейтс, двойката закупи 5,33 милиона акции в Crown Castle International Corp. (Източник: Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Фондация за ценни книжа и борси на САЩ, последен достъп 11 февруари 2019 г.)

Защо Мелинда и Бил Гейтс добавиха 5332 900 акции на Crown Castle International Corp. (оценени на 627,5 милиона долара към момента на писането) към притежаването на 19 акции? Всичко това е свързано с комуникационната инфраструктура на Crown Castle и внедряването на 5G технология. Прочетете цялата статия

Предполага се, че Федералната комисия за комуникации (FCC) ще защити американците чрез регулиране на телекомуникационната индустрия. Те са били считани за "Заснето Агенция" преди много години и те са станали много по-опасно, тъй като Тръмп бе избран (виж 1 , 2 , 3 , 4 . 5 , 6 , 7 , 8 ). Са заведените дела срещу тях за "надпревара за 5G" (виж  1 , 2 ), както и, които не защитават американците от опасни нива на радиация (виж 1 , 2 , 3 . 4 ).

Телекомуникационната индустрия все още не е предоставила никакви научни доказателства, че 5G е безопасен. От 2018 г. хората и животните се разболяват там, където е включено (виж 1 , 2 , 3 , 4) .  Малко хора са се регистрирали за него там, където е инсталиран.

Някаква добра новина - общинските лидери, които вече не са предприели действия, могат да приемат спешни наредби, за да спрат инсталацията по време на карантината.

Тази статия първоначално се появи в Activist Post .



Малко хора са се абонирали за 5G, където е инсталиран

ТЕМИ: 5GBN ФранкПравата На ПотребителитеTelecom

19 ФЕВРУАРИ 2020 Г.

imageОт BN Frank

https://www.youtube.com/watch?v=tkN9a99GK1A&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=0dYioyBVcxc&feature=emb_logo

https://www.activistpost.com/2020/02/few-people-

Може би защото повечето не искат да бъдат пържени за по-бърз интернет?

Лекари, учени, инженери и обществени защитници поискаха от президента Тръмп мораториум върху 5G поради рискове от биологичен, околната среда и безопасността (виж 1 , 2 , 3 ). В САЩ са заведени множество съдебни дела 5G (виж 1 , 2 , 3 , 4 ). Опозицията в световен мащаб продължава да нараства вероятно, защото хората и животните се разболяват там, където вече е било включено (вж. 1 , 2 , 3 , 4) . Много градове и държави са се опитали да го забранят .   Слаби маркетингови кампании - дори такива с участието на Тръмп - все още може да не са достатъчни, за да направят 5G желани ИЛИ икономически осъществими. 

Миналото лято Activist Post съобщи за това колко малко в Сакраменто са се абонирали за 5G след инсталирането му И колко са искали премахването му. Изглежда нищо не се е променило.

 

От ExtremeTech:

Тъй като 5G технологията се разраства през последните няколко години, интернет доставчиците започнаха да говорят за замяна или увеличаване на скъпи мрежови мрежи с по-евтин гигабитен безжичен достъп, доставян чрез малки клетъчни мрежи. Сега, когато 5G фиксираната безжична услуга на Verizon стартира и работи, аналитичната фирма MoffettNathanson  разгледа  икономията и разходите за пускането на Sacramento на Verizon и дали инициативата е икономически устойчива. Резултатите на компанията правят интересно четене.

[...]

Според MoffettNathanson само шест процента от домовете в Сакраменто са имали достъп до Verizon 5G, като по-малко от три процента действително са абонирани. От по-голяма загриженост от ниските абонатни номера обаче е колко малко клиенти могат да поддържат всяка малка клетка. Средно всяка малка клетка може да достигне само до 27 местни адреса.

Това представлява реален проблем за компаниите, които се надяват да разчитат на фиксирана безжична мрежа, за да разгърнат гигабитните мрежи до клиентите на драстично по-ниски цени в сравнение с разходите за работа с влакна към помещенията (FTTP).

Прочетете цялата статия

Телекомуникационните компании все още предлагат НЕ НАУЧНО ДОКАЗАНИЕ, че 5G е дори безопасен. Други предупреждения за технологията са били издадени от метеоролози, НАСА, NOAA, военноморските сили на САЩ, експерти по сигурността и други достоверни източници (виж 1 . 2 , 3 , 4 , 5 ).

Разбира се, излагането на 1G до 4G също е вредно.  Замърсяването от електромагнитно излъчване („Електросмог“) е проблем от много години.  Много експерти настояват, че трябва драстично да намалим нивата на Electrosmog, докато „Race to 5G“ прави точно обратното.  Плюс голяма част от разходите за 5G се прехвърлят на данъкоплатците . 

Activist Post редовно съобщава за 5G и други източници на опасна технология. За повече информация посетете нашите архиви и следните уебсайтове:

  • 5GCrisis
  • 5G информация
  • Срещата на върха 5G
  • Whatis5G.Info
  • Zero5G
  • Безопасност на електромагнитното излъчване
  • Мрежа за безопасност на EMF
  • Тръст за екологично здраве
  • Моята улица, моят избор
  • Лекари за безопасни технологии
  • Учени за Wired Tech
  • TelecomPowerGrab.org
  • Безжична информационна мрежа







Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742208
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031