Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2021 10:53 - Стъки: ГЕРБ явно е в дълбока апатия. Връщат ни преди 1989 г. с една телевизия, вестник и партия
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1136 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.05.2021 10:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Стъки: ГЕРБ явно е в дълбока апатия. Връщат ни преди 1989 г. с една телевизия, вестник и партия

Шефът на ММА федерацията Станислав Недков Стъки, който оглави протестите срещу президента Радев, написа какво очаква България с предстоящите избори:

image

"А СЕГА НАКЪДЕ?

България е на кръстопът. 

В следващите месец-два ще се решава не само нашата съдба, но и нещо още по-важно. Съдбата на нашите деца и внуци. 

От всички нас зависи по кой път ще тръгнем. По демократичният път - този на свободен избор на личностно развитие, свободно придвижване в страната и чужбина, свобода на словото, отворени и ремонтирани църкви и позволени кръщенета. 

Или по пътя, който ни връща към времената преди 1989 година - времена в които вкарваха в затвора за един виц, в които всички живееха в страх, че може някой ден да се почука на вратата, да се арестува главата на семейството и повече никой да не го види, времена с една телевизия, с един вестник и с една партия. 

image

Наистина ни омръзнаха милиционерите, които в ГЕРБ са една трета от партията. И техните милиционерски номера. Въпросът за мутрите е деликатен за доскорошните управляващи, защото техният идол и вожд е от редиците на народната милиция, също и участник във възродителния процес. Нещо повече: Capo di tutti capi на ГЕРБ е отказал да върне партийната си книжка като член на БКП навремето. После е стажувал в глупировката СИК.

Най-голямата политическа партия - ГЕРБ, след множеството безапелационни победи явно е изпаднала в дълбока апатия. 

По престъпен начин политическата ситуация в страната коренно се променя и се подменя вота на избирателите. А от водещата все още по електорална подкрепа партия стоят и се спотайват. 

От служебния кабинет се изнасят непроверени данни “научени от медиите”. Да се смее ли човек или да плаче. Служебният премиер научава информацията на службите от медиите. Дори и той бил подслушван. 

Защо не се задава въпроса за какво му е на някой да подслушва някакъв секретар, какъвто е бил по онова време Янев?

В краткото време до предстоящите избори, които ще бъдат поправителен тест за зрелостта на обществото ни, ще успеят само най-гъвкавите, тези които бързо напипват пулса на времето и промените. 

Каквото и да говорят за Нинова, тя все пак успя да събере на едно място хора, които до вчера дори не се поздравяваха. Успя да ги накара да се явят заедно на изборите. Дали в името на нейното оцеляване или в това на партията е без значение в случая. Дават знак, че ще се борят да си върнат второто място. 

Нещо подобно направиха и патриотите. До вчера взаимно се обвиняваха, че купуват цигански гласове и продават военни имоти, но в нечий интерес все пак се прегърнаха. Дано да е в интерес на народа. 

Дори неможещите да се понасят преди това либерали, също успяха да се обединят. А какво да кажем за абсурдната коалиция около Манолова. 

Но явно дългата власт закърнява бързите рефлекси и адекватни решения в ГЕРБ. Какво правят те? Защо не се търси по-широка подкрепа, извън двете партии ГЕРБ и СДС. Защо не се канят на срещи всички дясномислещи и патриотични граждански сдружения и организации? Пак ли ще отбием номера с няколко неизбираеми места за гражданската квота? Вариант, който с нищо не допринася към повишаване резултата на партията. 

Време е хората, които вземат решения в тази партия да осъзнаят, че битката за България трябва да се води не със спотайване и с няколко пенкилера, пазещи постовете си, а с доказани биткаджии и хора, които истински обичат България!

П.П. За да избегнем свободните интерпретации по темата, повтарям, че аз лично няма да участвам, като кандидат на предстоящите през юли избори. 

Въпросът, който повдигам е принципен и касае бъдещето на всички разумни българи."

Станислав Недков, Facebook

image
image

 

Източник/ци: Petel.bg - новини - Стъки: ГЕРБ явно е в дълбока апатия. Връщат ни преди 1989 г. с една телевизия, вестник и партия




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39974280
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930