Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2021 12:08 - ДВОЙНАТА ИГРА НА РУМЕН РАДЕВ
Автор: rosiela Категория: Политика   
Прочетен: 1135 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Даниел Митов: Подслушването е измама image  

Автор:

 Антония Чорева

28.05.2021 08:54:00

 

28.05.2021 09:39:02

Политика 

Прегледи: 7282

 Коментари (11) image

Източник: Фейсбук профил Даниел Митов

 FACEBOOK  TWITTER  LinkedIn  4 10

Недопустимо е служебен кабинет да е предизборен щаб на Румен Радев. Това коментира пред бТВ Даниел Митов, кандидат за премиер на ГЕРБ, по повод отстраняването от поста на директора на ДАНС Димитър Георгиев.

"Службите не са обезглавени, те работят, но когато става въпрос за служебни кабинети, не може да се занимават с това да обезглавяват служби", категоричен бе той. Директорите на тези служби имат мандатност, работят добре със западните партньори, разбиха шпионска мрежа, добави Митов. Той не мисли, че са бойкотирали служебния кабинет, нито за отпуски. "Служебният кабинет искаше да обезглави службите и обезглави една от тях, и то именно тази, която се занимаваше с руския скандал, президентът Румен Радев до днес не е атакувал шпионския скандал", подчерта Даниел Митов.

Той коментира и изявлението на Бойко Борисов, че "оттук-нататък никой няма да разкрие руски шпиони" така: "Радев има определени сантименти към Руската федерация и играе двойна игра. Радев не е отдаден на евроатлантическата и европейска интеграция, там е разковничето - за да разкриеш шпионска мрежа се изисква воля, а тя в момента е пресечена".

image  

Шефът на ДАНС - уволнен заради политическа пристрастност и дълъг отпуск

Служебният кабинет публикува официалните мотиви

Трябва да стане ясно, че в момента действията на Руската федерация са насочени да разрушават демокрацията и да предизвикват недоверие в демократичните мнозинства. България има проблем с това и се опитва да ги пресече, с обезглавяването на службите битката срещу Руската федерация ще приключи, партньорските служби знаят това, знаят какво прави Димитър Георгиев, как са си сътрудничили, докладваха за шпионската мрежа и бяха хвалени, сега тази работа ще бъде приключена", обясни още Даниел Митов.

image  

Емануил Йорданов: Контролът на СРС-та е пълен майтап

Подслушванията започнали още по време на НДСВ, когато Борисов бе главсек на МВР

Втората тема - подслушването на политици. "Не живеем в държава, в която се подслушват политици. От всичко, което чувам в тази измама, всичко, което се говори до момента, на мен ми прилича на чиста измама и ченгеджийска операция", заяви Даниел Митов.

Той анализира скандала така: "Миналата седмица тези, които твърдяха, че има подслушване, имаха инструменти и власт да извадят доказателства за това, но и до ден-днешен няма нито едно парченце доказателство, че нещата, за които говорят, са верни. Някой им бил казал, трябва да започнат да казват кои са източниците, какво се е случвало, машините са такива, че не може да се скрие, в ДАНС може да се установи, в съда трябва да стане ясно".

image  

Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС заради разкритите руски шпиони

Той прогнозира, че повече никой няма да разкрие руски шпиони у нас

"Не може вътрешният министър Бойко Рашков да излезе и да каже - "иначе приказлив", ще ви кажа, когато аз реша, точка се поставя, когато имаш доказателства, а не да обявяваш неща, които не казваш", каза още Митов. В отговор на твърдението на Арман Бабикян, че ще извадят номерата до месец, Митов поиска да ги извадят сега. "Играят игра и се опитват да фабрикуват, очевидно никой не е бил подслушван, хората, които ще управляват след служебното правителство, ще дойдат в ситуация, в която е разрушено доверието", категоричен е той.

Служебният премиер научил от медиите, възмути се Митов. "Този ченгеджийски кръг има координация и сговор, за да си подават топката един на друг, но трябват доказателства и данни дали има, или няма подслушвания. Ако има подобни нарушения, искаме да се разграничим от хората, които са ги извършвали", поиска още той.

image  

Бабикян: Три различни служби са подслушвали политици, има и от БСП

"Как не подслушаха един от управляващите?", пита Бабикян




Гласувай:
6



1. missana - Ами всичко е очевидно и от ясно по-ясно!
28.05.2021 12:32
Един президент нарушава конституцията, както му скимне. И използва високия си държавен пост, за да бъде преизбран и барабар с него да въдвори на власт партията, към която никога не е преставал да бъде принадлежен.
цитирай
2. rosiela - Точно!
28.05.2021 12:33
missana написа:
Един президент нарушава конституцията, както му скимне. И използва високия си държавен пост, за да бъде преизбран и барабар с него да въдвори на власт партията, към която никога не е преставал да бъде принадлежен.

цитирай
3. dobrodan - Стяга се президентска република,
28.05.2021 14:09
ако още не сте разбрали :).
Излиза по-евтино. За ония най-отгоре.
цитирай
4. rosiela - Разбрах, разбира се,
28.05.2021 16:46
но не вярвам да стане.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Г/жо Росиела!
28.05.2021 17:50
Случайно да сте дочула, че "пипнаха" олигарсите и руските служби у нас? Това е причината за всичко, което сега ни се стоварва върху главите. Музиката на Велкото народно въстание, на формирането на партии-идиоти с цел размиваане на гласовете, призивине за отстраняване с последвашо измитане и изчегъртване на ГЕРБ се пише в Кремъл, диригентът в България, който предзттавя тази музика е марксспропутинецът Радев, най-непочтеният държавник в идторията ни. Човек на Решетников, на Кури, на собственика на ФК Славия /Венци Стефанов/, на соцпрофесора Ламбо. Той има за цел да ни извади от ЕС и да стане наш президент с пълномощията на Путин, на Башар Асад, на Лукашенко или на Ким Чен Ун. Лошото обаче е, че има хора, които му вярват и го подкрепят. Няма да осветлявам името на една наша голяма пивица, на второ място като списъкова интелектуалка в подкрепа на Радев. А също и един наш пианист със световна слава, който непрекъснато се наекскрементирва сам във ФБ. Преди залата когато той си изявяваше беше пълна, сега плаща за реклами.
Истината е, че сме првед голяма опастност, имам предвид една простачка от предаването "Пресечни точки", Милчева. Бойколандия, не сме били своблодни, виновен за циганските грабежи е Бойко. Това се повтаря, повтаря, на него повярваха и пиянищата от Искърския пролом. И макар не изтерзняващи, те имаха цел на изборите: Тия ни е..а майкята, ама сега на изборите и ние ще ги прее..ме. И се получи, покрепени от тези, за което интелигентен е Пинокио, а Бойко - не!
цитирай
6. rosiela - Коста,
28.05.2021 17:56
дочула съм, ама и така ще се отчуе. Бъди сигурен, приятелю.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6607491
Постинги: 5041
Коментари: 23945
Гласове: 9774
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031