Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2021 10:27 - Предците на Джо Байдън притежават множество черни роби, включително деца - демократите мълчат
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 825 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 24.09.2021 10:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Предците на Джо Байдън притежават множество черни роби, включително деца - демократите мълчат

15 септември 2021 г. Шон Адл-Табатабай Новини , САЩ 

image

Президентът Джо Байдън има ужасна тайна, която не иска обществеността да знае - а именно, че предците му са били расистки собственици на деца роби.

Джеси Робинет, прапрапрадядо на Байдън, е притежавал двама роби в Мериленд през 1800-те години, според нова книга на Бен Шрекингер, озаглавена „Байдъните: В рамките на петдесетгодишното издигане на властта на първото семейство“.

Прапрапрапрадядото на Байдън, Томас Рандъл, също е притежавал 14-годишно момче като роб в окръг Балтимор, Мериленд, през 1850 г., според преброяванията и графиците на робите.

Пълното име на Байдън е Джоузеф Робинт Байдън -младши

Според записите Байдън споделя връзки с Варина Ан Банкс Хауъл, съпругата на президента на Конфедерацията Джеферсън Дейвис под формата на далечен предшественик Алън Робанет, имигрирал от Англия в Пенсилвания в края на 1600 -те години.

Семейната история е разкрита от Александър Банерман, генеалог от Западна Вирджиния, който организира за публикуване първата пълна родословие на Байдън.

Westernjournal.com съобщава: Банерман описва връзките на Байдън с робството като ограничени.

„Не много предци и не много роби“, каза той.

Като се има предвид прогресивната добросъвестност на Байдън - включително президентската кампания, натоварена с политиката на идентичността и подкрепата за теорията на критичната раса като президент - тези и други разкрития могат да се окажат неудобни.

Новата книга на репортера на Politico Шрекингер, която трябва да излезе следващата седмица, се впуска в друг пример за понякога сложните отношения на Байдън с проблемите на расата.

Той разкрива, че през 70 -те години Байдън е живял в дом с ограничителен акт, забраняващ чернокожи собственици или обитатели.

„Байдън отхвърли ограничителния договор през 1986 г., казвайки, че родителите му, Джоузеф -старши и Джийн,„ подадоха декларация за отхвърляне, в която заявиха, че намират ограничението за морално отвратително и не са обвързани с него “, според Асошиейтед прес. Байдън също твърди, че актът, подписан от баща му, не включва ограничителния договор “  , съобщава Fox News , която придоби глава от книгата.

Но дори преди откровенията, съдържащи се в „Байдъните“, Байдън няма късмета на ирландците по въпроси, свързани с расата.

Още през 1977 г. тогавашният Сен. Байдън  каза,  че политиките за „нередовна“ расова интеграция ще доведат децата му до „израстване в расова джунгла“.

Байдън произнесе  хвалебствия  за късния дългогодишен сенатор от Южна Каролина Стром Търмънд, който подкрепяше сегрегацията, и дългогодишния сенатор от Западна Вирджиния Робърт Бърд, бивш член на Ку Клукс Клан, съответно през 2003 г. и 2010 г.

Миналата година по време на президентската предизборна кампания Байдън урежда противоречия в интервю с водещия на подкасти Charlamagne tha God, като намеква, че афро-американците „не са черни“, ако се борят да решат дали да го подкрепят или президента Тръмп на общите избори.

В ужасяващ момент миналия месец по време на брифинг на FEMA, Байдън  нарече  47-годишния чернокож съветник Седрик Ричмънд „момче“.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. germantiger - никакъв проблем УБЕДЕН СЪМ НЕ ...
24.09.2021 11:10
никакъв проблем

УБЕДЕН СЪМ НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ:

пушкин е притежавал няколко стотин роби

а кутузов 6 000 руски роби

и това е истина, не някаквъ майтап или моя провокация, разбира се вие българите това не го знаете, да де, ама изненада - русанците си го знаят например
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747945
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031