Постинг
03.09.2016 21:34 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Мезе за неделната биричка
Всичко е на око, според желанията ви.
Люти чушлета,но от по-големичките,
сирене крема и бекон на филийки, нарязан
========
Чушките се измиват, нарязват надълго наполовина и се почистват от семките. Пълнят се с крема сирене, като лодчици. Всяка чушка се завива в беконова филийка. В една тавичка без мазнина, се слага хартия за печене /всяка домакиня я знае/,нареждат се увитите чушки внимателно и се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса 25 минути.
Крема сиренето и беконът убиват лютичкото и с биричка е идеално.
Моята е "Астика".
Да ви е сладко!
Всичко е на око, според желанията ви.
Люти чушлета,но от по-големичките,
сирене крема и бекон на филийки, нарязан
========
Чушките се измиват, нарязват надълго наполовина и се почистват от семките. Пълнят се с крема сирене, като лодчици. Всяка чушка се завива в беконова филийка. В една тавичка без мазнина, се слага хартия за печене /всяка домакиня я знае/,нареждат се увитите чушки внимателно и се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса 25 минути.
Крема сиренето и беконът убиват лютичкото и с биричка е идеално.
Моята е "Астика".
Да ви е сладко!
Русия: Градът обявен за извънредно полож...
Град Бяла Русенско - снимки /От Русе до...
Делото за геноцид над палестинците пред ...
Град Бяла Русенско - снимки /От Русе до...
Делото за геноцид над палестинците пред ...
Търсене