Постинг
27.03.2017 12:31 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
ОМЛЕТ В ЧЕРВЕНО И ОРАНЖ
Една дебеличка червена чушка, сорт Богиня на пазара, се нарязва на ситно и се запържва с сгорещено олио заедно със ситно нарязан обожествен Лук и ситно нарязан як морков оранж, като Чучево п... оръдие, по - дебеличък да е.Осолява се, докато се пържи. Хоп, малко ситно нарязано магданозче, 3 разбити яйца, накрая малко черно пиперче и стига толкова. Зеленчуков омлет като варненски специалитет, леко и вкусно.
Като добавите и една биричка, вкусотията е пълна. Моята е "Астика".
Да ви е сладко!
Една дебеличка червена чушка, сорт Богиня на пазара, се нарязва на ситно и се запържва с сгорещено олио заедно със ситно нарязан обожествен Лук и ситно нарязан як морков оранж, като Чучево п... оръдие, по - дебеличък да е.Осолява се, докато се пържи. Хоп, малко ситно нарязано магданозче, 3 разбити яйца, накрая малко черно пиперче и стига толкова. Зеленчуков омлет като варненски специалитет, леко и вкусно.
Като добавите и една биричка, вкусотията е пълна. Моята е "Астика".
Да ви е сладко!
с тези фалшименти минуси да не би Чу - то да оспорва дебелината на чушката или твърдостта на моркова?! Сакън!
цитирайЧучумигите подават моркова си мек на дамите, за да не им убива, но поради Алцхаймер после забравят да го сторят по-твърд.
Развесели ме с тази рецепта, Роси!
цитирайРазвесели ме с тази рецепта, Роси!
благодаря за оригиналния коментар.
цитирайТърсене