Постинг
12.06.2017 02:10 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela
Категория: Рецепти
Прочетен: 602 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 12.06.2017 02:11
Прочетен: 602 Коментари: 2 Гласове:
-4
Последна промяна: 12.06.2017 02:11
Прибрах се от купон, пък се размислих дали да не предложа нещо лекичко. Така де, не е добре много да се изсилваме в храната.
Един килограм зелени чушки за пълнене се измиват, почистват от семките, но се запазват капачетата, дупчат се с вилица по три пъти всяка чушка.
Трошено сиренце или извара на око се омесват с две разбити яйца и чушките се пълнят. Слагат им се капачетата. Нареждат се в тавичка. Между тях може да се поставят нарязани на малки кубчета,обелени картофки едно - две.Поливат се с олио и в тавата се слага хладка водичка. Аз лично ,освен соленото сиренце ,не добавям още сол, но който обича...Пече се до готовност.
Леко и вкусно. Да ви е сладко.
Един килограм зелени чушки за пълнене се измиват, почистват от семките, но се запазват капачетата, дупчат се с вилица по три пъти всяка чушка.
Трошено сиренце или извара на око се омесват с две разбити яйца и чушките се пълнят. Слагат им се капачетата. Нареждат се в тавичка. Между тях може да се поставят нарязани на малки кубчета,обелени картофки едно - две.Поливат се с олио и в тавата се слага хладка водичка. Аз лично ,освен соленото сиренце ,не добавям още сол, но който обича...Пече се до готовност.
Леко и вкусно. Да ви е сладко.
Следващ постинг
Предишен постинг
Търсене