Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2016 08:58 - Малко по френски, малко по нашенски, но вкусно
Автор: rosiela Категория: Рецепти   
Прочетен: 235 Коментари: 0 Гласове:
1



    В голям тиган с разтопено масло се слагат скаридите без почистване от нищо. Отгоре се наръсва със ситно нарязано чесънче, залива се обилно на око с бяло сухо вино и се слага шафран / ароматна подправка/. Когато виното се изпари и скаридите се зачервят, се обръщат от другата страна, поръсват се с магданозче, ситно нарязано.Малко да постои и се вдига.  И става фантазия.
    Консумира се с бяло вино и обилна салата.

   Да ви е сладко!



Гласувай:
3
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 1189650
Постинги: 1821
Коментари: 7124
Гласове: 3471
Календар
«  Септември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930