Постинг
01.10.2017 11:41 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
ДВА ВИДА МЕНЮТА ОТ КАРФИОЛ:
Изчиства се, измива се и се разделя на едро. Вари се в подсолена вода. Като омекнат карфиолчетата, има два варианта на продължение:
1. В нагорещено олио се пържат, предварително оваляни в яйца и брашно и стават мозък.
2. Слагат се в тавичка, отдолу с олийце и водичка. Отгоре черен пипер и бучки масло. Безумен вкус , след като се запекат до готовност.
ПАНИРАНИ ЧЕРВЕНИ ЧУШКИ:
Пекат се, но не много. Престояват в затворена тенджера , да се задушат, и се обелват. След това са панират в сгорещено олио, като предварително се овалват пак в яйца и брашно. Посоляват се накрая. Фантазия!
Изстудихте ли вече биричката? Моята е "Астика" - на една ръка разстояние и по една чаша. Стига толкова. За елегантни хора!
Да ви е сладко!
Изчиства се, измива се и се разделя на едро. Вари се в подсолена вода. Като омекнат карфиолчетата, има два варианта на продължение:
1. В нагорещено олио се пържат, предварително оваляни в яйца и брашно и стават мозък.
2. Слагат се в тавичка, отдолу с олийце и водичка. Отгоре черен пипер и бучки масло. Безумен вкус , след като се запекат до готовност.
ПАНИРАНИ ЧЕРВЕНИ ЧУШКИ:
Пекат се, но не много. Престояват в затворена тенджера , да се задушат, и се обелват. След това са панират в сгорещено олио, като предварително се овалват пак в яйца и брашно. Посоляват се накрая. Фантазия!
Изстудихте ли вече биричката? Моята е "Астика" - на една ръка разстояние и по една чаша. Стига толкова. За елегантни хора!
Да ви е сладко!
Това ми хареса,аз си замразявм печени чушки във фризера иси ги ям цяла зима,това го написах без очила и не зная какво излезе...айде вече излизам,че пастото ме чака, дебело шоколадово руло с крем за 1 и 40 мммм умирам!
цитирайС радост ще опитам рецептите - благодаря, Роси!
цитирайДобър апетит!
цитирайТърсене