Постинг
09.04.2016 00:05 -
Две кратки сладки журналистически предвеликденски менюта
Запечено сиренце
Чиния алпака. Голямо плоско парче сирене върху масло с дупка в средата. Вътре сурово яйце, леко посолено и поръсено с червен пиперец.
Всичко това е сурово и се слага на покрита скара с реотани отгоре. Пече се.Парченцето от дупчицата и то се пече.
И това е.За един човек.
Запечен кашкавал
Чиния алпака. Отдолу олио, не много, отгоре голямо плоско парче кашкавал с дупчица в средата. Сурово яйце, леко посолено, с черен пипер отгоре.
Пече се.На покрита скара.Парченцето от дупчицата и то се пече.
Това е за един човек.
Вкусотиите са готови със салатка. За домашна вечеря аламинут и за гости. Допър апетит.
Чиния алпака. Голямо плоско парче сирене върху масло с дупка в средата. Вътре сурово яйце, леко посолено и поръсено с червен пиперец.
Всичко това е сурово и се слага на покрита скара с реотани отгоре. Пече се.Парченцето от дупчицата и то се пече.
И това е.За един човек.
Запечен кашкавал
Чиния алпака. Отдолу олио, не много, отгоре голямо плоско парче кашкавал с дупчица в средата. Сурово яйце, леко посолено, с черен пипер отгоре.
Пече се.На покрита скара.Парченцето от дупчицата и то се пече.
Това е за един човек.
Вкусотиите са готови със салатка. За домашна вечеря аламинут и за гости. Допър апетит.
Няма коментари
Търсене